plikbildes

Reitings 138
Reģ: 08.02.2015
Juus arii taadas plikbildes liekat publiskai apskaitei? Kaapeec?

18.05.2015 16:08 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
Man draudzene vienreiz bija draugos tadu ielikusi, ka vina nno manis atravas :D vairs neliek...
Ja kaut kadas nezinamas liek, man vienalga, bet negribu lai draudzenes sevi ta pazemo, tas man skiet kaa piedavat savu kermeni publikai...un ne tikai apskatei...
18.05.2015 22:43 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
man ari cormeum peedeeja bilde. Sieviete var but seksiiga ari apgeerbusies nav uzreiz kailai puskailai jaabut un tas ari dod valu fantaazijai..:) Pliks kermenis jau vairs nav tas...a kaada vieglaaka kleitina teiksim jau liks pafantazeet;)
18.05.2015 22:44 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Ā, un vēl kas - ir atšķirība bildei pludmalē no kāda forša ceļojuma no guļamistabas selfijam vešīņā :)
18.05.2015 22:45 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Cormeum Tava bilde noteikti, ka ir labāka. Man bija tāds neveiksmīgs piemērs :)
18.05.2015 22:50 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Selfiji nav slikta lieta,laikam,:-/ bet kas tajos ir un ar kādu domu tie likti vai nelikti cits jautājums.
Jā, es uzņemu šāda tipa selfijus, nu gandrīz, reizi nedēļa or so, tad pierakstu visus savus mērus, svaru un iekšā privātā "dienasgrāmatā" ,kurā ir mans progress vai regress, ar attiecīgiem komentāriem no manas puses. Citu acis tos neredz, tikai manas, tā vieglāk izsekot sev līdzi, bet lai likt truseņbildes netā publika ,tas zem jautājuma ,ja to dara ar mērķi motivēt citus pievērsties fitnesam ,tad ,jā, un ,nē, dalītas jūtas, bet ir jādomā kāds ir tas selfijs ,jo sabiedrība ,lielā mērā, tieši vīrieši , ir sevi nekontrolējošie rējēji, atvainojos normālajiem indivīdiem, bet ,jā, ir ļoti daudz tiešām tādu ,kas uzliek stampi "mau*a" un tas ir bēdīgi ,nav svarīgi ,ko tu dari ,tik un tā kāds labs cilvēks tev iedos šo stampu tikai tāpēc ,ka tu esi sieviete, bēdīgi ,nu.:-(
18.05.2015 23:04 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
andie, es varbūt esmu pārāk konservatīva, bet tie plikumi tur augšā nav klasificējami kā māksla. Bildes, kas iedvesmo iet uz zāli, var taisīt šādas:

Ja tas, ko mēs redzam, ir nevis glīts ķermenis sportatērpā, kas nepārprotami mudina iet uz zāli, vai tiešām glīta, pie fotogrāfa taisīta erotiska bilde, bet gan pašiņš ar kādas kājstarpi, kas piesegta ar mežģīņu apenēm, zini, cieņu pret to cilvēku tas nerada. Mēs visi zinām, ko uz sevi izsauc cilvēks, kas publicē šāda tipa fotogrāfijas. Un tagad nevajag te vainot sabiedrību. Ja Tu ieej pie lauvas krātiņā un tā Tev nokož kāju, kurš vainīgs? Tu, ka līdi, vai arī lauva, ka koda? Ja nelīdīsi pie lauvas, Tev kāju nokost nevarēs.
Būtu nevis jāmāca sabiedrībai, ka tādas bildes ir normālas, bet gan tām meitenēm jāparāda tā bilde, ko Mincis ielika - apenes lai paliek guļamistabai, visiem tās nav jāredz.
18.05.2015 23:29 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nu, es personīgi uzskatu, ka nevis "sabiedrība jāmāca, ka tādas bildes ir normālas", bet sabiedrībai derētu iemācīties, ka saukāt sievietes (jebkādu iemeslu dēļ) par maukām nav forši. Manā Instagramā, kur vispār reti ir kāds selfijs, plikākā laikam ir kāzu kleitā un apakšveļas bildes man likt nekad nav bijusi vēlme, bet šitā bļaušana un rādīšana ar pirkstu, mani visnotaļ provocē. Īpaši no kadriem, kas paši ar augstu morāli un uzvedības normām neizceļas.
18.05.2015 23:42 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Spīdoša argumentācija Nordic Belle. Absolūti piekrītu.
Un nē, man pašai personīgi nekādas izteikti pozitīvas sajūtas tādas bildes nerada un pašai nav (lai nebļautu, ka aizstāvos).
Bet kā jau te kāda minēja, iespējams, daļai meiteņu domas varētu mainīties, kad jūs kādu apspīlētu svārku vai garu zābaku (vai dekoltēta džemperīša utml.) dēļ nosauks par m*u. Pašas vien jau tādu sabiedrību radām. Un, aizfilozofējot līdz divkosībai, kā tad jūs parasti saucat tos čaļus, kas bez maikām selfijo? Lai Rays sagādā vīriešu dzimtes aprakstu pa punktiem un tad jau arī viņam varēsiet palēkdamās piekrist, vai ne? :)

18.05.2015 23:49 |

10 gadi
Reitings 4611
Reģ: 29.01.2009
1 un 3 bilde no Alexxas liek domāt par koncentrācijas nometnēm.
Vispār, netīk man cilvēki, kas konstanti tīksminās par sevi un vēlas, lai citi arī to darītu.
18.05.2015 23:51 |

10 gadi
Reitings 2916
Mēs visi zinām, ko uz sevi izsauc cilvēks, kas publicē šāda tipa fotogrāfijas. Un tagad nevajag te vainot sabiedrību. Ja Tu ieej pie lauvas krātiņā un tā Tev nokož kāju, kurš vainīgs? Tu, ka līdi, vai arī lauva, ka koda? Ja nelīdīsi pie lauvas, Tev kāju nokost nevarēs.

Nu skaidrs, un man likās, ka mēs esam ar lielāku paškontroli apveltītas būtnes, salīdzinot ar dzīvniekiem. Bet - laikam jau ne visi.
18.05.2015 23:53 |

10 gadi
Reitings 2916
Alexxa - un, ja pavisam godīgi, es neredzu lielu atšķirību starp tevis ieliktajām 1. un 3. bildi un autores bildēm tīri vizuāli apģērba apjoma un pozu ziņā.
18.05.2015 23:56 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Ticējumi vēsta, ka laikmetos, kad vīriešu bija vairāk, sievietes ģērbās ļoti slēgti. Es neteiktu, ka sasodīti trūkst vīriešu bet kaut kas jums tiešām trūkst.

Trūkst naudas ar ko savu mantkārību aizbāst.
19.05.2015 00:01 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kāds diez varētu būt mērķis ievietot, piemēram, šādu bildi publiskā vietnē?
19.05.2015 00:06 |

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
Kapec sievieti nosaukt par to pasu ma**u ir kaut kas slikts un nepiedodams (pat ja ir pelnijusi) bet jus sievietes ja vechus saucat par lopiem un izdzimteniem,tad tas ir normali? Kur logika?
19.05.2015 00:09 |

10 gadi
Reitings 3559
Bieži vīriešiem trūkst tolerances,pieklājības un arī kontroles ,spējas sevi savākt arī sievietēm ,tā arī trūkst, sabiedrībai kopumā trūkst tā visa, kā arī sabiedrībai, trūkst spējas "nebāz degunu citu lietās" , šis bieži ir novērots cosmo:-/
Ok, tās tur pirmās bildes, visticamāk,arī ar konkrētu domu liktas, bet kas mēs tādi esam ,lai par to spriest ,kas mēs vispār esam ,lai kādu noriet, nosaukt par "mauku", nekas,vienkārši rējēji.
19.05.2015 00:11 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
kā tad jūs parasti saucat tos čaļus, kas bez maikām selfijo?

Es arī uzskatu, ka vīrieši, kas sevi puspliki bildē, alkst uzmanības.. un to cenšas iegūt visai jocīgā veidā, lai neteiktu vairāk :D Gan jau kompleksaini tipiņi :)
19.05.2015 00:11 |

10 gadi
Reitings 3559
Kapec sievieti nosaukt par to pasu ma**u ir kaut kas slikts un nepiedodams (pat ja ir pelnijusi) bet jus sievietes ja vechus saucat par lopiem un izdzimteniem,tad tas ir normali? Kur logika?

Īzī ,puis, "loģika" un "normas" robeža ir šajos tevis minētajos gadījumos ekvivalenta. Ne viens, ne otrs gadījums nav pieklājīgs un akceptējams, žēl ,ka katra puse to redz tikai kā akmeni otras dārziņā ,skatās ļoti subjektīvi.
19.05.2015 00:14 |

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
Vismaz prieks ka mes ar cormeum esam lidzigas domas.

Cilveki,neatkarigi no dzimuma, kas veido sadas ir ar dziliem kompleksiem. Un tur nav jabut kaut kam lai par to spriestu, taas bildes to pasas pasaka prieksaa
19.05.2015 00:15 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Es piekrītu daudziem no Raya punktiem. Tādas bildes sev pašām vai priekš vīrieša nav tas pats, kas publicēšana FB vai instagramaa. Pašas sevi izrāda kā gaļas gabalu.
19.05.2015 00:17 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
♥Edgars♥ Tevis ieliktajās bildēs izskatās, ka meitenēm nepietika naudiņas drēbēm.
Nu skaidrs, un man likās, ka mēs esam ar lielāku paškontroli apveltītas būtnes, salīdzinot ar dzīvniekiem. Bet - laikam jau ne visi.

Utopiski tam tā būtu jābūt, faktiski tā nav. Ja es uzvilkšu šādu kleitu

un iešu ar to vakarā pastaigāties pa Maskavas Forštati, mani izvaros, tur jautājumu nav. Var teikt, ka vainīgi ir vīrieši, taču izvarota būšu es un kleitai tajā būs liela loma.
Es zinu, ka tam tā nebūtu jābūt, ja viss pasaulē būtu ideāli, taču faktiski to neiznīdēt.
Būs jau tādi slimie, kam būs vienalga, ka sieviete ir tērpta mūķenes tērpā vai parandžā.
Taču arī vienkārši iereibušam vīrietim būs problēmas turēties pretī sievietei izaicinošā apģērbā. Ja vēl viņa paflirtēs... Bļaut jau var, ko grib, bet - nesargāsi sevi, no izvarošanas nepasargās neviens.
Tāpat, ja sieviete no visām pusēm izrāda savus plikumums, viņu nosauc tā, kā pieņemts. Kā tad viņas saukt? Nav runa par apakšveļas reklāmām, bet, cerēt, ka izrādīsi sevi, kā vieglas uzvedības sievieti (Jo, kāds gan būtu iemesls tādai, kas tāda nav, bildēt sevi apenēs un likt netā?), kāpēc brīnies, ka par tādu arī nosauc?
Ja es ielikšu tādu bildi, mani nosauks tāpat. Tādas bildes liek tās, kam ir vīriešu uzmanības deficīts.

Vispār mani neizbrīna, ka tieši feministes uzskata, ka visi vīrieši ir cūkas. Jūs viņu ādā nemaz nemēģinat iejusties. Ja pie deguna ir sieviete, kas izrāda visu, ko daba devusi, instinkti strādā. Kāpēc sievietes var justies apbižota, ka vīrietis uz viņu tā skatās, bet vīrieši nedrīkst neko teikt, ka viņus principā spīdzina?

Te cūkas ir abās pusēs.
19.05.2015 00:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits