♥Edgars♥ Tevis ieliktajās bildēs izskatās, ka meitenēm nepietika naudiņas drēbēm.
Nu skaidrs, un man likās, ka mēs esam ar lielāku paškontroli apveltītas būtnes, salīdzinot ar dzīvniekiem. Bet - laikam jau ne visi.
Utopiski tam tā būtu jābūt, faktiski tā nav. Ja es uzvilkšu šādu kleitu

un iešu ar to vakarā pastaigāties pa Maskavas Forštati, mani izvaros, tur jautājumu nav. Var teikt, ka vainīgi ir vīrieši, taču izvarota būšu es un kleitai tajā būs liela loma.
Es zinu, ka tam tā nebūtu jābūt, ja viss pasaulē būtu ideāli, taču faktiski to neiznīdēt.
Būs jau tādi slimie, kam būs vienalga, ka sieviete ir tērpta mūķenes tērpā vai parandžā.
Taču arī vienkārši iereibušam vīrietim būs problēmas turēties pretī sievietei izaicinošā apģērbā. Ja vēl viņa paflirtēs... Bļaut jau var, ko grib, bet - nesargāsi sevi, no izvarošanas nepasargās neviens.
Tāpat, ja sieviete no visām pusēm izrāda savus plikumums, viņu nosauc tā, kā pieņemts. Kā tad viņas saukt? Nav runa par apakšveļas reklāmām, bet, cerēt, ka izrādīsi sevi, kā vieglas uzvedības sievieti (Jo, kāds gan būtu iemesls tādai, kas tāda nav, bildēt sevi apenēs un likt netā?), kāpēc brīnies, ka par tādu arī nosauc?
Ja es ielikšu tādu bildi, mani nosauks tāpat. Tādas bildes liek tās, kam ir vīriešu uzmanības deficīts.
Vispār mani neizbrīna, ka tieši feministes uzskata, ka visi vīrieši ir cūkas. Jūs viņu ādā nemaz nemēģinat iejusties. Ja pie deguna ir sieviete, kas izrāda visu, ko daba devusi, instinkti strādā. Kāpēc sievietes var justies apbižota, ka vīrietis uz viņu tā skatās, bet vīrieši nedrīkst neko teikt, ka viņus principā spīdzina?
Te cūkas ir abās pusēs.