S4 laikā, kad visi operatori piedāvā 4G internetu, manās acīs vairs nav versija. Tas to nesaprot.
S5 skaitās ūdensizturīgs, bet, skatoties uz to korpusu, atšķirībā no Sony ražotās ūdensdrošās tehnikas, man neradās vēlme pārbaudīt, vai tiešām pēc ražotāja solītajām 30 min ūdens glāzē, šis telefons joprojām būs lietojams. Izskatījās, ka ne. Vispār man viņš personīgi nepatika, lai gan neteiktu, ka lielākās šausmas, ko esmu rokā turējusi. Bet vaļā no viņa ātri tiku.
Tāpat no tautas nāk sūdzības, ka karst un karās - no tiem, kas lieto pus gadu apmēram. Ir arī pozitīas atsauksmes, bet šo es personīgi īsti neieteiktu.
A4 kā modelis Samsung katalogā neeksistē. Par A4 tautā tiek dēvēts Ace4 , bet Ace sērija, kā jau Ace sērija. Ja pirmais Ace, ko viņi uzražoja, tobrīd bija otrais labākais telefons Galaxy sērijā aiz Galaxy S, tad tālāk Ace sērija ir kļuvusi par ekonomklasi ar visām no tā izrietošajām sekām. 4G interneta nav, nav spilgtā amoled displeja, kas tik ļoti patīk Samsung faniem, ekrāna izšķirtspēja aizķērusies teju vai pirmo Ace laikos, joprojām divkodolnieks, 512mb RAM, kas nozīmē, ka vilksies kā sēņu zupa, kamera zem katras kritikas. Priekšējā VGA - atceraties taču, kādas bija pirmās telefonu fotokameras?
A5 ir mans šābrīža Samsungu mīlulītis (Joprojām gaidu, kad dabūšu savos nagos S6 Edge - dizains vien jau pārspēj visus, kas bijuši manās rokās). Neskatoties uz to, ka tehniski tas nav spēcīgākais telefons cenas un veiktspējas attiecība tam ir vislabākā.
Grand, nemaz nav tik milzīgi, kā te teica. Pirmais Grand ir to pašu 5" izmērā, kā S sērijas telefoni. 5" mūsdienām nav nekas liels. Jaunākie Grand sērijas telefoni ir 5,25" - nekas diži lielāks. Taču nevienam no Grand modeļiem netiek piedāvāts updeits uz Android 5.0, līdz ar to - nav jēgas - drīz tāds pirkums jaunākās aplikācijas nepazīs.
Vēl gribētos piezīmēt, ka vārdiņi "Neo" un "Lite" pie pazīstamiem telefonu nosaukumiem, nozīmē to, ka tā būs ekonomklases versija un no, teiksim, Samsung Galaxy Grand, Neo versijā vien izskats būs palicis, veiktspēja iekārtai būs mazāka. Tā tas ir ar visām Neo versijām.
Kas attiecas uz to, kur pirkt, interneta veikalos būs jūtami lētāk. Te jau minēja 220.lv , vēl varu minēt 1a.lv kā opciju - arī nav dārgi un nav klapatu ar garantijām.