Lietoju krievu roku krēmu "Vorožeja" (Ņevskaja kosmetika). Tās pašas firmas ir arī sejas krēms. Man patīk. Nav sintētiska spēcīga smarža. Vēl man patīk čistajas linijas daži produkti.
Esmu dzirdējusi, ka krievi izmanto kosmētikā kaut kādas vielas,kas ir bīstamas un eiropā aizliegtas. Cik tur patiesība nezinu. Bet viņiem ir tiešām daži labi produkti, pērku roku krēmu "barhatnie ručki" regulāri, jau gadiem. Tāpat arī siberica roku krēms un matu eļļa patika. Dr. Sante produkti matiem. Dnc eļļas matiem (man liekas,ka tas ir krievu ražojums, bet neesmu 100% droša). Arī planeta organica produkti patīk. Eveline arī ir krievu? tur arī daži produkti ķermenim labi.
Nē, nelietoju. Laikam vienīgais, ko lietoju bija sejas skrubis ar aprikožu kauliņiem.. Bet jau sen skrubjus nelietoju un līdz ar to RUS kosmētiku arī nē
Negatīva. Nelietoju, jo neuzticos. Jā, izmanto daudz konservantus, kas Eiropā ir aizliegti (uz formaldehīda bāzes), kā arī viņiem problēmas ar kvalitātes kontroli, t.i. Burciņā var būt kaut kas, kas galīgi neatbilst uz etiķetes norādītam.
Vienīgais, ko lietoju jau gadiem ilgi, ir nagu lakas noņemšanas līdzeklis.
Ik pa laikam kaut ko nopērku, aizspriedumu nav.
Patik matu produkti, vairāki krēmi. Pirts produkti viņiem forši.
Bija viena superīga tuša Multiluksā - maksāja ap 3 eiro, bet daudz labāk patika par citām 3x dārgākām. Un, tā kā sastāvus baigi nepētu,tad, ja man kaut kas patīk, mani baigi nesatrauc sastāvs.
Pēdējā laikā arvien vairāk sliecos domāt, kā rakstīja sugar:
Negatīva. Nelietoju, jo neuzticos. Jā, izmanto daudz konservantus, kas Eiropā ir aizliegti (uz formaldehīda bāzes), kā arī viņiem problēmas ar kvalitātes kontroli, t.i. Burciņā var būt kaut kas, kas galīgi neatbilst uz etiķetes norādītam.
Neko daudz no krievu kosmētikas nelietoju, ir man Dr. sante matu maska ar argana eļļu, pa to naudu ir laba, bet teikt, ka kaut kas vienreizējs, gan nevaru! Dikti patīk viens srubis, tas gan ir dievīgs, sit pušu visus TBS, Stender`s un pārējos! :-)