Eh, biju reiz uz Prisjolkovas semināru, kaut arī viņa atsaucās un dažiem man zināmiem autoriem un izskatījās, ka pašai tīri labi iet, viņa man nespēja dot objektīvas atbildes uz svarīgiem jautājumiem (Jā, esmu viena no tām, kas semināros un lekcijās vienmēr diskutē :D ) un galu galā mani nepameta sajūta, ka esmu nonākusi kaut kādā sektā.
Ja gribi paklausīties šos "laimes speciālistus" iesaku paralēli aiziet pie kāda zinātniski domājoša speca, citādi iebraucot vienā vai otrā galējībā, var nonākt vai nu pie raibam tabletēm vai ar savu aklumu pret apkārt notiekošo smagi izbesīt pārējos. Un mani tā Inese tiešām izbesīja :D
Varu pateikt, ka literatūra nestrādā, ja netiek piekopta prakse un tam jau vajag atsevišķu motivāciju. Vajag kādu, kas novērtēs Tavus darbus, vienalga tie būtu profesionālajā lauciņā vai mājsolī, kaut vai savā izskatā. Sports ļoti palīdz, dažādas fiziskas aktivitātes, svaigs gaiss, daba. Ja ir kompānija, var iet divu vai vairāku dienu pārgājienos, darīt lietas, kas neļauj sēdēt vienai savās domās un gruzīties par būtībā neko.
Un ik brīdi atrast ko jaunu pēc kā tiekties. Plānot ceļojumu pēc pusgada, plānot remontu, plānot bēbi, vai/un karjeras nākamo pakāpienu. Vajag kaut kādu mērķi pēc kura tiekties, un kad tas sasniegts, plānot nākamo.