Jau kopš 12 gadu vecuma man ir atsevišķa istaba, kas ir mana valstība, kurā neviens nevar nākt un darīt kaut ko, kas ienāk prātā :D
Man ir ļoti svarīga privātā telpa un garantija, ka neviens nepieskarsies un nepārkārtos manas mantas. Tāpēc, uzsākot studijas, bija skaidrs, ka kopmītnēs nedzīvošu. Man ir pat grūti izturēt ilglaicīgus ciemiņus, kas vienkārši atrodas manā telpā, kur nu vēl ilgstošu dzīvošanu, gatavošanu un uzturēšanos kopā ar svešiem cilvēkiem, pat ja tie ir mani draugi. Ilgstoša privātās telpas neesamība manī tiešām rada stresu, nemieru un nepārtrauktas dusmas uz visu pasauli, tāpēc nevaru dzīvot citādi kā vien vienatnē. Arī ar draugu dzīvojot, man ir nepieciešama sava telpa, savs stūris, kurā stāv manas mantas tā, kā es esmu tās salikusi.
Runājot par ģimeni, nekad nav bijis ierasts rakāties citu cilvēku mantās. Tāpat kā es negāju un neaiztiku vecāku mantas bez vajadzības un brīdināšanas, tāpat darīja arī viņi, neatceros nevienu reizi, kad būtu bijis citādi. Mēs visi esam ļoti tuvi, taču rezervēti attiecībā pret privāto telpu.