Stulbs stereotips, jo nav nemaz tik daudz tādu vīriešu, no kuriem ir ko slaukt!slauc govis! Virietis nes mamutu un parejo izdara sieviete. :-P
Bet paši tikmēr skatās uz koptām sievietēm ar gariem matiem, skaistās kleitās, no kurām patīkami smaržo pēc parfīma un kuru rokas rotā akurāts manikīrs
Rīdziniece, tai pat laikā ir tādas sievietes, kuras ar to visu tavu nosaukto vienalga sauc par krokšiem un kādu "nekoptu" nosauc par skaistāku.un otradak, jo gaumes ir dazadas. Un pieaudzis virietis s=par sievieti ta neizteksies, tas kaut kas urlu limenis.
Nezinu, nezinu. Nepazīstu nevienu ģimeni, kur vīrietis nes mamutu. Visur mamutu kopā saliek abiTa ir man, un vel daudzas gimenes zinu! :-P
. CIk no jums būtu spējīgas mašīnu uzturēt remontēt, redzētu cik detaļās un nodokļos aiziet nauda aptaisītosvisiem nevajag obligati auto. Centra dzivojot toc ne, izbraukumiem var iziret, vai opanemt taksi un nekadu problemu.:-P
Ta ir man, un vel daudzas gimenes zinu!
icu, bet tas jau nenozīmē, ka tagad visas sievietes uz to tiecasTu tak saproti ka sievietes ir dazads, vinu velmes un dzives modeli ari! Mes nevaram te runat visu pasaules sieviesu varda! Ari visu pasaules viriesu varda ne. Un ari Kumu nedrikst izteiksties visu ADV viriesu vardaa!
Bet es to pašu saku. Iesāsti to bnitveidīgajiem radījumiemai tas trollis sovinists tak ir vientuls luzeris. :-D
ai tas trollis sovinists tak ir vientuls luzeris.