Jāizvērtē dzīvesvietas vispirms.
Es uzskatu, ka bērnam reizi nedēļā vismaz ir jātiekas ar abiem vecākiem.
Nu skumji, ka ir sievietes, kam morāle ir zem katras kritikas, es savam bērnam iemācīti cīnīties pašam par savu laimi un dzīvi, nevis ka papiņš visu iedos. Cerams gan, ka mēs ar draugu nenonāksim līdz tam.Tu par morali vel runa?:-O:-O:-O:-O
Taisnvirziena domāšana, nav pat ko piebilst.
Kad man būs bērns, es pie attiecīgam situācijām labak gribētu ēst ābolus un dzīvot kādā būdelē ar sīko, nevis krapjosam bijušajam pieprasīt naudu.to tu teici! Un ta ir bernam liksana pedeja vieta! Primari ir tavas aizvainotas ambicijas , ninkums uz milako un sekss! Nevis berna intereses!
10.12.2015 16:29 | n
schoco, tu esi virietis zem sava nika, vai arii konkreeta laimiigu sievieshu niideeja. Tev tikai naak aaraa - Berniem japaliek ar teevu, sievai savs dzivoklis jadala uz puseem utt., bet ne pirmaa diskusija, kur viena speries pret vairaakaam, kuras speej sapratiigi domaat..
Bus interesanti paklausities tevii, kad satiksi savu isto milestiibu un, kad beidzot ljausies taam sajutaam un, kad blakus bus virietis, kursh spes par tevi parupeties ( nedomaaju materiaalo pusi), kad nebus jadomaa kas ko pircis, ka viss bus tik ipash, ka nedomaasi, aa kada jeega, shii milestiba pazudis peec 3 gadiem, bet kad vnk izbaudisi dzivi un neuztversi dzive visu tik nopietni....
Kad turesi rokaas savu berninju un vienigais, ko domaasi, ka vinjsh ir vesels!
Par manu nākotnes iespējamo bērnu, jā, es sevi likšu pirmajā vietā nevis bērnu, bet vai tādēļ es esmu sliktāka?
tagad atkal nāksies pazust, jo negribēsi atzīt dzejnieces talantu.
Berniem japaliek ar teevu, sievai savs dzivoklis jadala uz puseem
tu jau vienmer skrien vakarinjas taisit
es nespeeju ar tadiem cilveekiem kaa tu diskuteet, vienkarshi nespeeju, ar visaam kaut cik ir iespejams runaat, bet tu vienmer kaut ko atrodi, ko ne pa teemu iemineet. Vienmeer ieej pilniigaakaas galejibas, nabaga tavs viirietis, nav brinums, ka visu maksajat uz puseem, es tadai arii negribetu pat wc durvis uzsaukt
Palasi pati ko runaa, tu jau tada transaa iegajusi ar savu ciinju pret visaam lietotaajaam, ka katraa teikumaa runaa ko citu, es neciteeju tevi, es rezumeeju, kaa izklausaas no malas tavi viedoklji ar kuriem, tu ej pretrunaas
Pierādi pretrunas, nevis kaut ko "rezumē".
man vnk nav ko teikt.... negribi panemt atvalonajumu? domas par jauno darbu uzdzen stresu?
Njā man arī riebjas tādas lielībnciees, kas tikai ar senču naudinu prot lielīties un pašas dzīvē neko nav sasniegušas. Fuj! Turklāt cilvēks kuram nav kompleksu un ir laimīgs nekad nelielīsies ar saviem ienākumiem, kur nbu vēl ar svešu naudu!!
schoco, kāpēc tu neko neteici par manu komentāru par to, ka sievietes realitātē vairāk pavada laika ar bērniem un mājas darbos, apvienojot to ar pilnas slodzes darbu, protams ir izņēmumi, bet tie nav vairākums. Vai man saprast - klusēšana - piekrišana?