Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mīlestības padomi

Reitings 291
Reģ: 13.07.2013
Tēva man nekad nav bijis, tādēļ šis video mani īpaši uzrunāja. Un tieši tādēļ gribētos parunāt ar jums par to, kā jūsu tēvs jums mācīja mīlēt, būt mīlētām? Kādus mīlestības principus centās jūsos ieaudzināt? Kā attiecās pret jūsu pirmo puisi un vai uzdeva kādus jautājumus puisim, kad pirmo reizi puisis spēra kāju pār mājas slieksni?

Šeit ieskats video, kurš mani pamudināja uz šo tēmu :)

https://www.youtube.com/watch?v=KcIwZ1Dth0c
02.07.2015 20:27 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10574
Reģ: 29.01.2009
Man neviens nav mācījis mīlēt un būt mīlētai, bet ar savu dzīves piemēru mācīja cilvēcīgumu. Manam tēvam neviens no iepriekšējiem puišiem nepatika. Pašreizējais gan par derīgu atzīts :D Tagad pats iesmej, ka puisim noteikti ar mani grūti rakstura iezīmju dēļ.
Manam tēvam svarīgas ir vienkāršas lietas - lai nedzer, ir auto, nav izlaidīgs, nav resns, ir augstākā izglītība, lai nedzīvo uz mana rēķina un redz, ka attiecības mani neietekmē negatīvi.
02.07.2015 20:33 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Mani tevs gandriz vispar nav audzinajis. Kur nu vel garigas vertibas. Pats nekadu milestibu neizrada. Varbut tik agra berniba, kad neko neatceros. Tadelj man nebija vispar svarigi, vai vinsh pienem manu viru vai ne. Galvenais, lai izturas ar cienu pret vinu. Lai gan, protams, ne tik sen uzzinaju vina patiesas domas par manu viru, bet man jau bij tada prieksnojauta
02.07.2015 20:38 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Mans teevs visaa nopietniibaa veeleejaas, lai kljuustu par muukjeni. Beerniibaa uz sveetdienas skolaam un bazniicaam vien biidiija. Ar manu viiru vinjsh nekad nav taa kaartiigi iepazinies, vinju attieciibas ir "labdien-uz redzeeshanos" liimenis. Manupraat, vinjsh nekad nav gribeejis, lai vispaar veidoju gjimeni.
02.07.2015 20:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits