Man ir tetovējums, kurš ir saistīts ar diviem cilvēkiem, kuri ir svarīgi- bērnu un draugu. Kaut arī man tetovējums ir daļēji saistīts ar draugu, paskatoties uz to nav tā, ka uzreiz saistās ar draugu, tas ir tikai zīmējums, kuram esmu piešķīrusi nozīmi, bet ne jau tā, ka paskatos un uzreiz par draugu iedomājos. :D Tā kā tas nav ne vārds, ne kas tāds, ko citi varētu nepārprotami saprast, citiem tas ir tikai zīmējums. Esmu domājusi par to, kā būtu ja izškirtos- jebkurā gadījumā šīs attiecības tāpat ir nospiedums manā dzīvē, to tāpat nevarētu (un negribētu) izsvītrot no savas dzīves, pat ja paliek tetovējums, kurš saistās ar kādu cilvēku- nu tā ir daļa mana dzīvesstāsta, kāds cilvēks, kurš ir bijis svarīgs.
Par pāru tetovējumiem runājot- gribētu apprecoties uztaisīt vienādus tetovējumus pie plaukstas locītavas- kāzu datumu un kopā saāķētus gredzenus vai ko tādu. Pat tad, ja izšķirtos, fakts, ka tāds datums man bijis svarīgs, nemainītos. Kaut kā nepiešķiru baigo nozīmi tetovējumiem un vienmēr domāt par to, ka "ja nu kas notiek.." liekas tik muļķīgi. Ja gribēšu ko tādu kādreiz taisīt, tad taisīšu, nedomājot vairākus soļus uz priekšu. Otra cilvēka vārdu netetovētu, bet ne tāpēc, ka "ja nu izšķiramies" bet tāpēc, ka negribētu, ka visi uzreiz saprot (vai vismaz nojauš) tetovējuma nozīmi. Gribēju meitas vārdu uztetovēt, bet tieši tāpēc pārdomāju un izvēlējos ko citu-lai nav tā, ka visiem izlasot, uzreiz apmēram skaidrs, ka mani, manu meitu vai kādu citu man tuvu cilvēku tā sauc.