Chao!
Varbūt kādai ir info, kas mani spēs apskaidrot.
Mēs ar līgavaini plānojam rudenī ( pēc kāzām) sākt nopietni ķerties klāt pie bērna jautājuma. Un es gudras lietas salasījusies, jau laicīgi gāju pie ginekaloga pārbaudīties, taisīju jau vairākkārt analīzes, sāku jau dzert ginekoloģes ieteiktos vitamīnus ( kā piem. tur Folicia, nakstsveču eļlu utt. kas manam organismam bija vajadzīgas). Viss izklausās un ir jauki.
Bet.. ir vasara, daudz pasākumi un kādu reizi neizpaliek arī kāds aliņš (vai divi) un pat kāda cigarete ( 1-4 diezgan regulāri katru dienu vai katru otro). Zinu, ka nevajadzētu no šiem neko lietot, par to man jautājumu nav.
Galvenais, ko es gribētu zināt, vai man ir jēga dzert tos vitamīnus, vai pilnvērtīgi saņemu tos vitamīnu solītos labumus? Ka nesanāk tā, ka gribēju kā labāk, bet sanāca kā "vienmēr". Ka galu galā nesanāk ka alko+cig+ vitamīni manam organismam nodara vairāk ļaunuma nekā labuma?!
Zinu, ka daru nepareizi, tāpēc arī ginekoloģei bija kauns jautāt šo jautājumu?
Neesmu dikti atkarīgā, un varu arī to visu nedarīt, bet reizēm prātā skan frāzes, ka pēc tam ilgi nevarēšu atpūsties un, ka principā pietiek ar 1 mēnesi veselīgā un "tīrā"dzīvesveida pirms ieņem mazuli...
Saprotu, ka šobrīd meklēju sev attaisnojumus, bet nu varbūt kāda zin šo manu lietoto vielu mijiedarbību.
Būšu priecīga par jēdzīgiem un noderīgiem komentāriem.
Morāles un žultes par to, ka man bērnus vēl nevajadzētu plānot, jo nespēju atteikties no ballīšu dzīves lūdzu izlikt citās diskusijās :-D