Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

18.dzimšanas dienas idejas

Reitings 1
Reģ: 16.06.2015
Sveikas meitenes,zinu,ka šajā forumā ir traki daudz diskusijas par dzimšanas dienām ka viņas svinēt, kur un tā tālāk. Bet ne reizi neesmu atradusi atbildes, kas mani apmierinātu. Tātad, vēlos svinēt savu dzimšanas dienu tā kārtīgi ar draugiem,pirtī. Zinu, ka tēma būs-all Pink. Vēl tur dažādi sīkumi, bet man uztrauc atrakcijas. Vēlos, lai paliek atmiņā nevis kārtējais dzerstiņš, bet patiešām foršs pasākums. Kādas idejas, spēles jūs ieteiktu? Zinu, ka mani draugi nav diži aktīvi uz spēlēm un mēmo šovu vai kaut ko tamlīdzīgu nespēlēs. :-/
16.06.2015 02:33 |

Reitings 103
Reģ: 02.06.2015
Fotogrāfēties patīk visiem! Uztaisi fotostūrīti ar no kartona izgriezta sava vārda un vecuma. Ja tēma ir "Viss rozā", tad fotostūrītim piemeklē violetu vai kādas citas krāsas "aizmugurīti", lai nesanāk tā, ka jūs visi saplūstat kopā.

Nu, jā. Ja iepriekš jau zināms, ka draugi neko īsti negribēs darīt, tad nav daudz tādu interesantu spēļu. Var pamēģināt ballīšu Aliasu. Piemēram, saprintē vai saraksti uz lapiņām jautājumus un atbildes, kuras arī var atrast kaut kur tepat - internetā. Tad liec izvilkt un lasiet.

Vari nopirkt grāmatnīcā lielās kartona loksnes un pati uz tām ar lieliem burtiem uzrakstīt "Novēlējums Etaed dzimšanas dienā", "Saraksts ar lietām, kas Etaed jāizdara līdz nākamajai dzimšanas dienai". Pieliec blakus krāsainos flomāsterus. Pēc tam, visa vakara garumā, tik dota iespēja katram uzrakstīt uz šīm lapām kaut ko.

Protams, no sākuma vari teikt, ka tagad visi spēlēsim spēles. Un sāc likt minēt visvienkāršākās tautas mīklas. Tici man, viņiem ātri apniks un viesi vēlēsies darīt kaut ko jautrāku. Ieprieks jau sagatavo visu nepieciešamo, kā arī nelielas dāvaniņas, ko iedod uzvarētājiem (kādus saldumus, medaļas vai saprintē diplomus ar smieklīgām nominācijām, lai pietiek visiem). Droši vari smelties idejas par spēlēm internetā (padot kādu priekšmetu uz riņķi viens otram starp kārām, no deguna uz deguna un tā tālāk). Spēles ar baloniem. Viesiem patiks spridzināt balonus neizmantojot rokas. Piemēram, katram uz vēdera uzsien balonu, viesi sadalās divās komandās un katrs lec katram virsū, lai saspridzinātu balonu. Ar baloniem var improvizēt. Vari jau iepriekš pabrīdināt viesus, ka katram jāpaņem līdzi viens rozā balons.

Es domāju, ka parastās ballītēs nevienam tā īsti spēles netīkās spēlēt, bet dzimšanas dienā tev neviens neatteiks!

Lai izdodas ballīte un daudz laimes dzimšanas dienā! :-)
24.06.2015 12:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es vispār neiesaku alkohola lietošanu apvienot ar pirti...gana daudz nelaimes gadījumi notiek tiešā šādos pasākumos..

Neesmu spēļu cilvēks.. Manuprāt, spēles ir domātas, lai izklaidētu un saliedētu mazpazīstamus pirmskolas vecuma bērnus.. Tiesa, mēmais šovs šķiet mazākais ļaunums no visa :D Tā vismaz ļoti uzjautrina.. Vai arī tad, kad vārdu zīmē uz tāfelītes, nevis rāda pats :D
24.06.2015 12:42 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Ja, foto lai ari pieminai paliek, ar dazadiem atributiem

Ari ar interesantu, izveidotu fonu , background, ja tema pinkk, tad ko roza

Izdomajiek kaut ko DIY, loti atkarigs kadi ciemini, un kadas intereses, vai vairak tadi tusetaji vai mierigas atputas piekriteji. Ar rotalam ar neaizrautos. Varbut dziesmu minesana, vai memais sovs tematiskais (piemeram, slavenibas utt)
24.06.2015 13:25 |

Reitings 1121
Atceros senak kada pirti bija spele :D
Bija uzdavinata Kamasutra gramata un lidzi bija baloni.
Tos balonus uzputa, ne parak stingri,
tad skir kamasutra gramatu un saka stop,
tada poza kada uzskirta attelojot jasaples balons.(protams ar drebem :D )
Ta sanak diezgan intensivi, jo balons ne vienmer atri plist.
Nez vai musdienu jauniesiem tas liktos vel jautri .
24.06.2015 13:32 |

Reitings 1121
Vafelu bars (t)

24.06.2015 13:37 |

Reitings 1121
Pirti varbut iederetos pildito balonu mesana

24.06.2015 13:39 |

Reitings 1121
Mokas dzekiem

24.06.2015 13:40 |

Reitings 1121
Izdoma piemeram, griezt rinki turot roka dzerienu, vai kko interesantu.
24.06.2015 13:41 |

Reitings 37
Reģ: 20.06.2015
uzdāvini lielu dildo
24.06.2015 14:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)