Rīdziniekiem. kā jums patīk

Reitings 52
Reģ: 04.11.2014
kā jums šodien patīk sastrēgumi?
dusmas neizraisa?:-D:-D:-D
21.05.2015 13:17 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nevajag pārspīlēt, ka visi studenti tikai LNB raksta savus darbus un gatavojas eksāmeniem, nevajag :D
21.05.2015 21:11 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Man tieši tāpat bija ka lielaka daļa vajadzīgo grāmatu bija tieši LNB, tur viss mans kurss sēdēja un gatavojas eksāmeniem, rakstīja darbus, un tieši tāpat studenti no citam fakultātēm un augstskolām. Es nesaprotu kas tik nesaprotama tajā ka studenti studē? Dienas studentam dienā būtu patstāvīgi jāstrādā 4 stundas t. i. jālasa, jāraksta utml. Kā zināms mūsu eiropeiskajā valsti bibliotēkas grāmatas uz mājām praktiski nedod tāpēc vienīga vieta kur tās lasīt ir bibliotēka.

Latvijai nemaz telpu kuras var norisināties tādi samiti pastiprinātas drošības apstākļos. Būtu labak uzcēluši konferenču ēku kā tādu vietā kas pec iespējas mazāk traucē satiksmi. Bet nē, gribas taču to darīt pompu lielā, jauna, modernā būdā upes krastā paralizējot pus pilsētu !
21.05.2015 21:29 |

Reitings 3925
Cik tiem augsti godajamajiem un loti sargajamajiem bagātajiem ārzemju viesiem vietas un apsardzes vajag, un no kā tik loti viņus sargā mūsu mazajā, klusajā valstī?
21.05.2015 21:31 |

Reitings 202
Reģ: 19.03.2014
Man sāk likties, ka LNB projekts bija vajadzigs tieši politiķu un augsta ranga amatpersonu burziņiem, lai tauta neprotestētu par lielajam izmaksām, izdomāja piesegt žopu ar grāmatām.

Kaut kādas Muļķības!!!
Prezidentūra ir, lai parādītu mūsu valsti un lai parādītu no labākās puses! Bibliotēka ir labākais variants, lai to izdarītu. Vai tad tiešām tas ir tik slikti?!

Cik tā tur tie samiti un bruziņi?! 6 mēneši (līdz 30.jūnijam) wow, nu tik ilgs laiks. Tagad visi studenti izgāzīsies eksāmenos un bakalaura darba rakstīšanā.

No sērijas, ka cilvēkiem vienmēr viss ir slikti...
21.05.2015 21:35 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Quince, tavai augstskolai nav savas bibliotēkas?
21.05.2015 21:36 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Prezidentūra ir, lai parādītu mūsu valsti un lai parādītu no labākās puses!

Parādīt no labākās puses nozīmē attīstītu infrastruktūru un padarīt vieglāku satiksmi Rīgā nevis nobloķēt tiltu un uzspļaut cilvēkiem.

Un ES ierēdņi tāpat neko no Latvijas neredz. Iekāpj auto un izkāpj. Ko tad viņi redz pa ceļam - nobloķētu satiksmi un milzīgus sastrēgumus.
21.05.2015 21:40 |

Reitings 202
Cik tiem augsti godajamajiem un loti sargajamajiem bagātajiem ārzemju viesiem vietas un apsardzes vajag, un no kā tik loti viņus sargā mūsu mazajā, klusajā valstī?

Domāju, ka, ja sabrauc daudzu valstu prezidenti un ārlietu ministri kopā, tad vajag pietiekami lielu apsardzi? Klusa valsts?! Nu tieši tā, vieglāk apdraudama!!! + kas notiktu ar Eiropu ja pēkšņi uzspridzinātu kādus padsmit prezidentus un ārlietu ministrus?! Haoss!

Un uz tāda mēroga pasākumiem tā ir normāla Eiropas prakse, ka drošība ir augstā līmenī.

Reitings 3925
Mascarpone, Tev neliekas ka visiem būtu bijis ērtāk ja konferenču zāle atrastos nostāk no pilsētas centra un netraucētu satiksmi un simtiem studentu?
Ar šo jau nekas nebeigsies, nāks citi samiti un konferences kas ierobežos apmeklētāju piekļuvi.

10 gadi
Reitings 7233
Reģ: 05.08.2013
Varbūt vajadzēja to burziņu taisīt Viļānu kultūras namā...

Reitings 202
Dionysus labi, apmēram pusei no viņiem ir saspīlēts grafiks, bet liela daļa tiešām daudz ko redz (tie nav tukši vārdi, zinu ko runāju). Vēljovairāk, tagad tiešām, kad pārcelti uz !!!2 dienām!!! pāri tiltam visi redz Vecrīgu.

Infrastruktūra?! Pfff, tur nu gan neko daudz nevar izdarīt. Ir mums tā upe un ir mums tie tilti - neko jau nepadarīsi.

Bibliotēka jau salīdzinoši labs variants, otrā Daugavas pusē. Ja prezidentūra notiktu nomalē - ko tad?! Kortežām būtu jāmaisa satiksme pa visu Rīgu, ne tikai Pārdaugavu
21.05.2015 21:45 |

Reitings 3925
Apple pie, ir. Nu un, domā tur biezi vajadzīgas grāmatas bija? :D Tu zini cik tur vietas bija? Apsēsties tur varēja maksimums 15 cilvēki un telpa tad skaitījās piebāzta un nebija ko elpot.
Datori liekas bija 3-4.

Mascarpone, un ko viņi ieraudzīja? To ka auKsti godājamo viesu dēļ pus pilsēta tiek paralizēta un centrālā zinību ēka apmeklētajiem slēgta? Tas suta tikai vienu mesidzu - mēs jusu dēļ ar prieku uz vēdera lienam. Tpū!
21.05.2015 21:47 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Es nezināju šī pasākuma apjomus (neskatos TV, bet ziņu portālos kaut kā palaidu garām), devos uz to pašu autobusu, ar ko braucu katru darba dienas rītu (3.autobuss), tajā pašā laikā kad parasti, un biju darbā tikpat laicīgi, cik parasti. Vai es kādā hiperveiksminieku plūsmā trāpīju, vai visi citi vnk atraduši iemeslu papukstēt?
21.05.2015 21:49 |

Reitings 202
Quince Šāds pasākums Latvijā ir pirmo reizi un, ja nemaldos, atkārtosies tikai pēc 13 gadiem. Tas nav KAUT KĀDS SAMITS. Un jā, šajā pasākumā tiešām liels uzsvars tiek likts uz to lai iespēju robežās tiktu parādīta Rīga.

Ērtāk? Nu tas jāskatās kurā Daugavas pusē. Ja Vecrīgas pusē, tad kortežām tik un tā visam centram jābrauc cauri. Pārdaugavā? Kurā vietā? + ja par valsts līdzekļiem celtu lielu konferenču zāli šādam nolūkam ATKAL visiem nepatiktu...
21.05.2015 21:52 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Dionysus labi, apmēram pusei no viņiem ir saspīlēts grafiks, bet liela daļa tiešām daudz ko redz (tie nav tukši vārdi, zinu ko runāju). Vēljovairāk, tagad tiešām, kad pārcelti uz !!!2 dienām!!! pāri tiltam visi redz Vecrīgu

Nu ja viņiem vakar Brisele, šodien Rīga, Rīt Strasbūra, u.t.t, viņi tikai redz maināmies bildes, tāpat neko daudz neatceras no visām vietām.

Infrastruktūra?! Pfff, tur nu gan neko daudz nevar izdarīt. Ir mums tā upe un ir mums tie tilti - neko jau nepadarīsi.

Daudz ko var izdarīt...
Ziemeļu tilts vai tunelis ? Kur tas ir. ES nevilktos no Imantas caur Vanšu vai Akmens tiltu ja tāds būtu. Rīgā 20 gadu laikā tikai dienvidu tilts uzcelts vēl šis tas. Tas ir ļoti maz.
21.05.2015 21:54 |

Reitings 202
Quince Bet nav jau kur CITUR! Un tāds mesidžs tam noteikti nav. Nav jau tā ka Eiropas svarīgākās amatpersonas reizi pusgadā brauc uz kādu valsti kafiju iedzert... Katrai dalībvalstij ir sava kārta rīkot šo pasākumu, visi pēc kārtas un tā nu tas ir!

+nav jau tā ka bibliotēka ir ciet visu laiku
21.05.2015 21:56 |

Reitings 202
Par to valstu un pilsētu maiņu - nu nav jau tik truli. Redz, redz un atceras ;-)
21.05.2015 21:58 |

Reitings 202
Nu nav jau labi mums ar to infrastuktūru. Kā ir tā ir, bet tā jau ir cita tēma, kuru tā ātri nemaz nevar pamainīt..
21.05.2015 21:59 |

Reitings 91
Reģ: 19.11.2014
Pastāvēju korķos un neko. Tajā brīdī mani vairāk uztrauca tas cilvēks kuru ātrie mēģināja līdz slimnīcai nogādāt, bet dabūja stāvēt līdz ar mums šaurajā kaktu ieliņā pa kuru visi pārējie arī cerēja apbraukt lielo korķi.
21.05.2015 22:00 |

Reitings 3925
Mascarpone, Tu runā tā it kā pēc Latvijas prezidentūras ES nekādu konferenču un samitu Latvijā nebūs. Būs. Un rīkos tos tieši tur pat- LNB. Ar Latvijas prezidentūru ES nekas nebeidzas, dzīve turpinās un politika arī. Atbrauks mums kādi loti īpaši ārzemju viesi vai uzrīkos NATO konferenci un atkal apmeklētajiem telpas būs slēgtas.
21.05.2015 22:01 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Pamanīju, ka runājāt par studentiem un LNB. Otrreiz savu degunu tur nemaz bāzt negribu! Attieksme no dežurantiem bija TIK augstprātīga un nelaipna, ka visu "esmu pirmo reizi gaismas pilī" prieku tas sabojāja.
Situācija:
Ieeju bibliotēkā, tur viss liels, nesaprotams. Ok, atrodu garderobi un kur nolikt somu. Gribu tikt periodikas nodaļā. Pieeju pie dežurantes.

-Labdien!
-Sveiki, ko vēlies? (Tādā tonī! Ķipa "ko gribi?" un skatiens nāvējošs!)
-Es gribētu bibliotēkā tikt
-Nu tad ej taču!
-Es tā vienkārši drīkstu iet iekšā?
-Nu nezinu, pamēģini, varbūt apsargs savāks
-Kas man jādara, lai apsargs nesavāktu? (Sāku mazliet uzvilkties)
-Nu tev kartiņu vajag. Ņem, aizpildi (pamet man papīrus)

Es biju šokā, goda vārds. Tad pienāca vēl viena administratore, kura apjautājās, vai esmu studente. Kad atbildēju, ka esmu gan, viņa pateica, ka man kartiņu nemaz nevajag, ja man ir studenta apliecība, vajag tikai parakstīties par noteikumiem.

Kopš tās reizes LNB manās acīs nav bibliotēka, tā ir Latvijas politiķiem.... "krāniņu pagarinātājs", piedodiet. Un ne man vienīgajai tā ir gadījies, bet daudziem citiem studentiem arīdzan.
21.05.2015 22:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits