ja sieviete nestrādā, vai pelna daudz daudz mazāk par vīrieti

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Prieks, par tām, kas var atļauties visu finanšu smagumu ļaut iznest vīrietim, kas nestrādā vai pelna krietni mazāk, bet kā Jums ar drosības sajūta. vai nav tā, ka tomēr aizdomājaties, ka ja nu attiecības izjuks, ko tad? īpaši, ja ilgi nav strādāts, ir zudušas darba iemaņas un būs gfrūti atrasti citu darbu.
Un vai nav tā, ka vīriešiem ar laiku zūd interese par sievietēm, kas ir atkarīgas finansiāli no viņiem, kas saistošākas liekas tās neatkarīgās, kas ja vēlēsies ardreudzenēm uz nedēļu aizlidos uz Iltāliju, nevis mēģinās pusgadu pielabināties vīrietim, lai tas aizvestu ceļojumā
28.01.2016 12:38 |

Reitings 367
Reģ: 22.10.2015
Domājams, ka tāda nedrošība sākumā noteikti ienāk prātā, bet pa lielam tā ir Visuma kārtība, ka sieviete var pilnīgi un pavisam uzticēties vīrietim, justies pie viņa kā pie mūra sienas, un neraizēties par finansēm. Kādreiz, protams, arī biju no tām, kas iestājās par neatkarību, vienlīdzību un tml., bet tas laiks pagāja, līdz ar īsto cilvēku.

Sievietei noteikti vajadzētu darboties, lai dzīve būtu interesanta, lai pašai ir interesanti, vai kāds hobijs, vai citādi, vai pusslodzes darbs, vai pilnas slodzes, tas viss ir atkarīgs no pašas, taču par to VAI un CIK sieviete nopelna, vīrietim daļa maza pa lielam, jo tā ir sievietes nauda.

Vai sieviete var kļūt neinteresanta nav atkarīgs no karjeras izaugsmes, bet no viņas pašas. Ir miljoniem lietu, ar ko piepildīt savu dzīvi un būt interesantai gan sev, gan vīram. Un no laimīgas sievas vīrs prom neies, nu nevajag vīrišķīgam vīrietim otru vīrieti blakus, un būs viņam vienalga vai viņa pati var samaksāt par ceļojumu, jo viņš ar lielāko prieku to izmaksās.

Un, vai jāuztraucas par darbu? Pa lielam ikvienai sievietei, kuru uztur, tomēr ir kāda nodarbošanās, vismaz man ir, un arī, ja būtu viena, bez iztikas nepaliktu, tāpēc neaudzēju negatīvas domoformas, stresaini meklējot pilnas slodzes darbu, JA nu pamet mani :D
28.01.2016 17:18 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
vai nav tā, ka vīriešiem ar laiku zūd interese par sievietēm, kas ir atkarīgas finansiāli no viņiem, kas saistošākas liekas tās neatkarīgās

Ko nozīmē - zūd interese? Ja ir apprecēta, tātad ir atzīta par labu. Viss.
28.01.2016 17:46 |

Reitings 367
Reģ: 22.10.2015
Interese var zust abām pusēm jebkādos attiecību modeļos, bet nav nekā tāda, ar ko nevarētu strādāt :)
28.01.2016 17:49 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Ko nozīmē - zūd interese? Ja ir apprecēta, tātad ir atzīta par labu. Viss.

kaazas nav garantija, ka neapniks kaadam kaads. Vajag dzivot briivaak, nedomaat kaa nu bus kas nu notiks.
28.01.2016 17:54 |

Reitings 1267
kaazas nav garantija, ka neapniks kaadam kaads. Vajag dzivot briivaak, nedomaat kaa nu bus kas nu notiks.

Kā kuram. Man nav nekādas vēlmes pārbaudīt, vai varu dabūt ko citu labāku.
28.01.2016 17:56 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Kā kuram. Man nav nekādas vēlmes pārbaudīt, vai varu dabūt ko citu labāku.

Tev skiet, ja esi precejies, tad viss? Viss ir uz muzhu?? Es gribetu, lai tas laulibas rinkis ir garantija tam, bet taa nav, diemzheel... Laulibu, attiecibas karto un par to rupejas cillveki - paaris, ne gredzens.
28.01.2016 17:59 |

Reitings 1267
Tev skiet, ja esi precejies, tad viss? Viss ir uz muzhu??

Tieši tā. Ja manai sievietei kādreiz liksies, ka neesmu viņai vairs vajadzīgs, citu speciāli meklēt neiešu.
28.01.2016 18:01 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kaarteejaa galvaa sistaas trolles teema.

Ja sieviete nav invaliide, tad badaa nenomirs. Pat visu dziivi maajaas noseedeejusi maajsaimniece var to pashu dariit par naudu. Pieskatiit beernus, tiiriit telpas, pavaara paliigs utt/u.tml. Latvijas apstaakljos shajaas profesijaas straadaajoshaas Gucci sominjas nepirks un uz kuurortu nebrauks, tachu paeedushas un apgjeerbushaas buus.

Noriebushaas taas debilaas teemas, ka sieviete, kuru viirietis uztureejis, bez shii viiriesha ies bojaa.

P.S. Man zinaamie attieciibaas esoshie viirieshi starp citu nesit plaukstinjas, ja daama viena pati braukaa pa siltajaam zemeem. Kaa arii normaals viirietis, ja var to atljauties, aizved celjojumaa bez pielabinaashanaas. Bet, jaa, Tev par to visu nojeega maza, jo Tu jau izmisiigi meklee viirieti.
28.01.2016 18:05 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ja manai sievietei kādreiz liksies, ka neesmu viņai vairs vajadzīgs, citu speciāli meklēt neiešu.

Ja Tavai sievietei liksies, ka Tu viņai neesi vajadzīgs (Kāpēc man šķiet, ka vienā citā diskusijā Tev bija sieviešu dzimums? Varu kļūdīties.), tad viņa aizies no Tevis. Laulība nav garants tam, ka neaizies. Gredzens pirkstā nepiesien viņu pie Tevis fiziski.
28.01.2016 18:12 |

Reitings 1267
Laulība nav garants tam, ka neaizies. Gredzens pirkstā nepiesien viņu pie Tevis fiziski.

Es neteicu, ka neaizies. Uzsvars bija uz to, ka citu meklēt neiešu.
28.01.2016 18:15 |

Reitings 70
Reģ: 17.12.2014
Noriebushaas taas debilaas teemas, ka sieviete, kuru viirietis uztureejis, bez shii viiriesha ies bojaa.

Piekrītu 100% !!! Manuprāt, tā domā tās, kurām nav vīrieša, kurš gandrīz visu apmaksā vai arī kaut nedaudz atbalsta. Savā ziņā ož pēc skaudības.
Pati esmu nu jau 6 gadus kopā ar otru pusīti, tuvojas kāzas. Vienu brīdi sēdēju mājās, bez problēmām. Pašlaik strādāju. Absolūti nekad neesmu uztraukusies par to, ka pēkšņi palikšu viena un bez naudas, tomēr ir daudz veidi kā sevi attīstīt (strādāt, mācīties, prakse, piedalīšanās kultūras pasākumos). Zinu, ka man vienmēr būs darbs. Piekrītu, ka tiešām ir jābūt galīgai tukšpaurei lai neatrastu jebkādu darbu. Bet nu cita lieta ir - ja sieviete nav pieradusi strādāt un to nevēlas darīt, tāpēc pēc šķiršanās iet bojā. :-D
28.01.2016 18:33 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tev skiet, ja esi precejies, tad viss? Viss ir uz muzhu?? Es gribetu, lai tas laulibas rinkis ir garantija tam, bet taa nav, diemzheel... Laulibu, attiecibas karto un par to rupejas cillveki - paaris, ne gredzens.

Ne jau gredzens rada to "uz visu mūžu", bet cilvēki. Un ir personas, kas apprecas ar domu, ka tas ir uz mūžu, un problēmu gadījumā cenšas tās atrisināt. Tā ir apņemšanās pieņemt otru cilvēku, kāds tas ir un problēmas risināt kopīgi kā komanda. Tāpēc ir svarīgi izvērtēt visas šīs personas īpašības, nevis precēties rozā briļļu periodā. Tās meitenes, kas te raksta - un ja nu pamet - es nesaprotu... ja jūs esat tik nepārliecinātas attiecībās, varbūt jūs neesat pārliecinātas arī pašas par sevi un šis jau ir iemesls, kā dēļ viens no pāra mēdz otru pamest.
28.01.2016 18:59 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Pati doma: apniks - šķirsies... jums ir divi gadi ir un jūs runājat par rotaļlietām? Nav brīnums, ka tik daudzas laulības tiek šķirtas.
Ja kaut kas partnerī sāk neapmierināt, piemēram, viņš/viņa sāk mainīties negatīvā virzienā, to pieklājīgi jānorāda, jāpārrunā. Vienmēr jāņem vērā otra jūtas, tās neaizskarot, jāpastāsta, kā šī jaunā izturēšanās (vai kas cits, kas radījis problēmu) liek jums justies un, kā tas ietekmē laulību.
28.01.2016 19:06 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
vai nav tā, ka tomēr aizdomājaties, ka ja nu attiecības izjuks, ko tad?

Tikpat labi ķirurgs baidīties, ka smagi satraumēs plaukstas, taksometra vadītājs no redzes zuduma utt.. Vienkārši jādomā pozitīvi! :D

Ja cilvēkam ir galva uz pleciem un spēcīgs gars, tad atradīs izeju arī krīzes situācijā :)
28.01.2016 19:13 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Vispār pozitīvi, ka visām te ir tāda nostāja, man gan ir gan bailes, gan nepārliecība par to, kas notiks gadījumā, ja šķiršos. Jā, es pelnu un mājās nesēžu, bet vīrietis maksā par visu. Bet tās bailes drīzāk nāk no pašas pieredzes - jo tētis aizgāja no ģimenes, ok, finansiāli palīdzēja, bet mamma tā arī neuztaisīja karjeru, lai gan strādā un bērnus apģērbt varēja. Tāpēc es veidoju uzkrājumus, mācos, ceļu kvalifikāciju, un ceru, ka viss būs ok :)
28.01.2016 20:51 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
+ cormeum, volka bojatsja, v lesj ne hodit :)
28.01.2016 20:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits