Es arī esmu diezgan intraverta:-) Daudzi ir prasījuši -"Kāpēc tu nerunā? Kaut kas ne tā?" Reizēm izbesī un gribas atcirst- "Nepatīk, neskaties, es esmu kāda esmu un netaisos mainīties tevis dēļ." (e) Citiem liekas nepieņemami, ka esmu tik klusa un nerunāju, ir pat pārpratuši un domājuši, ka esmu iedomīga:-D Patiesībā kaitina iedomīgie, pati esmu diezgan vienkārša un miermīlīga, nepatīk citiem uzbāzties:-)
Nerunāju tik daudz kā citi, bet par savu viedokli māku pastāvēt, arī, ja gadās tēma, kura man ir tuva, tad vienmēr māku izpausties. Parasti atveros, kad iepazīstu cilvēku un atrodu kopīgo, svešiem grūtāk uzticēties:-P Tomēr draugu netrūkst, ar viņiem vienmēr jūtos komfortabli(l).
Nedomāju, ka klusajiem cilvēkiem dzīvē klājas grūtāk, neesmu saskārusies ar tādu attieksmi arī no citu puses. Manuprāt, tieši otrādāk-tie, kuri mazāk runā, spēj novērot un izanalizēt vairāk nekā runīgie, tādējādi mācoties no citu kļūdām un mazāk pieļaujot savas. Esmu ievērojusi, ka klusie dzīvē reizēm sasniedz vairāk nekā tie, kuri ir skaļi. Arī man pašai savs nerunīgums netraucē piedalīties ļoti daudz kur, pat vairāk nekā runīgajiem:-D