Savulaik man bija kaut kas ar cilvēku citā valstī, biju nereāli samīlējusies. Vispār tagad tā atskatoties - nebja tik slikti. Tā kā man ļoti labi patīk būt vienai, kad esmu viena, jūtos labāk - tad nu man bija ilgi periodi augt, attīstīties un tad uz kādu nedēļu 2-3 x gadā būt samīlējušās muļķei. Protams, daudz kas tika darīts, lai nu pārsteigtu viņu, kad atbrauks, tie trakās sportošanas periodi, kad tuvojās viņa atlidošanas datums.. Pucēšanās, gatavošanās - tie bija svētki, kad viņš bija :)
Pēc 2 gadiem es sapratu, ka tas man vairs neder. Nedabūju atpakaļ no viņa to, ko man vajadzēja - pārgriezu visu kā ar nazi, izdzēsu no soc.tīkliem, pārstāju sazināties. Tad bija 1 sarakste (mokpilna, pazemojoša, pēc kāda mēneša) un tas arī viss. Cik zinu, šobrīd ir atpakaļ LV, vienreiz satiku uz ielas, bet man vieglāk bija noignorēt, nepamanīt - tāpēc tā šobrīd ir. Mums ir kopīgi draugi, kuriem būs kāzas, tad nu... kad būs, tad nāksies izturēties civilizēti - līdz tam tā, itkā otra uz pasaules nebūtu. Saprotu, ka gribi pozitīvu stāstu - bet nu izskatās, ka mums bija pilnīgi savādākas sasvstarpējās attiecības, tāpēc nekas tik bēdīgs ar tevi visticamāk nentiks un atradīsiet veidu, kā būt kopā :)