Padalīšos ar piemēriem iz dzīves ...
Tad nu viens no nesenajiem atgadījumiem -
Satiekos ar meiteni, ar kuru iepazinos netā.. Viss normāli.. Man simpatizē viņa, tiešām interesanta, skaista , gudra meitene. Laikam 25 vai 26 gadi, nu tas nav būtiski.. Viss necerēti skaisti.. Jau pirmajā vakarā ejam pie viņas. Meiča no godīgajām, pacenšos, un pēc brīža esam gultiņā. Viņa sagribējusi kaut kādu mistisku priekšspēli. Es gribu laizīt, viņa neļauj! Paķeru viņu aiz matiem, un piespiežu pie spilvena.. Šī mani atgrūž.. Saka ka man ir jāmaigojas utt.. Tad palaiž tālāk, un tā pa solītim. Tas man apnīk, pasaku tiešā tekstā, ka gribu viņu izdrāzt, un man neinteresē mīlināties. Uz ko viņa atbild, bet tā vajag sākumā utt. Es pieceļos, sāku lasīt drēbes , ģērbties, saku ka braukšu mājās, jo kaut kādu mīlināšanos es nevēlos, un pusi nakts es nepavadīšu, lai tiktu viņai bikšelēs. Šī saka, nē, lai palieku . Un redzēs kas notiks.. ok..! palieku.
Tad maza saruna, es saku ka man ir svarīgi lai sekss ir labs, lai labi saskan, un to , ka man patīk kārtīgi nodrāzties, nevis mīlēties.. Viņa atbild kaut kā tā- es jau esmu arī ļoti neķītra , tikai vajag atbrīvoties, un iepazīt tuvāk otru cilvēku, nu kaut ko tmldz..
Ok, ok ..
Sāku viņu laizīt... Viss notiek.. tiešām aizrautīgi un cītīgi viņu laizīju.. Bet saprotu, ka meitene nav radusi pie tā.. Ok , novelku bikses, dodu viņai sūkāt, kaut gan man jau stāvēja cits... šī kaut ko darās.. sāku viņu drāzt mutē, diezgan dziļi, viņa rīstās, un neprot kārtīgi paņemt pinci mutē.. ok .. Tā kā viņai bija lielas krūtis, iedomājos viņu padrāzt starp krūtīm mazliet. un ar pirkstiem kārtgi uzkarsēt vāverīti... Bet viņa, izskatās vispār šokā ! acis tādas- WTF!? :-/ ko TU dari!?? :-/:-D
Tad sāku viņu drāzt, ieslidinu locekli viņā.. Un lēnām kādas 3x iegrūžu.. Jūtu , finišs, meiča ir beigusi.. :-P:-D(s) Šī ātri pielec no gultas, ģērbjās, saka ka bijis bail, ka es bez izsargāšanās viņu drātēju.. tāpēc nevēlās turpināt :D Es protams neko nepiebilstu, viss tur ir skaidrs.. manas drēbes viņa arī sakrāmē uz gultas, es to saprotu kā mājienu- jābrauc mājās.. Šī pati sēž uz gultas, pinkšķ :D Poh, saģērbjos , paprasu lai mani pavada līdz durvīm ..
Pateicu, paldies ka mani padzen utt. :D
atbild ka nav to tā domājusi, vnk gribēja sakārtot drēbes utt.
Tas beidzās nekā, vēl 1x satikāmies, normāli parunājām, un sapratu ka nevēlos viņu čakarēt. Jo viņa vēlās attiecības, un negrib ka atkal sāpina, nu tā kaut kā..