Driizaak jautaajums ir taads - kas ir svariigaaks? Paglaabt tos cilveekus, kuri neatbalsta nemierus un dot vinjiem iespeeju dziivot normaali? Jebshu atteikt visiem beegljiem, lai pasargaatu savu valsti, tradiicijas un kultuuru?
Nu zel, ka tev ta dzivite starp padibenem paiet, ja jau tev tada "pieredze", ka pat saki.
Pavisaam viileem lien aaraa "muusu naacija ir virsnaacija pasaulee". Hitlers uzskatiija liidziigi, protams man tas ir nepienjemami. Soli pa solim Vaacija tika demonizeeti ebreji liidz vienaa briidii sabiedriiiba bija gatava pienjemt, ka vini ir fiziski jaaiznicina. Tieshi tas pats shobriid tiek dariits ar musulmanjiem- sabiedriiba tiek kondicioneeta shos cilveekus uzskatiit par mazaak kaa cilveekiem. Skaidri redzams, ka tas straadaa. Cilveeki taa shausminaas par galju ko vinji eed, svaarkus ko vinji velk, beernu skaitu gimenee, mosheju apmekleejumu it kaa runaatu par citplaneetieshu vai zombiju uzbrukumu. Peec nepilniem 60 gadiem holokausts atkaartojas.
neviens jau nesaka, ka mūsu nācija ir pārāka,
man ir prieks, ka ir Latvijaa ari meitenes/sievietes kuras tomeer nostaada savu kulturu augstaak par parejaam.
Cik no viņiem kaut vai sākumskolas pamatus ir iemācījušies?
negribu, lai mūsu nācija paliek vēl sliktāka, nabadzīgāka un pārbāzta ar musulmaņiem/melnajiem,
Vinji gribot nespees sheit integreeties, muusu ksenofobiskaa sabiedriiba to nepielaus.
Tev neliekas ciniski beeglim no kara zonas prasiit kaada vinam ir izgliitiiba?
Latvietes beernus nevar taisiit, jo latvieshu viirieshi strijainas, papluudushas sievietes, kam galvenaas ruupes ir beerni sev blakus neciestu.
Melnais darbs lai paliek melnajiem. Burtski
Sorry, bet es labāk skatos ziņās tās šausmas, nevis pēc 20 gadiem dzīvoju zemē, kas ir pārmusulmaņojusies un pārmelnojusies.
būtu labāk, ja mēģināt risināt bēgļu valstī esošās problēmas. Eiropa nav bezizmēra. Mēs jau varam uzņemt bēgļus, bet mūsu budžets to neizturētu.
Protams, uzņemt Ukraiņus būtu labāk uzņemt nekā visādus somāļus, turkus utt. Ukraiņi kaut cik līdzīgi kultūrā.