Vai tad saskaņā ar līdzīgas diskusijas viedokļiem nevajadzētu tagad iet un apgaismot vīru, lai padarītu viņam vieglāku dzīvi un atvērtu acis, lai viņš nejūtas piekrāpts uz pazemots un tālāk pats var lemt, ko darīt ar savu laulību? Jo visi, kas "izliekas neko neredzam, piedalās krāpšanā"?
vai tad tikai 2 lietas var turēt kopā cilvēkus vai nu nauda vai mīlestība ? citu iespēju nav ?
nu redz tātad var būt situācija, kur sievietei vīrietis ir kā draugs , bet mīlestības nav ... viņi varēja aprecēties un sieviete var iemīlēt vīrieti pēc ilgāka laika .... iespējams, kāds mačo sagrozīja galvu nu viādi var gadīties ....
visi neprecas baznīcā
nē nu tur nav nekāds gold diger, viņi bija labākie draugi, vīrietis viņu ļoti mīlēja un uz rokām nēsāja, viņa sagāja ar viņu jo to novērtēja,bet nemīlēja viņu, un negribēja zaudēt savu labāko draugu. Džīvojot ar viņu kopā,viņa lēnām viņā iemīlējās...... vīrietis nojauta ka viņa viņu krāpj,bet nespēja bez viņas dzīvot...
jā , tā ir atbildība , bet atbildība ir kas vairāk par seksu
Problēma nav seksā, bet melošanā un krāpšanā.
nu melot var arī par citām lietām , bet nu kopumā es uz laulību kā tādu skatos mazliet savādāk , nē es neuzskatu krāpšanu par normu un apsveicamu , bet es to neuzskatu arī par pasaules vai attiecību galu .
Es arī tā neuzskatu, jo krāpšana nav problēma, bet SEKAS.
Ja godīgi, šīs attiecības neizklausās īpaši veselīgas - viens ir praktiski atkarīgs no otra. Tas ir līdzīgi, kad sievieti sit, bet viņa paliek attiecībās, jo nevar dzīvot bez viņa. Tādas sievietes arī ignorē, kad viņu bērni tiek sisti. Viņas ir atkarīgas, līdzīgi kā ar narkotikām.
tas nu gan nav viennozīmīgi , es zinu večus , kuriem nav attiecību problēmu , bet klubos , laiž ar kaut kādām random beibēm , jo savējā mājās čuč ....