Tā arī izklausās, ka nepieņem. Liekas ērmoti, ka tik daudzi cilvēki vienlaicīgi uzvedas tik nesmuki. Tas noteikti būtu saprotams pirmajās pāris nedēļās, bet ne tik ilgi. Kaut kādam ikdienas kontaktam taču kaut reizi vajadzētu būt, piemēram, kaut kas izkritis un palīdzēt pacelt vai līmlapiņas beigušās, vai darbs ik daudz, ka, lai cik kolēģi ienīsti, bet iztikt bez viņa nevar, cukurs vai saldais krējums beidzies, lādētāju aizdot, sievietēm vel visādas kosmētikas nāk virsū ar spraužamajiem un spārnotajiem, vai kaut salveti, lietussargu, aizvest kaut kur pa ceļam. Nez, tad laikam jāsēž kabinetā ar skaņas izolāciju, lai izvairītos no visa. Mums pat birojā bija gadījies, ka vienai kolēģei vajadzēja taimeri un man kā reiz bija lieks, citai kolēģei kolēģis atdeva nevajadzīgu akvāriju. Viņi var nerunāt konkrēti ar tevi, bet ja klausies apkārt un dzirdi, ka kādam ko vajag palīdzēt, var taču pamēģināt, ne jau nošaus.
Par darbu kolektīvā nevarēju sūdzēties. Es tāds nesociāls, pavisam nerunīgs, bet, lai arī kolēģi pārsvarā tā ap 40 un uz augšu, kopā bija jautri. Vēders sāk sāpēt no smiekliem, kad sāku atcerēties, kā mēs nesām cauri dažus pretīgus klientus. Vienmēr aicināja arī uz savām izklaidēm, bet es nekad negāju. Man kaut kā ne pārāk tīk boulingi, slēpošanas, jahtu regates un tamlīdzīgi brīnumi. Tas laikam bija vienīgais, kas īsti nesapasēja, tomēr visā pārējā es jutos iederīgs un vecuma atšķirību nejutu, jo īpaši sarunās. Man bieži veidojas labs kontakts ar cilvēkiem virs 50, reizēm es pat jokoju, ka jūtos uz 60 :D Man pietrūkst darbs kolektīvā.