Draudzene krāpj vīru

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Mana draudzene krāpj savu vīru, un tas man liek justies ļoti nelāgi :-( Protams, es viņu nenodošu un negrasos stāstīt viņas vīram, par to nav runas. Bet kā lai skatās acīs vīram kopīgajos pasākumos? Tās visas sarunas par viņas mīļāko... es to neatbalstu, es jūtos kā līdzatbildīga. Saka, ka tas, kādi ir mūsu draugi, tādi esam arī mēs paši, un es negirbu būt tāda :'-( Dodiet kādu padomu
04.02.2016 09:19 |

Reitings 775
Reģ: 21.01.2016
Vai tad saskaņā ar līdzīgas diskusijas viedokļiem nevajadzētu tagad iet un apgaismot vīru, lai padarītu viņam vieglāku dzīvi un atvērtu acis, lai viņš nejūtas piekrāpts uz pazemots un tālāk pats var lemt, ko darīt ar savu laulību? Jo visi, kas "izliekas neko neredzam, piedalās krāpšanā"?

+++
04.02.2016 12:13 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
vai tad tikai 2 lietas var turēt kopā cilvēkus vai nu nauda vai mīlestība ? citu iespēju nav ?

Atkārtošu vēl vienu reizi: Nē, noturīga laulība ir balstīta ne tikai uz mīlestību, bet arī uz draudzību, kopīgiem mērķiem, kopīgām vērtībām, uzticību un abpusēju cieņu. Vismaz tā dara pieauguši cilvēki.
04.02.2016 12:14 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es vienkārši pārtrauktu šādu draudzību. Fundamentālas lietas nesakrīt, kāda nu tur draudzība.
04.02.2016 12:15 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Viss ir vienkarsi. Saki draudzenei lai tev neko nestasta. Tu to neatbalsti, bet neparmetisi.
04.02.2016 12:19 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu redz tātad var būt situācija, kur sievietei vīrietis ir kā draugs , bet mīlestības nav ... viņi varēja aprecēties un sieviete var iemīlēt vīrieti pēc ilgāka laika .... iespējams, kāds mačo sagrozīja galvu nu viādi var gadīties ....
04.02.2016 12:19 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Es nesaprotu tos cilvēkus, kas iet pie altāra - zvēr mūžīgu uzticību, bet tai pašā vakarā var nodrāzties ar kādu aiz muguras. Ja tik ļoti kājstarpe niez, nu tad ņem un izšķiries un drādējies cik uziet. Kādēļ tad ir tāds teiciens - nedari otram ko negribi lai dara tev? to, laikam, atceras tikai tad, kad paši tiek sāpināti.. Daudz pārdomas radās pēc šīs tēmas. Zināju, ka liela daļā cilvēki iekšēji ir sapuvuši, bet nu nejau tik ļoti. Otra lieta, ja cilvēks pieprasa šķiršanos, bet viņam nedod, tad var apriebties gaidīt, bet ja saka, ka mīl, otrs gaida mājās, piem., ar gatavām vakariņām, tikmēr otrs atļaujas ko tādu.FUJ!!
04.02.2016 12:21 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
nē nu tur nav nekāds gold diger, viņi bija labākie draugi, vīrietis viņu ļoti mīlēja un uz rokām nēsāja, viņa sagāja ar viņu jo to novērtēja,bet nemīlēja viņu, un negribēja zaudēt savu labāko draugu. Džīvojot ar viņu kopā,viņa lēnām viņā iemīlējās......(t) vīrietis nojauta ka viņa viņu krāpj,bet nespēja bez viņas dzīvot...
04.02.2016 12:24 |

Reitings 3647
nu redz tātad var būt situācija, kur sievietei vīrietis ir kā draugs , bet mīlestības nav ... viņi varēja aprecēties un sieviete var iemīlēt vīrieti pēc ilgāka laika .... iespējams, kāds mačo sagrozīja galvu nu viādi var gadīties ....

Svarīgas or arī kopīgas vērtības, piemēram - abi nepieņem vai pieņem krāpšanu. Par piemēru var arī ņemt pāri, kur viens vēlas bērnus un otrs nē, šādas attiecības nebūs produktīvas, jo abi atšķiras fundamentālos aspektos. Krāpšana NEKAD nav risinājums.

Ja viņai kāds mačo var sagrozīt galvu, tad tur iespējams nebija daudz, ko grozīt. Tas, ka kāds tev pievērš uzmanību, nenozīmē, ka tam jāļaujas. Secinājums - viņai nav rakstura. Ja pieļāvi klūdu, tad to atzīsti, nevis kā bērns slēp.

Tāda sajūta, ka mūsdienās pieauguši cilvēki paliek infantīli un atsakās pieaugt.
04.02.2016 12:29 |

Reitings 11162
kas iet pie altāra

visi neprecas baznīcā
04.02.2016 12:29 |

Reitings 1244
es arī savā vīrā iemīlējos lēnām, viņa atieksmes un rūpju dēļ,lai gan biju plānojusi tikai seksu, jo tikko kā biju šķīrusies,un negribēju nevienu mīlēt. Bet sekss bija tikai 2 mēnešus no iepazīšanās brīža,par spīti tam ka pati uzmācos :-D rezultātā esam kopā un atkal ticu mīlestībai.(l)
04.02.2016 12:30 |

Reitings 3647
visi neprecas baznīcā

Nomaini to uz - "kas precas". Tā ir atbildības uzņemšanās. Tā izskatās, ka vairums kļūst bezatbildīgi.
04.02.2016 12:31 |

Reitings 11162
jā , tā ir atbildība , bet atbildība ir kas vairāk par seksu
04.02.2016 12:33 |

Reitings 3647
nē nu tur nav nekāds gold diger, viņi bija labākie draugi, vīrietis viņu ļoti mīlēja un uz rokām nēsāja, viņa sagāja ar viņu jo to novērtēja,bet nemīlēja viņu, un negribēja zaudēt savu labāko draugu. Džīvojot ar viņu kopā,viņa lēnām viņā iemīlējās...... vīrietis nojauta ka viņa viņu krāpj,bet nespēja bez viņas dzīvot...

Ja godīgi, šīs attiecības neizklausās īpaši veselīgas - viens ir praktiski atkarīgs no otra. Tas ir līdzīgi, kad sievieti sit, bet viņa paliek attiecībās, jo nevar dzīvot bez viņa. Tādas sievietes arī ignorē, kad viņu bērni tiek sisti. Viņas ir atkarīgas, līdzīgi kā ar narkotikām.
04.02.2016 12:34 |

Reitings 3647
jā , tā ir atbildība , bet atbildība ir kas vairāk par seksu

??? Sekss nav problēma - melošana un krāpšana ir. Ja abi attiecību sākumā nolemj, ka sekss ārpus laulības ir forša lieta, tad viss ir ok. Problēma nav seksā, bet melošanā un krāpšanā.
04.02.2016 12:37 |

Reitings 11162
Problēma nav seksā, bet melošanā un krāpšanā.

nu melot var arī par citām lietām , bet nu kopumā es uz laulību kā tādu skatos mazliet savādāk , nē es neuzskatu krāpšanu par normu un apsveicamu , bet es to neuzskatu arī par pasaules vai attiecību galu .
04.02.2016 12:39 |

Reitings 3647
nu melot var arī par citām lietām , bet nu kopumā es uz laulību kā tādu skatos mazliet savādāk , nē es neuzskatu krāpšanu par normu un apsveicamu , bet es to neuzskatu arī par pasaules vai attiecību galu .

Es arī tā neuzskatu, jo krāpšana nav problēma, bet SEKAS.
Ja šis problēmas, kuru rezultātā kāds sāk krāt tiek atrisinātas, tad krāpts netiek, BET, ja viens uzskata, ka krāpšana ir normāla, lai gan otrs tā nedomā, normālas attiecības nav iespējamas. Un tad labākais risinājums ir šķiršanās - nav ko vienam otru mocīt.
04.02.2016 12:41 |

Reitings 11162
Es arī tā neuzskatu, jo krāpšana nav problēma, bet SEKAS.

tas nu gan nav viennozīmīgi , es zinu večus , kuriem nav attiecību problēmu , bet klubos , laiž ar kaut kādām random beibēm , jo savējā mājās čuč ....
04.02.2016 12:46 |

Reitings 3647
Vīriešus vairāk seksuāla neuzticība, bet sievietes - emocionāla. Tāpēc ir tik daudz sieviešu, kas piekrīt turpināt laulību, lai gan vīrs viņu krāpj un piever uz to acis. Jo redz vīrietis saka, ka tas ir tikai sekss. Lai gan bieži vien sievietēm ir grūti atšķirt seksu no mīlestības, viņai ir svarīga drošības sajūta, ko sniedz laulība un fakts, ka vīrs mīl tikai viņu. Tad jau ir viegli nosaukt otru sievieti par sazin ko, jo viņa sievas skatījumā ir tikai caurums, ko vīrs ik pa laikam izmanto.
04.02.2016 12:46 |

Reitings 1244
Ja godīgi, šīs attiecības neizklausās īpaši veselīgas - viens ir praktiski atkarīgs no otra. Tas ir līdzīgi, kad sievieti sit, bet viņa paliek attiecībās, jo nevar dzīvot bez viņa. Tādas sievietes arī ignorē, kad viņu bērni tiek sisti. Viņas ir atkarīgas, līdzīgi kā ar narkotikām.

Pirmo gadu nebija veselīgas, bet viņš viņu izmainija tā, ka pazīt nevar.
Bez viņa draudzene būtu galīgi no ceļa nogājusi. Dažreiz visas tik ļoti pareizās atiecības, tik ātri sabrūk, jo ir garlaicīgi,visi pēkšņi tik pareizi, ka nelabi metās..... Es protams neatbalstu krāpšanu, bet ja nemīl tad ko tur darīt? vienmēr katram ir cerība, ka viss mainīsies, un ja tic un pieliek tur katrs mazliet daļiņu savas enerģijas tad arī mainās.
Labāk vienas vētrainas atiecības,nevis ik pēc 5 gadi jaunas un trulas.
04.02.2016 12:47 |

Reitings 3647
tas nu gan nav viennozīmīgi , es zinu večus , kuriem nav attiecību problēmu , bet klubos , laiž ar kaut kādām random beibēm , jo savējā mājās čuč ....

Tu lasi tikai sākumu maniem komentāriem, vai kā?
Šādā situācijā viņiem ir dažādi priekšstati par laulību un šāda laulība nav normāla. Protams, sievietei nevajadzētu mēģināt mainīt vīrieti, jo tas visdrīzāk neizdosies, bet šim vīrietim tad vajadzēja veidot laulību ar sievieti, kam krāpšana nešķiet problēma. Par to lemj pirms precas, vai plāno bērnus nevis pēc desmit gadiem laulībā.
04.02.2016 12:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits