Sveikas,isti nezinu ko gribu no Jums,bet velos pastastit par esoso situaciju.Tatad biju attiecibas 3gadus,gadu vienkarsi braukajam viens pie otra(es dzivoju laukos,draugs seit Riga).Skola macijos pedeja kursa,taka sakas prakse un draugs pierunaja dzivot ar vinu riga un seit ari iziet praksi.Dzivojam pie vina gimenes,bet ne par to ir runa!:-D
Nodziwojam pie vina gimenes pusotru gadu,tad saku draugu pierunat uz sava dzivokla meklesanu.Atradam dzivokli un tad laikam sakas manas dzives emocionali grutakais periods,beidzot paliku stavokli,lai gan arsti teica,ka man nevar but berni.Bija 6.grutniecibas nedela,kad piedzivoju spontano abortu.Drausmigi pardzivoju,izskatijas,ka draugam viss itka vienalga.Pec si notikuma attiecibas krasi pasliktinajas,mes nevainojam viens otru,vienkarsi nespejam izrunat notikuso situaciju.Draugs vairakas reizes piedavaja paskirties,uz to bridi man tas skita ka launakais murgs.Draugu kka atrunaju,ja zinu,ka biju stulba un uzvedos ka lupata.Tacu pirms menesa draugs atkal piedavaja paskirties,kam es ari piekritu.Pagaja nedela,lad nolemu,ka gribu skirties pavisam.Tas ko teiksu izklausisies mulkigi-bet par to skirsanos izdomaju tpc,ka negribeju,lai mani pirmo pamet.Ir sapigi un smagi,jutos ka lupata,jo vina del biju gatava uz visu,bet vinam laikam ir pilnigi vienalga.Plusa vel tad kad paskiramies vins man pateica,ka nav parliecinats vai mil mani utt.Uz so bridi esmu pilnigi viena,draugu man seit isti nav,gimene ir laukos.Paslaik ir gruti ari tpc,ka jadoma ka nomaksasu dzivokli,jo sanemu nedaudz vairak par minimalo algu.Variet amni nozakat un saukt par mulki,man jau ir vienalga...:'-(
P.S. Atvainojos par drukas neesamibu un vietam komatu neesamibu!