Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vientuļniece 30gados

Reitings 129
Reģ: 06.06.2012
Strauji tuvojas 30, nav ne bērnu, ne attiecības. Tas sāk nomākt. Ir bijušas attiecības, diemžēl neveiksmīgas. Es viena tāda-neveiksminiece?
28.12.2015 23:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
...īsumā, ir ne tikai mīnusi, bet arī plusi.
31.12.2015 12:38 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
Studiju kredīts nomaksāts

Par tāda eksistenci zinu tikai no teorijas :-D
31.12.2015 13:16 |

Reitings 43
Reģ: 26.11.2015
Man arī ir 30, bet neesmu vēl atradusi savu otro pusi. Ir bijusi dažādas attiecības, biju īsu brīdi precējusies, bet tas bija drīzāk tikai tāpēc, ka tajā brīdī tas bija ērts risinājums. Pēdējā laikā esmu sākusi domāt par bērniem. Apzinos, ka ja drīz nesākšu darboties, varbūt palikšu viena uz visu mūžu.

Pašlaik man ir jau gandrīz gadu attiecības ar vīrieti, kuru nemīlu, un katru dienu arvien skaidrāk redzu, ka negribu pavadīt savu dzīvi kopā ar viņu. Tam ir arī materiāli iemesli: man ir labs darbs un dzīvoklis Rīgā, bet viņš ir bezdarbnieks, nemeklē darbu, jo pagaidām saņem pabalstu, dzīvo pie mammas laukos. Man ir grūti respektēt vīrieti, kurš tikai skatās tv un dzer alu, jo pati esmu karjeras cilvēks. Bet nesteidzos beigt attiecības, jo redzu, ka viņam tomēr ir potenciāls, ja tikai viņš saņemtos, un tiešām baidos palikt viena...

Man tomēr liekas ka nežvadzētu vēl krist izmisumā, kaut arī liekās, ka visi ir jau precējusies, un tie kuri nav, tos neviens arī negrib. Jo pēc 30 daudzi sāk šķirties. Un varbūt dabūšu tādu, kam jau ir bijusi laulība, un kurš jau ir trenējies būt kopā un iemācījusies no savām kļūdām.
31.12.2015 15:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits