Hey!
Ieeju feisbukā, redzu - kārtējā dāma no draugu loka atkal izdomājusi mēģināt pievērsties veselīgam dzīves veidam. Katru dienu šēro visādu sūdu par vegānisma kultu, cik vegāni ir labi un topošie ilgdzīvotāji un to, cik nevegāni cilvēki ir slikti, nogalina dzīvnieciņus un dzer ''pretīgo'' pienu... cik cūciņas esot piemīlīgas un tās taču nedrīkst nokaut un ēst!!! Un tā katru dienu, viens un tas pats. Labi, varbūt es pārspīlēju nedaudz, bet tā ir! Tas kaitina, ka ir indivīdi kas uzskata, ka viņu uzskati un dzīves veids ir vispareizākais ever. Ok, feisbukā var atsekot šiem cilvēkiem. Tas pats attiecas uz youtubi, kur vegāni kameras priekšā trako un bļaustās par to, cik gaļa ir slikta un piens ir pilns ar '' govju mēsliem'', strutām un vēl sazin ko. Atzīšos, dažreiz ēdu vistiņu vai dzeru jogurtu (piena jogurtu) (l) un paskatos šos video intereses pēc un brīnos, cik tomēr tie vegāni ir psihopāti. Daudzi nemāk savu domu izteikt bez pretīgām piezīmēm un gaļēdāju noniecināšanas. Spilgts piemērs youtubē ir freelee the banana girl, kas vispār ir psycho, es atvainojos, bet nopietni.
Es saprotu, esot vegānam, gribās to izkliegt visai pasaulei, jo pie sevis laikam paturēt nav iespējams, tāpēc ir jāpied*rš sociālie tīkli ar savu viedokli. Nekad neesmu nosodījusi vēgānus, katram ir tiesības dzīvot pēc saviem ieskatiem un ēst ko sirds kāro. Bet kāpēc vairākums vegānu nosoda visēdājus? Vienkārši, kāpēc? Kur ir viņu problēma?
Atvainojos, ja aizskāru kādu vegāni, bet man gribējās izteikt savu domu 8-)