Testu nepildīju, bet laikam esmu ļoti izvēlīga, jo parasti gadījumos, kad sanāk runāt par to, ko es neēdu, pretī saņemu jautājumu, vai es vispār kaut ko ēdu. :D Negaršo gandrīz nekas no visādiem marinējumiem, konserviem,ievārījumiem, žavējumiem/kūpinājumiem utt. (piemēram, marinētas sēnes, žāvētu gaļu/zivis vai galertus man var nepiedāvāt), ir ēdieni, kuri pat nevis negaršo, bet vienkārši izvēlos neēst un ēdu tikai atsevišķos gadījumos (piemēram, aizbraucot ciemos), ja tie ir vieni no ēdiena sastāvdaļām, tie ir: sīpoli, ķiploki, bietes, olas,biezpiens, desas/cīsiņi un tamlīdzīgie, maize, āboli, rīsi, makaroni,suši, olīves, lasis, sēnes, cepti kartupeļi (kartupeļus vispār ļoti reti ēdu un tad tikai vārītā veidā), tāpat ir vēl daudzi citi produkti, kurus ēdu tikai kaut kādos konkrētos "variantos" (piemēram, gaļa garšo, bet, piemēram, karbonādes vai žāvējumus neēdīšu vai, piemēram, zivi ēdīšu tikai ceptā veidā un tikai kopā ar kaut kādiem salātiem, nekad kopā ar griķiem, rīsiem, kartupeļiem utt.)