Lieta loti sapiga un delikata.Esmu pielavusi sava 2 gadus ilga laulibas dzive milzum daudz neatgriezenisku kludu.Bet griezos pec padoma pie Jums milie cilveki.
Lieta sekojosa, so divu laulibas gadu laika un pirms tam atzistu izturejos pret miloto cilveku loti drausmigi,reti bija dienas kad nerikoju skandalus,diemzel pazemoju apsaukaju vinu,bet ari protams vins nebija pie vainas.Cauram dienam sedeja un speleja speles,uzmanibas pret mani bija salidzinosi loti maz.Stridi jau parsvara bija del vina datorspelesanas.Bet pedeja laika mana attieksme bija katastrofali drausmiga.Tagad es to saprotu,bet ir parak par velu ir ko labot un mainit,bet vins deva man pedejo iespeju laboties mainities sadraudzeties.Vistrakak ir tapec kad mes dzivojam vel kopa un piedevam caur socialam spelem vins ir sadraudzejies ar skuki,kas skiet vinam interesanta.Man uz visu to janoskatas no malas.Man loti sap uz to visu noraudzities,bet iespeja man ir nieciga vinu atgut,bet tadel velos lugt padomu ko un ka man darit saja grutaja situacija.Jo mums ir meita un vins velas nemt vinu sev ja mes skirsimies.Nosodat mani jo esmu to pelnijusi,bet neesmu pelnijusi tikt skirtai no meitinas.Paldidzat man kads ludzu,ka lai sadraudzejos ar viru,kurs saka kad viss ir sabrucis.:'-(:'-(:'-(:'-(:'-(