uz melnas krāsas domājams, ka likt vienkārši gaišo krāsu efekts nebūs. uz brūnas krāsas nedaudz jau pabalos, jo cik sapratu, tad visās gaišajās krāsās ir kaut nedaudz balinātājs klāt. (nevaru apgalvot)
bet es laikam būšu pie tām, kas vienmēr mēģina atrunāt no šī procesa. jo tas krietni pabojā matus, pat ja sākumā nemani. mans piemērs. bija tumši brūni mati, kādu laiku nekrāsoju, mēģināju netaisnot utt, lai mati ir daudz maz veselīgi. gribēju balināt šķipsnās, jo tas taču saudzīgāk kā visus uzreiz. jau pirmajā reizē mati bija gaiši, pēc tam aizgāju vēlreiz, bija jau ļoti gaiši. taču mati bija krietni bojāti, sāka pūkoties un vnk lūzt. gāzu matos visu iespējamo, bet nekāds rezultāts. kā arī pamanīju, ka mati diezgan ātri ataug un saknes izskatās nesmuki, tad man ļoti bieži būtu jāiet balināt, bet tad man uz galvas vispār nekas nepaliktu. nokrāsoju tumšus atpakaļ, krāsu vispār ļoti slikti ķēra, bija nepieciešamas 3x pārkrāsot līdz kaut cik normāli izskatījās. tagad ir pagājis jau vairāk kā pus gads un nesen nācās šķirties no matiem, nogriezu līdz pleciem. jo mati bija tik sabojāti, ka lūza. lai arī izskatījās normāli, bet tāpat lūza un lūza.
tagad domāju darīšu savādāk katru reizi likšu par tonīti gaišāku krāsu, un tā varbūt tikšu līdz gaišākai krāsai. balināt laikam vairs nebalināšu :D katram jau savādāk, bet pārsvarā dzirdu līdzīgos stāstus sev.