tātad meitenes , izsakiet savas domas, vai vispār ir iespējams atgūt dzirksti seksuālajā dzīvē, pēc daudziem attiecībās pavadītiem gadiem? mums ir totāla rutīna seksā. nekas jauns, nekas labs. iespējas izpausties ir mazas, jo darbs ir tāds, ka pa dienu nevienam nav laiks braukt un mīlināties, tātad atliek tikai vakari. kad vīrietis, kas strādā fizisku darbu ir noguris ( kaut kādreiz tāpat gribēja, kaut bija noguris) esmu kaut kāds īpašs tizluma piemērs, jo pēc vairākiem gadiem attiecībās nevaru saņemties un atvērties tieši seksa ziņā, jūtos neērti utt. protams, tas viss atceļās, kad esmu iedzērusi, bet ne jau es tagad visu laiku staigāšu dzērusi :D tā kā pašlaik naudas taupīšanas nolūkos dzīvojam vienā mājā ar maniem vecākiem, tas arī visu apgrūtina, jo vecāki man tādi konservatīvi, jebkurā mirklī var ienākt mūsu istabā utt. + māte pašlaik ir bezdarbniece, kas nozīmē, ka viņa gandrīz visu laiku ir mājās. agrāk viņš mani uzbudināja, tagad var teikt, ka vispār nekas nenotiek. man nav tā, ka es to gribu, daru vnk jo zinu, ka nevar taču vispār bez. par nevienu citu nedomāju, mums attiecībās viss ir ok, bet seksā ir zem 0 . Ir kāda, kas vairākus gadus attiecībās ir spējušas ienest kādu dzirkstelīti? vai tas vispār ir iespējams? un kā man beidzot pārvarēt savu mulsumu un kautrību?