Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ko iesākt?

10 gadi
Reitings 10304
Reģ: 21.03.2014
Sveikas! Ieiku rakstu pie šīs tēmas. tikai šoreiz citādāks stāsts- nevis par problēmām attiecībās, bet par to, ka attiecību nav vispār.
Varbūt kādai ir līdzīga problēma? kā to risinājāt?
esmu bijusi vairākkārt pie dziedniekiem, man esot bezlaulības vainags. Tam es ticu, jo kā citādi simpātiska, izglītota,sabiedriska sieviete vairāk 10 gadus varētu nodzīvot absolūtā vīriešu vakuumā? neviens nepievērš uzmanību, jūtos nudien kā nozombēta, arī pašai nekādas simpātijas neveidojas. neesot sievišķas enerģijas, fluīdu utt... kāpēc?
jautājums- kā to visu atrisināt? dziednieki acīmredzot nav palīdzējuši.
psihoterapeits, meditācijas? es vēlētos dzirdēt konkrētu atbildi.
visu laiku depresijā gluži nekritu, ka esmu viena, bet jo vecāka palieku, jo grūtāk (man 37). Ir daudz hobiju un vaļasprieku, tas palīdz aizmirst to problēmu bet nu jau 2 mēnešus jūtu, ka sāku krist depresijā arvien dziļāk un nekas vairs nepatīk un neinteresē. vnk salūzu.
apnicis būt vienai.
21.09.2015 18:36 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Beidz noskaņot pati sevi, ka tev ir kaut kāds lāsts vai vainags un vienkārši viss notiks pats no sevis. Kā var kaut ko sākt veidot un darīt, ja jau sākumā pati sev esi nolikusi barjeru priekšā?
21.09.2015 18:40 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Kāpēc dziednieki nepalīdz to bezlaulības vainagu noņemt?
21.09.2015 18:41 |

Reitings 82
Reģ: 01.12.2014
Manuprát,vírieši jút šitás pestelošanas..Mazák naudu pa zílniecém un citiem šarlatániem vajag térét,tad arí skats uz dzívi parádísies košákás krásás.Veiksmi
21.09.2015 18:41 |

10 gadi
Reitings 10304
līdz 30 gadiem daudz neiespringu, domāju, ka gan jau visam vēl laiks. tad vēlāk uzradās daudz dažādas aktivitātes, kas to problēmu mazināja, bet tāpat jau laiku pa laikam izjūtu to otra cilvēka trūkumu. un vnk sāku domāt, ka ar mani kkas nav riktīgi. pamēģināju vienu dziednieku, otru.. it kā sola, ka viņi noņem to bloķēto enerģiju, bet rezultāts nekāds. vēl tas varot būt psiholoģiski dēļ attiecībām ģimenē. bet tad jau sanāk, ka visām sievietēm, kas augušas šķirtā ģimenē, bez tēva, ir tāda problēma? tas man šķiet muļķibas. nav arī nekāda aida pret vīriešiem vai kas taml.
bet tā sajūta, ka dzīvoju kā burkā, ka mani neviens neredz un nevienam neesmu vajadzīga. tagad jūtu, ka vairs jau dzīvot negribas. jo nav vairs spēka tēlot, ka viss ir jauki un esmu laimīga. līdz kādam brīdim, jā...

es ceru tiešām sagaiīt reālus padomus, kādu terapiju vai ko? kādus speciālistu, kas saliek visu pa plauktiniem, kas ar mani nav kārtībā. jo es nekādus iemeslus nespēju saskatīt
21.09.2015 18:47 |

10 gadi
Reitings 3556
Reģ: 13.03.2013
Domā, ka otrs cilvēks pēkšņi radīs sajūtu, ka es kādam vajadzīga, kaut kādu mērķi dos, drīzāk nesīs līdz problēmu virteni.:-D
21.09.2015 18:53 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
man esot bezlaulības vainags. Tam es ticu, jo kā citādi simpātiska, izglītota,sabiedriska sieviete vairāk 10 gadus varētu nodzīvot absolūtā vīriešu vakuumā?

Turpini ticēt visādiem pesteļotājiem. Tieši tapēc jau arī esi viena- pati sev esi iestāstījusi, noticējusi, noskaņojusi sevi!!!
21.09.2015 18:57 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015

:-D
21.09.2015 18:59 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es teiktu, ka esi attapusies krietni vēlu... Cilvēki meklē attiecības jau no pusaudžu vecuma un ap 30 gadiem vismaz vienās attiecībās ir pāris gadus nodzīvojuši (vairākums). Kur tu biji tajā laikā? Jo pēc teksta var noprast, ka tikai ap 30 vispār sāki par to domāt.

Problēma visticamāk ir tajā, ka pārāk daudz domā (vai varbūt vispār nedomā?) un parāk maz ļaujies. Tev vajag kaut kādu mistisko klikšķi, sajūtu, ka tas ir tavs īstais? Nu tak vnk baudu mirkli! Redzi vīrieti - flirtē! Un tad skaties, kas notiek.

Otrs variants, ka esi traki kautrīga, pārāk iedomīga vai pārāk stulba - vīrieši tādām visbiežāk paiet garām, lai gan tomēr katram podiņam atrodas savs vāciņš agri vai vēlu...

Nu un trešais variants - visis tavi hobiji un izklaides nav saistīti ar jaunām pazīšanām, cilvēku masām un jaunu iespaidu gūšnu. Izej no savas komforta zonas! Ir miljons iespēju un veidu kā iepazīties ar jauniem cilvēkiem, iegūt sakarus un simpātijas.
21.09.2015 19:00 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Sabiedrībā, kurā Tu apgrozies, vispār ir brīvi, tava vecuma vīrieši, ar kuriem varētu kas sanākt?
21.09.2015 19:04 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Sasmējos par to vainagu :D
Es neteiktu, ka esmu ļoti ticīga, uz baznīcu neeju, bet viss kas saistīts ar dziedniekiem, astrologiem, horoskopiem utt. man ir tabu. Jo man vairākiem pazīstamiem cilvēkiem tas ir kaut kā nelabi beidzies. Tad jau labāk grūtā brīdī palūdzu Dievu, ne klausos kaut kādas dziednieces un astrologus.
Es ticu, ka ir kāds augstāks spēks, kas mūs vada. Viss sliktais, ko esmu darījusi, man ir nācis reiz atpakaļ, un viss labais, ko esmu darījusi, arī tieši tāpat ir ticis novērtēts.
Bet, ja tuvāk pašai tēmai, tad es domāju, ka tu esi tik ļoti ieciklējusies uz šo bezlaulības vainagu, ka vienkārši vīrieši to jūt pa gabalu.
21.09.2015 19:05 |

10 gadi
Reitings 10304
nu ja godīgi, tad man nav bijušas tādas nopietnas attiecības vispār. 20-25 gados pāris romantiskas, bet īslaicīgas. neesmu nekāda neglītene vai dīvaine, sakarīga, normāla sieviete. esmu 4 reizes mainījusi darbu (tā sanācis), nevienā darba kolektīvā nav bijušas iesējas iepazīties. hobji ir gana sabiedriski, kur ir daudz vīriešu, bet kā jau minēju... jūtos tā, it kā burkā dzīvotu vai arī esmu absolūti neredzama!
21.09.2015 19:09 |

Reitings 82
Reģ: 01.12.2014
Bet páris ménešus atpakal,kádá no diskusíjám rakstiji ka tam netici un vérsies pie dziedniekiem veselíbas problému dél.Varbút ir vérts padomát ko tie šarlatáni nodara cilvéku saprátam....Kas zin ko vél péc páris ménešiem šie bús sastátíjuši.
21.09.2015 19:12 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Man izskatās, ka tu sēdi savā dzīvē un gaidi - gaidi, kad atnāks vīrietis, gaidi, kad būs klikšķis, kad būs attiecības - bet taču divi cilvēki tās veido.
Jā, ir sarežģītāk pieaugušā vecumā atrast otru pusi, bet manā ģimenē visiem tas ir izdevies un sievietes, kuras palika vienas, visas ir atradušas sev vīriešus, ar kuriem kopā iet pa dzīvi uz priekšu. Viena iepazinās ceļojumā, vēl viena internetā, vēl viena tusiņā.

Neviena gan nav iepazinusies ikdienas ritumā. Dzīvojot darbs-mājas-darbs-aktivitātes-miegs utt iepazīties var tikai ar tiem cilvēkiem, kas jau ir tavā dzīvē.

Izņemot tos dziedniekus un astrologus un bezvīrieša vainagus izklausies ar dzīvi apmierināta sieviete ar panākumiem droši vien karjerā. Paņem atvaļinājumu, aizbrauc kaut kur, atpūties, iegūsti citu redzējumu, piereģistrējies kādā iepazīšanās prtālā - pārcelies padzīvot uz citu valsti. Tas viss tev dos pozitīvu enerģijas lādiņu, kas tik ļoti nepieciešams jaunu attiecību veidošanai :)
21.09.2015 19:17 |

Reitings 154
Bezlaulības vainags? Sorry, bet tie dziednieki visi ir bullšits, ja jau viņiem būtu tādas spējas, tad nestāstītu pekstiņus, bet ieceltu kādu euro jackpot, vai ko tamlīdzīgu!!

Principā, gribas attiecības, jāiet ārā no mājas. Nekā sarežģīta tur nav. Vari pamēģināt Tinder. :)
Lai veicas!:-)
21.09.2015 19:17 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Ej uz kādiem kursiem kur māca kočetēt, atbrīvoties....izcelties uz citu fona......būt pamanāmai

Ja tādi ir......es neesu dzirdējusi :-D:-D:-D

Vrido sev citu tēlu, lai esi intrasanta

Un obligāti sāc čatot iepazīšanās portālos.....ja pat nekas neizdosies, bet būs no vīriešiem uzmanība Tev tieši
21.09.2015 19:21 |

10 gadi
Reitings 10304
mēnešiem ilgi varu sēdēt iepazīšanās portālā ar gana simpātisku bildi. nekāda komunikācija neveidojas.

un jā.. astrologs izteicās, ka esmu karjeras biznesa cilvēks, ne ģimenes, bet nekas no tā mani nekad nav saistījis un galīgi neinteresē. atbildīgi veicu savu darbu, darbs patīk. neesmu uz karjeru tendēta, kur nu biznesu. un vai tāpēc, ka astrologs man tā teica, man tagad jāsāk savs bizness taisīt? neko no tā nesaprotu un negribu. man vairāk gribētos mīlošu vīru un bērnus.
21.09.2015 19:25 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
otrapuse.lv - pazīstu pārus, kuri tur satikušies.
Pamēģini varbūt starptautiskos iepazīšanās portālus. Ir tā Tinder aplikācija, tur arī man draudzene kādu laiku atpakaļ sastapa savu otru pusīti.
Bet vispār galvenais ir attieksme, ja ieciklēsies uz slikto, tad arī rezultāta nebūs.

Lai izdodas!
21.09.2015 19:30 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Tas, ka esi "pēc zvaigznēm" karjeras cilvēks, nenozīmē, ka tev neizdosies privātā dzīve. Tas zvaigznēs ierakstītais liktenis ir mūsu rokās - tu vari pakoriģēt liktenī ierakstītās lietas, kaut ko darot tā labā, ko vēlies.
Gribi vīrieti, bet iepazīšanās portālā nesanāk? Varbūt nav īstais portāls! Varbūt tev nevajag portāla vīrieti, tev vajag reālajā dzīvē uzreiz iepazīt - tad nu meklē tās iespējas.
Galvenais nekoncentrējies uz astrologa teiktām lietām.
21.09.2015 19:39 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Tie cilvēki kuriem ir attiecības bieži vien uzskata ka vajag tikai gaidīt, baudīt dzīvi un īstais cilvēks, nāks tad kam ir jānāk.
Bet viņš var arī neatnākt. Ir cilvēki kas tā arī palikuši vientuļi. Iepazīšanās un attiecību veidošanās ir dažādu apstākļu un sakritību rezultāts.

Tavos gados ir diezgan daudz cilvēku kas ir šķīrušies, vai ar attiecību problēmām. Un daudzi arī nevar atrast savu otru pusi.

Mēģini sakārtot savu garīgo pasauli, meditē, atbrīvo prātu no uzmācīgām domām par saviem gadiem un attiecībām. Paradi sevi kā laimīgu pašpietiekamu un laimīgu ar to kas tev ir.
21.09.2015 19:40 |

10 gadi
Reitings 10304
Mēģini sakārtot savu garīgo pasauli, meditē, atbrīvo prātu no uzmācīgām domām par saviem gadiem un attiecībām. Paradi sevi kā laimīgu pašpietiekamu un laimīgu ar to kas tev ir.

līdz šim tas veiksmīgi izdevās, bet pēdējie pāris mēneši un atkal esmu iekritusi bedrē. dzīvē jau laikam nevar būt tikai salainās dienas. pēdējā laikā visādas ķibeles piemeklē,
21.09.2015 19:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits