Dikti patīk seriāls ''Крем''.
Lūk apraksts: ''Каждая из представительниц женского пола в душе мечтает, чтобы с ней повторилась история Золушки. Героиня фильма не является исключением из общего правила, она очень хочет встретить своего принца на белом коне. И однажды судьба дарит ей такой подарок. Только вот беда, молодой человек абсолютно равнодушен к ней. чтобы обратить на себя внимания девушка достает волшебный крем, который превращает ее в обворожительную красавицу, к сожалению крем действует всего один вечер...''
:D
Skatos daudzus krievu seriālus. Un ar nepacietību gaidu jaunās sezonas seriāliem : «Физрук», «Реальные пацаны»,"САШАТАНЯ" , bet šie ir tādi vieglie seriāli bez lielas aizdomāšanās..
Bet tāds vecāks ko rādija pa tv un ļoti patika ir "Чемпион".
Un garais seriāls "Обручальное кольцо"
Jau kuro reizi iesaku - Margoša. Vīriešu žurnāla galvenais redaktors, riktīgs babņiks, vienā rītā pamostas kā sieviete. Protams, neviens kam tādam neticētu, tāpēc viņam jādomā gan ko teikt ģimenei, gan darbā, kuru viņš ļoti mīl.
Mans absolūtais favorīts ir Кухня. Vienīgais seriāls, kuru skatoties esmu gan aizdomājusies, gan arī nosmējusies līdz asarām. Nevaru sagaidīt jauno sezonu.
Физрук, Интерны, Кухня, Анжелика, Принц Сибири (pēdējais noskatītais RUS seriāls, patika), Сваты (superīgs seriāls), Последний из Магикян (tik smieklīgs un jauks)
Seriāls smags, bet loti labs Палач .
Viegls, jautrs, loti labs "Сладкая жизнь", īpaši otrā sezona.
Sava būtība nopietns bet reize ari viegls un ar humoru "Мажор", loti gaidu otro sezonu.
Vēl labi patika: Обнемая небо Долгий путь дамой Два отца, два сына Семеиный бизнес Дело чести Чужой среди своих Физрук Татянина ночь Крсивя жизнь
Kery, Prilučnijs ir galvenajā lomā Mažor- oligarha dēls. Tēvs uz viņu izdara spiedienu, lai dēls ņemtos pie prata un nosūta viņu stradat uz policijas iecirkni. Nu iedomājies oligarha dēls strada policijas iecirkni :D tur bez jautrības neiztikt.
Paceļu, tās kuras skatījās mažoru. ļoti aizrāva seriāls. pēc 2 sezonas pēdējās sērijas spriedu,ka būs trešā sezona, bet kad? Īsti patiesu informāciju nevaru atrast. Tad saka,ka ka šajā gadā, tad nākamajā? Es tik ilgi nevaru sagaidīt ja būs tikai 2018 :-D Ļoti ilgs laiks :) Kāda ir meklējusi info, kad iznāks 3 sezona? :)