Sveikas!
Vai varat ieteikt labu tetovēšanas meistari/ru? Vislabāk būtu, ja nav no salona, bet mājās praktizējas, un, nē, nedomāju kādu Vaļeru pa piečuku, vnk salonos cena ir ujuj, zinu,ka ir daudzi meistari,kas lieliski taisa bez saloniem! Der gan Rīga, gan ārpus tās.:)
Esmu un drīzumā taisīšu atkal. Par polinēziešu/mauru rakstu, kas pilns ar sīkām detaļām un sniedzas no pleca līdz elkonim, atstāju 110 eur. Salīdzinājumam, vienā ļoti populārā salonā par to pašu darbu prasīja 270 eur. :D
Man ir citi tetovējumi un tie taisīti salonos. Pie Edija taisītais ar neko nav sliktāks par tiem. Vari pavērtēt citus viņa vai Ineses darbus internetā.
Es paskatījos Ineses, man liekas,ka baigi pelēcīgi. Tur tā lieta,ka man arī ir taisīti jau tetovējumi, gribas, jo zinu, atrast māksliniekus,kas ok strādā mājas apstākļos.:)
Es paskatījos Ineses, man liekas,ka baigi pelēcīgi. Tur tā lieta,ka man arī ir taisīti jau tetovējumi, gribas, jo zinu, atrast māksliniekus,kas ok strādā mājas apstākļos.
Grūti teikt, mans nav izbalējis vispār. Smuki sadzija un kļūdas arī nav pieļautas.