Vīramāte

Patīk
Reitings 28441
Reģ: 09.12.2015
Sveikas. Vēlos izkratīt sirdi un varbūt saņemt kādu padomu, atbalstu, uzmundrinājumu. Esmu precējusies jau 10 gadus, ir 3 bērni, bet vīramāte izturas pret mani un bērniem kā pret svešiniekiem. Ārēji viss ir laipnības robežās, nav skandālu un atklāti naidīgu tekstu, bet ir bijušas neskaitāmas intrigas, teksti starp rindiņām.... Ir skaidrs, ka nekad netikšu pieņemta viņas acīs. Un tās nav manas iedomas, to ir apliecinājuši neskaitāmas situācijas, kuras visas negribu uzskaitīt, vien ainas ieskicēšanai pateikšu, ka vīramātei ik pa laikam uzsāk saruna ar dēlu, kurā viņa mēģina manu vīru atrunāt no tā, ka viņš remontē mūsu dzīvokli, jo tas taču esot uz mana vārda, turklāt iegādāts pirms laulībām, tātad, ja es izdomāšot, varot izmest viņu laukā un visu viņa ieguldījumu atstāt sev........ tas neesot gudri ieguldīt svešā īpašumā...... Mazbērni arī viņai pie kājas, to arīdzan apliecinājuši vairāki gadījumi, bet neizplūdīšu. Es, ja godīgi, vislabprātāk viņu vispār izslēgtu no mūsu dzīves, pārāk daudz reizes ar bērniem esam sāpināti, taču skaidrs, ka vīrs tam nepiekritīs. Viņš uzskata, ka man nav jāņem galvā viņa māte. Bet tas ir tik grūti. Vairs negribu viņu redzēt un negribu, lai bērni viņu redz.:-/
09.12.2015 10:07 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Jāizvērtē dzīvesvietas vispirms.

Tāda bija arī mana pirmā doma - kur vairāk vietas, labāks rajons bērniem (piemēram, drošs, ir spēļu laukumi), tuvāk skolai, utt.

Es uzskatu, ka bērnam reizi nedēļā vismaz ir jātiekas ar abiem vecākiem.

Nedēļas vidū mainīt dzīvesvietu būtu apgrūtinoši gan vecākiem, gan bērniem. It īpaši, ja dzīvesvietas atrodas atšķirīgos attālumos no skolas/bērnudārza. Ja bērniem, dzīvojot pie viena no vecākiem, būs jāceļas agrāk, viņi retāk vēlēsies tur pavadīt laiku. Tad atliek tikai nedēļas nogales....
10.12.2015 17:03 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Diemžēl cīnīties par savu laimi un dzīvi bez vecāku atbalsta ir sasodīti grūti. Normāla māte apzināti neapgrūtinātu savam bērnam dzīvi. Un vēl pie tam neierunātos par morāli zem katras kritikas.
10.12.2015 17:07 |

Reitings 3647
Māte, kas lepnumu uzskata svarīgāku par bērniem, nevar runāt par morāli :-|
10.12.2015 17:11 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nu skumji, ka ir sievietes, kam morāle ir zem katras kritikas, es savam bērnam iemācīti cīnīties pašam par savu laimi un dzīvi, nevis ka papiņš visu iedos. Cerams gan, ka mēs ar draugu nenonāksim līdz tam.
Tu par morali vel runa?:-O:-O:-O:-O
Tu uzturi savu pieguletaju kas nestrada, kas velk milako uz majam . Tu faktiski perc sev virieti! Vel te ko par morali runas!
10.12.2015 17:12 |

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
[Manam vīrietim nav mīļākā, varat tam ticēt un varat tam neticēt, mēs to izrunājām un zinām, kas ir kas! Par manu nākotnes iespējamo bērnu, jā, es sevi likšu pirmajā vietā nevis bērnu, bet vai tādēļ es esmu sliktāka? Nē, galīgi nē, es vispār nesaprotu, kāpēc tāds tracis, dažām laikam tomēr tas mātes instinkts nomāc loģisko domāšanu!!!???
10.12.2015 17:16 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Taisnvirziena domāšana, nav pat ko piebilst.

schoco, tu esi virietis zem sava nika, vai arii konkreeta laimiigu sievieshu niideeja. Tev tikai naak aaraa - Berniem japaliek ar teevu, sievai savs dzivoklis jadala uz puseem utt., bet ne pirmaa diskusija, kur viena speries pret vairaakaam, kuras speej sapratiigi domaat.. :-D:-D

Bus interesanti paklausities tevii, kad satiksi savu isto milestiibu un, kad beidzot ljausies taam sajutaam un, kad blakus bus virietis, kursh spes par tevi parupeties ( nedomaaju materiaalo pusi), kad nebus jadomaa kas ko pircis, ka viss bus tik ipash, ka nedomaasi, aa kada jeega, shii milestiba pazudis peec 3 gadiem, bet kad vnk izbaudisi dzivi un neuztversi dzive visu tik nopietni....(l)

Kad turesi rokaas savu berninju un vienigais, ko domaasi, ka vinjsh ir vesels!(l)
10.12.2015 17:33 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kad man būs bērns, es pie attiecīgam situācijām labak gribētu ēst ābolus un dzīvot kādā būdelē ar sīko, nevis krapjosam bijušajam pieprasīt naudu.
10.12.2015 16:29 | n
to tu teici! Un ta ir bernam liksana pedeja vieta! Primari ir tavas aizvainotas ambicijas , ninkums uz milako un sekss! Nevis berna intereses!
10.12.2015 17:35 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
schoco, tu esi virietis zem sava nika, vai arii konkreeta laimiigu sievieshu niideeja. Tev tikai naak aaraa - Berniem japaliek ar teevu, sievai savs dzivoklis jadala uz puseem utt., bet ne pirmaa diskusija, kur viena speries pret vairaakaam, kuras speej sapratiigi domaat..

Bus interesanti paklausities tevii, kad satiksi savu isto milestiibu un, kad beidzot ljausies taam sajutaam un, kad blakus bus virietis, kursh spes par tevi parupeties ( nedomaaju materiaalo pusi), kad nebus jadomaa kas ko pircis, ka viss bus tik ipash, ka nedomaasi, aa kada jeega, shii milestiba pazudis peec 3 gadiem, bet kad vnk izbaudisi dzivi un neuztversi dzive visu tik nopietni....

Kad turesi rokaas savu berninju un vienigais, ko domaasi, ka vinjsh ir vesels!

Tu runā par to diskusiju par bērnu audzināšanu, kur jūs ar askepott sākāt piedomāt klāt neesošus tekstus visām, kas jums iebilda? Jā, tur bijāt baisi saprātīgas. :D Kniksēju un klanos uz nebēdu viedo dāmu priekšā. Te jau arī piedomā, jo teikt nav ko, ja nepiekrīti, ka piedzejo, citē mani - Berniem japaliek ar teevu, sievai savs dzivoklis jadala uz puseem, kad šo teicu? ;-) Opps, tagad atkal nāksies pazust, jo negribēsi atzīt dzejnieces talantu.

Prieks, ka tu jau zini vai mans vīrietis ir īstais man vai nav, vai man ir bērni vai nav, ģeniālas spējas. Ej uz ekstrasensu cīņām vai vispār citādi sevi nodarbini tajos krāsainajos makaronos, lai nav sviest jāmuld un smadzenes kustās. ;-)

Lai labs vakars cosmo!
10.12.2015 17:54 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Par manu nākotnes iespējamo bērnu, jā, es sevi likšu pirmajā vietā nevis bērnu, bet vai tādēļ es esmu sliktāka?

mjaa... :-O(t)
10.12.2015 17:55 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Offtopic priekš weee no 10 lapas :D
Tu visu laiku lielies ar savu vecāku sarūpēto naudu, ar nicinājumu izsakies par strādājošiem cilvēkiem. Tur nav ko skaust, jo tā ir intelekta trūkuma pazīme mēģināt gūt atzinību sabiedrībā par vecāku sasniegumiem. Kas esi tu pati un ko tu pati esi savā dzīvē sasniegusi? Kādā no iepriekšējām diskusijām esmu jau paudusi tev līdzjūtību par to, kā vecāki tevi audzinājuši-neko vairāk par bāru dzīvē neesi redzējusi, tāpēc strādāšana tev asociējas ar smagu darbu aiz bāra letes un tāpēc nicini tos, kas strādā. Ja tev nebūtu tik skumja bērnība un vecāki būtu tev veltījuši vairāk laika un uzmanības, lai iepazīstinātu ar pasauli, tu uzzinātu, ka ļoti lielai daļai cilvēku darbs nav vergošana. Lielai daļai intelektuāli attīstītu cilvēku darbs ir personības pašizpausme, iespēja sevi pilnveidot, attīstīt, morāla gandarījuma avots, utt. Liela daļa cilvēku strādā ar prieku un nekad negribētu mainīties ar tevi vietām-tupēt vecāku pirktā dzīvoklī pie datora un reiz pa reizei noiet lejā uz bāru :D
10.12.2015 18:05 |

Reitings 6040
tagad atkal nāksies pazust, jo negribēsi atzīt dzejnieces talantu.

tu jau vienmer skrien vakarinjas taisit :-D:-D:-D:-D

es nespeeju ar tadiem cilveekiem kaa tu diskuteet, vienkarshi nespeeju, ar visaam kaut cik ir iespejams runaat, bet tu vienmer kaut ko atrodi, ko ne pa teemu iemineet. Vienmeer ieej pilniigaakaas galejibas, nabaga tavs viirietis, nav brinums, ka visu maksajat uz puseem, es tadai arii negribetu pat wc durvis uzsaukt :-D
10.12.2015 21:01 |

Reitings 6040
Berniem japaliek ar teevu, sievai savs dzivoklis jadala uz puseem

Palasi pati ko runaa, tu jau tada transaa iegajusi ar savu ciinju pret visaam lietotaajaam, ka katraa teikumaa runaa ko citu, es neciteeju tevi, es rezumeeju, kaa izklausaas no malas tavi viedoklji ar kuriem, tu ej pretrunaas :-D:-P
10.12.2015 21:02 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Es uzskatu, ka tam , kuram dzive iet labi un patiesi ir laimigas, nemetajas to katra diskusija. :) kkas tomer trukst, ja vajag pasapstiprinasanos no foruma dalibniecu puses, kompleksi varbut, vai ta bilde nav nemaz tik kosa kaa vinu malee. :-)
10.12.2015 21:06 |

10 gadi
Reitings 1496
tu jau vienmer skrien vakarinjas taisit

es nespeeju ar tadiem cilveekiem kaa tu diskuteet, vienkarshi nespeeju, ar visaam kaut cik ir iespejams runaat, bet tu vienmer kaut ko atrodi, ko ne pa teemu iemineet. Vienmeer ieej pilniigaakaas galejibas, nabaga tavs viirietis, nav brinums, ka visu maksajat uz puseem, es tadai arii negribetu pat wc durvis uzsaukt

Jā, es tiešām nepavadu visu savu laiku cosmo, turklāt mēdzu gatavot un baudīt vakariņas. Atļaujos vēl labvakaru visām dot, kad pusvārdā eju prom. Eh, cik es nepieklājīga.

Protams, ka tu nespēj diskutēt, jo reāli diskutē pati ar sevi, kaut ko pasaki, tad izdomā pieņēmumus, cīnies pretī tiem pieņēmumiem, nemaz nelasot, ko otrs raksta. Tam ir jābūt grūti, fakts. :D Un kur es ne pa tēmu ieminējos, ka atbildēju, ka saprotu un atbalstu mantiskā ieguldījuma fiksēšanu laulātā atsevišķajā mantā, t.i. nekustamajā īpašumā? :D

Palasi pati ko runaa, tu jau tada transaa iegajusi ar savu ciinju pret visaam lietotaajaam, ka katraa teikumaa runaa ko citu, es neciteeju tevi, es rezumeeju, kaa izklausaas no malas tavi viedoklji ar kuriem, tu ej pretrunaas

Tieši tas, ko teicu! Atkal nespēj nevienu citātu likt priekšā, tikai centies izmuldēties. Pierādi pretrunas, nevis kaut ko "rezumē". Savu fantāziju atstāj bērnam. :D
10.12.2015 21:12 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Njā man arī riebjas tādas lielībnciees, kas tikai ar senču naudinu prot lielīties un pašas dzīvē neko nav sasniegušas. :-/ Fuj! Turklāt cilvēks kuram nav kompleksu un ir laimīgs nekad nelielīsies ar saviem ienākumiem, kur nbu vēl ar svešu naudu!!
10.12.2015 21:16 |

Reitings 6040
Pierādi pretrunas, nevis kaut ko "rezumē".

:'-(:'-(:'-(:'-(:'-(:'-(:'-(:'-(:'-(:'-(:'-( man vnk nav ko teikt.... :-D:-D:-D:-D negribi panemt atvalonajumu? domas par jauno darbu uzdzen stresu?:-D
10.12.2015 21:19 |

10 gadi
Reitings 1496
man vnk nav ko teikt.... negribi panemt atvalonajumu? domas par jauno darbu uzdzen stresu?

Nē, prieku! Jo viss virzās tā, kā es gribu! (l) Paldies, ka apjautājies. Tagad atcerējos arī Tavu jautājumu, izsaku līdzjūtību. Nu nav lemts, nav. :'-(

Un loģiski, ka nav ko teikt, jo neko nevarēsi pierādīt, tāpat kā bērnu audzināšanas diskusijā. :) Tāpēc jau saku, lai atrodi sev kādu nodarbi, citādi vienīgā iespēja kā izpausties ir meklēt cosmo kādu viedokli, kam nepiekrīti un klupt virsū. To arī var redzēt šajā diskusijā. Es izteicu viedokli, tu jau pēc pāris min piesējies. Biju aizmirsusi, ka esi ar putniem galvā un fantazētāja, tagad centīšos iegaumēt un tavus komentārus, kas adresēti manis sacītajam, uzreiz ignorēt. :D
10.12.2015 21:25 |

Reitings 3647
Njā man arī riebjas tādas lielībnciees, kas tikai ar senču naudinu prot lielīties un pašas dzīvē neko nav sasniegušas. Fuj! Turklāt cilvēks kuram nav kompleksu un ir laimīgs nekad nelielīsies ar saviem ienākumiem, kur nbu vēl ar svešu naudu!!

Man gan ir pilnīgi un absolūti vienalga. Beidziet uztvert forumu kā kaut ko ārkārtīgi svarīgu :-D

Palielījās un? Vairāk vajadzētu uztraukties par rupjajiem apvainojumiem forumā. Rupjība nevienam nepiestāv ;-)

schoco, kāpēc tu neko neteici par manu komentāru par to, ka sievietes realitātē vairāk pavada laika ar bērniem un mājas darbos, apvienojot to ar pilnas slodzes darbu, protams ir izņēmumi, bet tie nav vairākums. Vai man saprast - klusēšana - piekrišana? :-)
10.12.2015 21:26 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Šoko!

Tas tā, bet neviena lietotāja nepiekrita Taviem viedokłiem. Neviena!! Tu kā tanks ej pret visām. Kas liecina, ka problēma ir tikai un vienīgi Tevī!
10.12.2015 21:29 |

10 gadi
Reitings 1496
schoco, kāpēc tu neko neteici par manu komentāru par to, ka sievietes realitātē vairāk pavada laika ar bērniem un mājas darbos, apvienojot to ar pilnas slodzes darbu, protams ir izņēmumi, bet tie nav vairākums. Vai man saprast - klusēšana - piekrišana?

Es katrai mājsaimniecībai blakus neesmu stāvējusi, līdz ar to nevaru komentēt tavu pieņēmumu par pienākumu sadali ģimenēs.
10.12.2015 21:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)