Sveiki.. situcija mazliet skumja lai neteiktu vairak .. tatad pirms gandriz gada iepazinos ar savu otru pusiti , viss jauki , salidzinosi atri uzsakam dzivot kopa , velamies gimeni , zinam ko jutam viens pret otru un nav vairs tas tinju vecums , nav tas rozaa brilees uz dzivi un lietam abi skatamies ka pieaugusi cilveki , mums 29 abiem , aizmuguras katram savas vairakus gadus (7 un 9 ) garas attiecibas .. tad nu sobrid situacija ir taada ka jau menesi es esmu LV un sheit man ir darbs un salidzinoshi laba alga uz rokas ap 100 eiro dienaa ... otra pusite nav no Lv , no Sardinijas salas un daleji no vacijas tatad runaa tikai Vacu Italju un anglju valodaa , es tikai LV ENG un Rus , lieki piebilst , ka darbu vacijaa vai Italijaa man tik atri bez valodas zinashanam neatrast.. bet tai pat laikaa es varu seit visu pamest un doties uz turieni , jo abi velamies buut kopaa , respektivi ko jus ieteiktu , otrai pusitei meginat atrast darbu lv , vai man pametot visu censties pielagoties tai videi ? lidz sim laikam mes dzivojaam Sardinijas salaa un pa laikam Hamburgaa un meginot atrast man piemerotu darbu un bez valodaam bija nereali , bet tai pat laikaa otrai pusitei ir darbs un stabili ienakumi Vacijaa sobrid :-/ kaa izdarit taa lai abiem labi , bet tai pat laikaa pareizi. ??