Dāvana puisim

Reitings 196
Reģ: 30.07.2014
Ko lai studente uzdāvina puisim, kurš pieradis, ka var dabūt gandrīz vai visu, jo viņa finanses atļauj? Nevaru atļauties dāvināt kaut kādas Hugo Boss smaržas vai zelta pulksteni. Ko lai izdomā? Tiekamies neilgi, bet esam jau tuvu viens otru iepazinuši. "Es Tevi mīlu" rakstīt kartiņā nebūtu īsti varbūt trāpīgi, bet vai var galīgi tukšām rokām?
06.06.2015 09:45 |

Reitings 196
Romantiskais vakars jau iespējams būs no viņa puses. Jo teica "Paņemsim numuriņu, uztaisīsim tādu foršo vakaru ar Tevis, manis apsveikšanu" jo nevedīs taču mani - jaunu draudzenīti uz mājām, pie meitas un tur neseksosim :D Par kādu grāmatiņu - neslikta ideja!
Puķi dāvināt puisim arī man likās dīvaini, bet darba kolēģis vīrietis vienreiz bija šokā, ka nekad nevienam puisim neesmu dāvinājusi un teica, ka tas ir normāli. Tad nu aizdomājos, ka varbūt arī vīriešiem patīk saņemt ziedus, dažreiz. Vai viņam patiktu? Nezinu.
Smuka apakšveļa protams būs. Par tiem dzērieniem - to nu gan ne, nošaušu greizi. Viņš ja dzer, tad vīnu un ne kuru katru, drošvien ir pāris iecienītākas markas.
06.06.2015 19:02 |

Reitings 196
Arī normālu vīnu (tipa lai nav kauns) var nopirkt zem 20 eiro.

Nu... arī padsmit, divdesmit eiro būtu tā kā par sālītu.
Man ļoti patika arī ideja par kūku! Tas viņam varētu patikt. Bet nemāku cept kūkas (t) un man bail, ka nenoiet greizi :-D Hm...
06.06.2015 19:11 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Sāļos mafinus māki? Es taisu ļoti garšīgus no kukurūzas miltiem, kefīra un olīvām.

Reizem galvenais ir pati doma, cenšanās iepriecināt :)
06.06.2015 19:14 |

Reitings 196
Reizem galvenais ir pati doma, cenšanās iepriecināt

To jau saprotu un viņš tiešām jebkurā gadījumā diez vai kritizētu, taču zinot viņa būtību, domāju, ka lai viņam TIEŠĀM kaut kas patiktu, nevis būtu noviltots smaids, kad pasniedzu to dāvaniņu vajag ko īpašu. Bet kas viņam šķiet īpašs un kas sūds - grūti pateikt.
Sāļos mafinus māki

Nemāku. :D Ja vajadzētu taisīt, tad drošvien vajadzētu izmēģinājumu. Tātad, labāk mafinus nekā vienu kūku. Ja nu 1. panna ar mafiniem nesanāk var izcept vēl vienu, bet ja kūka nesanāk, tad jāēd nost pašai un dāvanas nav! :D Vai arī tas grāmatiņas variants.
06.06.2015 19:25 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
AnnaAnna, mafinus var kaut 5x paspēt sacept, kamēr sanāk - izejvielas nav dārgas (nu cik maksā milti, olas un kefīrs?), receptes - pilns internets, atrodi savai sirdij tuvāko!
06.06.2015 20:34 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Es tavā vietā nopirktu kādu garšīgu kūku.. Vai pati pacenstos izcept. :) Tikko iepazītam puisim kaut ko dārgu dāvināt būtu muļķīgi..
06.06.2015 21:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)