Esmu uzaugusi laukos, man patika tā dzīve. Iespējams, arī tāpēc, ka citādāku nezināju :D Tomēr arī tagad visu laiku ir doma, ka reiz jau pārcelšos atpakaļ, negribu tiešām visu laiku tikai Rīgā nodzīvot. Ļoti pietrūkst tās sajūtas, ka no rīta pieceļoties var iziet dārzā, noraut zemeni no dobes utt. Protams, laukos ir daudz darba, bet, teiksim, man tā ir kā relaksācija, patīk bieži vien labāk tas fiziskais darbs, nekā sēdēšana pie datora.
Par izglītības kvalitāti neteiktu gan, ka jūtos saņēmusi sliktu izglītību savā lauku skolā. Tas man neradīja problēmas ne tālāk pilsētas vidusskolā, ne arī augstskolā. Tā ka tas drīzāk atkarīgs no cilvēka.
Kā mīnusu varu minēt to, ka jā, man bērnībā pietrūka citu bērnu apkārt, bet tas varbūt mani pamudināja daudz lasīt grāmatas, iemācīties sevi izklaidēt vienatnē. Katram sliktumam savs labums :)
Vēl mīnuss vismaz manās atmiņās bija tas, ka ļoti bieži puteņa dēļ nekur nevarējām tikt, bet arī tas tika risināts, prasīta palīdzība.
Ja ir mašīna un zināt, ko darīsiet laukos, tad man šķiet, ka tā dzīve varētu būt itin jauka.