Vīramāte

Patīk
Reitings 28441
Reģ: 09.12.2015
Sveikas. Vēlos izkratīt sirdi un varbūt saņemt kādu padomu, atbalstu, uzmundrinājumu. Esmu precējusies jau 10 gadus, ir 3 bērni, bet vīramāte izturas pret mani un bērniem kā pret svešiniekiem. Ārēji viss ir laipnības robežās, nav skandālu un atklāti naidīgu tekstu, bet ir bijušas neskaitāmas intrigas, teksti starp rindiņām.... Ir skaidrs, ka nekad netikšu pieņemta viņas acīs. Un tās nav manas iedomas, to ir apliecinājuši neskaitāmas situācijas, kuras visas negribu uzskaitīt, vien ainas ieskicēšanai pateikšu, ka vīramātei ik pa laikam uzsāk saruna ar dēlu, kurā viņa mēģina manu vīru atrunāt no tā, ka viņš remontē mūsu dzīvokli, jo tas taču esot uz mana vārda, turklāt iegādāts pirms laulībām, tātad, ja es izdomāšot, varot izmest viņu laukā un visu viņa ieguldījumu atstāt sev........ tas neesot gudri ieguldīt svešā īpašumā...... Mazbērni arī viņai pie kājas, to arīdzan apliecinājuši vairāki gadījumi, bet neizplūdīšu. Es, ja godīgi, vislabprātāk viņu vispār izslēgtu no mūsu dzīves, pārāk daudz reizes ar bērniem esam sāpināti, taču skaidrs, ka vīrs tam nepiekritīs. Viņš uzskata, ka man nav jāņem galvā viņa māte. Bet tas ir tik grūti. Vairs negribu viņu redzēt un negribu, lai bērni viņu redz.:-/
09.12.2015 10:07 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Story, bravo par fantāziju! :D :D :D
11.12.2015 00:14 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ja nebūtu ne veča,

:D :D nebūtu veča nebūtu bērna, nebūtu bērna nebūtu pabalsta , jo strādātu :D :D un , jā es biju pārliecināta , ka pēc 8 kopdzīves, vīrietis mani nepametīs ar bērnu, bērns ir plānots un viss arī finaniālā puse tik apspriesta ... es tā arī nesaprotu, kur problēma , ja viss ir sarunāts/izrunāts un visiem viss ir labi un visi jūtas laimīgi un novērtēti ?
11.12.2015 00:20 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Story- Nu ja tā mājās sēdēšana aprobežojas tikai ar studēšanu un nemšanos ap sīko, tad tiešām tā arī ir.
11.12.2015 00:21 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nu ja tā mājās sēdēšana aprobežojas tikai ar studēšanu un nemšanos ap sīko, tad tiešām tā arī ir.

a ko veel sievietei dariit??? Bernam sanaak nevajag mammu, bet aukli?
11.12.2015 00:23 |

Reitings 11162
Story, viņam tak nav nojausma , kas ir bērns un ko ar to dara :D
11.12.2015 00:24 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Lol, gribu redzēt kā tikai un vienīgi ar saviem pabalstiem tu spētu nomaksāt rēķinus, īri ( ja īrē dzīvokli), nopirkt pārtiku sev un bērnam, benzīnu mašīnai, tehniskās apkopes, galu galā visādi šampūni utml arī kādreiz beidzas

Par pieklājīgu tevi nosaukt nevarētu. Interesanti paskatīties, kā itkā izglītots cilvēks nonāk līdz šādam līmenim, kad ir anonīms.
Varbūt no minimālās algas arī pabalsti nekādi nesanāk, bet, ja esi strādājusi labi atalgotu darbu, vienu vai pusotru gadu var dzīvot ar dekrēta naudu. Vai arī tavs komentārs bija par vientuļajām mātēm? Vai arī tu domā, ka ģimenē sievietei vienai jāapmaksā viss iepriekš pieminētais?
11.12.2015 00:24 |

Reitings 6040
ja nebūtu ne veča,

atkal viss no gala....:-D:-D:-D

ir jutama atskiriba sievieteem, kuram ir bernu un kuraam nav, nee nee tas nav tas, ka mes esam priviligetaakas, ipashakas vai mums ir kadas ipashas tiesibas, bet mes spejam reaali spriest, ka berns nav kakjis, kuru majas 1 neatstaasi, kursh nemak pats par sevi parupeties un bernam to mammu vajag!!!!
11.12.2015 00:25 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Wee duru speciāli ieslēdzi? Tepat blakus bija diskusija, ka sieviete ir stāvoklī, bet vīrietis negrib nekàdas attiecības un bieži gadās tā, ka negrib ne tikai attiecības, bet pat palīdzēt finansiāli vai vispār to bērnu atzīt!
11.12.2015 00:25 |

Reitings 467
Story- Vajag protams, bet tomēr nejau visu laiku. Aukle nav slikts variants. Kamēr nemās ap sīko, sieviete vismaz var atpūsties no bērna. Tu apmeklēji kait kādus kursus,nodarbības, sportoji m, bija savi hobijo vai tikai sīkais un viss?
11.12.2015 00:26 |

Reitings 6040
wee, mans beerns uz baterijaam stradaa, kad gribas mieru - izsledzu skanju, kad gribas paspeleties, iesledzu,kad esmu slima, kaa sobriid, bernu izsledzu, lai nav jabaro, jacelas pa nakti pamperi jamaina, lai nav no rita jamazgaa, japargerbj, jaspelejas makaronos :D un vakaros atkal jamazgaa, japargerbj. Tev arii taa ir? :D
11.12.2015 00:27 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Nu ja tā mājās sēdēšana aprobežojas tikai ar studēšanu un nemšanos ap sīko, tad tiešām tā arī ir.

Tu kaut uz dienu esi pieskatījis bērnu? Izklausās, ka nē.
11.12.2015 00:27 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Tik interesanti skatīties kā te dažai strādā psihes aizsardzības mehānismi. Šito psiholoģijas studentiem varētu sūtīt. :-)
11.12.2015 00:28 |

Reitings 6040
Tu apmeklēji kait kādus kursus,nodarbības, sportoji m, bija savi hobijo vai tikai sīkais un viss?

es jau 10837930 x stastu, ka vienu dienu lidz bija noteiktais datums, kad jadzemdee gaaju uz studijaam, stradaju praksee. Piedzemdeju bernu peec 2 nedeljaam biju studijaas, jo macijos paari ielai, tiesi sanaca taa, ka piedzima meita un studijaas bija 2 nedelas briivs, pabeidzu kaa labakaa gada studente, sanjemu pat diplomu un naudas kuponu (savu) :-D:-D:-D tagad bernam 10 meneshi, tiru maaju, aukleju bernu, vienmer siltas vakarinjas, vienmer pashtaisits manikirs un pedikirs, maja vienmer tiira, eju uz yogu, peldeshanu, eju papildus kursos, nezaagjeeju viiru, ka vins spele playstation un esmu laimiga sieviete!!! Jaa, man ir arii pashai savi iekraajumi, ja nu kas, nespiezhu viram pirkt man katru menesi kurpes vai sominas, vispar reti vinjam praus ko pirkt.
11.12.2015 00:32 |

Reitings 6040
Aukle nav slikts variants.

Es nevaru sveshu cilveku ne savaa maja, ne savam bernam blakus, vismaz ne sobrid. Vinai vajag mani, tas nav manas iedomas, taa ir, bernam naak zobi, tur nekada aukle netiks ar vinju galaa, plus, kad atstaju mazo ar maasu, lai maizi nopirktu vinja tik laimiga mani sagaida, taa priecaajaas, nu nevaru to mazo dveseliti atstaat vienu, veel ne...
11.12.2015 00:34 |

Reitings 11162
ka sieviete ir stāvoklī, bet vīrietis negrib nekàdas attiecības un bieži gadās tā, ka negrib ne tikai attiecības, bet pat palīdzēt finansiāli vai vispār to bērnu atzīt!

ne es esmu tā sieviete , ne tas vīrietis ir mans vīrietis. Es esmu pārliecināta, par sevi , savu vīru, savu laulību un savu ģimeni, gar citiem man nav nekādas daļas. Vēl vairāk , es esmu pārliecināta, ka dzīvošu kopā ar šo pašu vīrieti arī pēc 10 gadiem .... Bet protams, tev jau tas šķitīs neticami, jo mūsdienās jau nevar bū tā , ka satiekas , kad nav pat 18 un nodzīvo visu mūžu kopā ! :D
11.12.2015 00:35 |

Reitings 6040
Pozitīvais

Mans viirs daudz pavada laiku ar bernu, vienu nedelju 4 dienas majas, vienu nedelju 2 dienas vins ir majas, protams vakaros arii, bet tas neskaitas un vins pat man ir jautajis - kaa tu ar to visu tiec galaa?
11.12.2015 00:36 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Hah, esmu gan rāvusies pa darbiem, karjeru, ir iekrājumi. Bērnus vēl tikai plānoju, bet šobrīd nestrādāju no- līdz. Mans darbs ir mans hobijs, strādāju to, kad un cik daudz gribu. Mācos, pilnveidojos. Bet uz pusēm rēķinus nedalam. Mans vīrs pelna pietiekoši un pats atbalsta šādu modeli. Mana loma ir cita. Bet cilvēkiem ar citādu domāšanu to nesaprast :-) darba tirgū varu atgriesties, jo ir gan izglītība, gan pieredze, gan sakari. :)
11.12.2015 00:38 |

Reitings 11162
skat mēs neesam vienīgās ar Story ..... kurai tur šķita , ka es sevi pie kaut kādiem izņēmumiem pieskaitu :D :D :D
11.12.2015 00:40 |

Reitings 467
Story- Labi, vairs neiesaistis šajā diskusijā. Es tikai gribēju pateikt ka man riebjas tās sievietes m, kuras neko dzive nemak un viss kā uz paplātes pasniegts un tādel sāk domāt ka ir ar kaut ko labākas no citām. Un arī to ka vīritiem nekadā situacījā nav pienākums sievieti uzturēt. Arī tad, kad ir pieteicies bērns. Sievietes pašas beiži vien izvēlas labāk strādāt un attīstities nekā nemties ap bērnu un nekā slikta tur nav. Ja ir kam uzticēt sīko- Super!
11.12.2015 00:51 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Manējais pats jau pašā sākumā pateica, ka ir zem viņa goda no manis kādu naudu ņemt. Neņem. Maksā par visu pats un nekādas diskusijas par to netiek izvērstas. Mans uzdevums arī nav bērnu nogrūzt auklei vai iestumt bērnudārzā un atgriezties pie darba pēc iespējas ātrāk. Kaut ko no mājām strādāju, lai neizkristu no aprites, bet ne tādā apjomā, kā agrāk. Man tam nav laika, man traktori pa grīdu jāstumda :D
11.12.2015 01:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)