Bija jāsatiekas ar nepazīstamu meiteni, lai viņai ko atdotu. Esmu vajadzīgajā vietā, viņa man zvana. Es paceļu, bet neviens nerunā. Stāvu tur tāda- halo, halo- klusums. Nometu, zvanu atpakaļ, viņa paceļ, un vienalga neko nedzirdu. Spaidu skaļuma podziņas, vēl kaut ko, un nesaprotu, nu kas ir, nevar būt, ka telefons saplīsis. Beigās to meiteni atpazīstu, dodos klāt, gruzos par telefonu- beigās pamanu, ka viņam taču austiņas iespraustas. :D
SEŠAS reizes gāju uz citu istabu pēc austiņām. Sēžu pie datora, savajagās austiņas. Ok, eju pakaļ. Ieeju pa ceļam vannasistabā, noņemu kosmētiku, apsēžos atpakaļ pie datora. Atceros, ka austiņas nepaņēmu. Ceļos atkal augšā, eju pakaļ. Izdomāju, ka nagus vajag pārkrāsot. Paņemu acetonu, eju atpakaļ pie datora, tīru nagus.. bļin, austiņas. :D Šitā vēl pāris reizes. Beigās sapsihojos, atkal eju tām austiņām pakaļ, beidzot paņemu, atnāku atpakaļ, nosēžos pie datora, skatos uz austiņām un domāju.. kaut kas nav riktīgi. Skatos, skatos.. bļāviens, tas ir lādētājs. :D Beigās, kad beidzot viņas dabūju, ar tik nobesītu seju sēdēju. :D
Ieraudzīju 9gag'ā postu, ka x.dienā x.datumā no Zemes būs redzami 12 mēneši. Šis neatkārtojamais fenomens nākamo reizi būs tikai 2343. gadā. Es tāda- wooow, sajūsmā stāstu puisim, prasu, vai iesim skatīties, tad saprotu, ka man tajā dienā naktsmaiņa, sāku gruzīties, ka neredzēšu.. Viņš uz mani skatās ar tādām dīvainām acīm. Es tāda- kas ir? Tu negribi redzēt? Tas ir tik forši!! Viņš uz mani tā uzmanīgi skatās un sāk smīnēt, un tāds saka- em, mīļum.. 12 mēneši. Es tāda- nu jā, iedomājies?! Viņš skatās uz mani ar kaut ko starp žēlumu un neizpratni vai jokoju- saulīt, tu nopietni? Un tad man pieleca, un palika tāāāds kauns. :D tas skaties bija nenovērtējams. Nākamajā dienā bija līdzīgs posts, ka no Zemes būs redzama Zeme. Šis tāds- eu, eu, mīļum, skatīsies šito neatkārtojamo fenomenu? :D