Bēgļu kvotas

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Brīnos ,ka nav šādas tēmas.
Droši vien esat ziņas lasījušas vai klausijušās un nav jāstāsta visas detaļas.
Jūsuprāt Latvijai ir jāuzņem bēgļi?
Ja ir- cik?
Ja nav-kāpēc?
14.05.2015 23:30 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Alexxa, man pilnigi vienalga, kada cilvekam adas krasa. Es runaju par mentalitati un kulturu. Es saprotu, ka manis rakstitais izklausas briesmigi, bet ta ir- un ja tu orientetos politika un vispar tuvo austrumu politika un uzvediba, tad zinatu, ka tik parladets kugis jau vien bija tadel, ka teroristiskas organizacijas megina iefiltret savejos starp tiem nabaga begliem.

Tikai, ludzu, nevajag izcelt vienu manis rakstito rindkopu. Kadel neviena nekomente neskaitamos teroraktu meginajumus rietumos , kurus plano sie pasi nabaga imigranti? Jo jus to nespejat iedomaties!
15.05.2015 14:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kadel neviena nekomente neskaitamos teroraktu meginajumus rietumos , kurus plano sie pasi nabaga imigranti?

Yes! Es jau gaidīju!
Tu cēloni tiem teroraktiem zini? Vai viņi skrietu spridzināt Dvīņu torni, ja pirms tam visu varenais baltais cilvēks nebūtu nogalinājis tūkstošiem cilvēku viņu dzimtenē? Baltie lien, kur prasa, kur nē - tā tas ir bijis un nav mainījies. Tikai tagad viņi arī pa degunu dabū. Žēl, ka nevainīgie, bet nevainīgie pirms tam cieta otrā pusē. Vai tiešām liekas, ka baltie var darīt visu, kas ienāk prātā un palikt nesodīti, jo ir baltie? Āfrikā kāpēc bads ir? Vai ne tāpēc, ka baltie visus šīs zemes labumus atņem?
Varenais rietumu civilizētais baltais cilvēks bāž savu degunu, kur viņam neprasa un tad brīnās, ka saņem pretī to pašu. Riebjas pilnīgi tā dubultmorāle. Jūs te par sekām raudat. Domāt vajadzēja, kad tas sākās. Tagad vienīgais, ko varētu darīt - izbeigt to. Ļaut šīm valstīm dzīvot bez nekādiem "miera uzturētājiem", kas nemierus vien taisa. Te nu ir tā skarbā patiesība, par kuru man tūlīt atkal kāds teiks, ka tā nav. Iesaku skatīties nevis uz šodienas politiku, bet vēsturi. Kamēr neviens nesāks labot pagātnes kļūdas, nekas nemainīsies.
15.05.2015 15:05 |

Reitings 3925
Ja viņi rietumu valstis tik loti ienīst, ka gatavi ziedot savu dzīvību lai paņemtu lidzi citus, der aizdomāties par ko viņi attiecīgās valstis tik ļoti neieredz? Vai gadijumā tas nav prettrieciens austrumu valstīs īstenotajai politikai?
Un vēl viena lieta. Jo vairak imigrantu kopienas tiks nodalītas no pārejas sabiedrības, jo mazak atvērta tā būs, jo vairak šī minoritāte radikalizesies, jo vairak tajos atradīsies indivīdi kas daļas līdzīgus uzskatus ar ISIS. Tā ir vestures reālija.
15.05.2015 15:09 |

Reitings 1761
Alexxa, piedod, bet man ir tikai viens komentars: pirms iesaisties sada veida diskusijas, ludzu, pastude vesturi. It ipasi tuvo austrumu - par to, kur kurs lien un ko grib iekarot jau no laika gala. Un es labi, zinu, ka Latvijas skolas to nemaca. Bet vajadzetu. ;-)
Es esmu par vienu- rietumu civilaziju un jebko, kas to apdraud, es uzskatu par apdraudejumu sev, savai gimenei un saviem berniem un mazberniem.
15.05.2015 15:10 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Šeit man gribās likt plusiņus pie visa Alexxa rakstītā :)

Iesaku politikas un vēstures speciālistei painteresēties, piemēram, par Francijas lomu Islāma revolūcijas ieviešanā Irānā.. iesākumam būs jau gana interesanti :)
15.05.2015 15:12 |

Reitings 3925
Irākā ap miljonu cilveku aizgāja bojā dēļ 9/11, kur mira 3000. Irākas, Afganistānas un to kaimiņvalstu skatījuma NATO ir North Atlantic Terrorist Organisation. Tieši tā ari vini so valstu karaspēku sauc- par teroristiem.
15.05.2015 15:14 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Alexxa, piedod, bet man ir tikai viens komentars: pirms iesaisties sada veida diskusijas, ludzu, pastude vesturi. It ipasi tuvo austrumu - par to, kur kurs lien un ko grib iekarot jau no laika gala.

Es par šiem jautājumiem esmu gana interesējusies un šoreiz Tev nav taisnība. Tiešam palasi padziļināti to, ko Cormeum ieteica. Pašu to kultūru labāk iepazīsti un sapratīsi, kurš pie kura līda un kam no ka ko vajadzēja. Nav tas baltais cilvēks tik balts, cilvēks tik balts, kā Tu te gribi pataisīt. Protams, pagale viena nedeg, bet līst pie tiem, kam sava zeme un kultūra ir svēta un domāt, ka viņi neko pretī nepasāks - stulbuma kalngals.
15.05.2015 15:17 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Starp citu, arī zinu ļoti daudzus francūžus, kas, kā Cataleya rakstīja, ar diezgan lielu nepatiku izsakās par imigrantiem, un nebūt ne neizglītotus, dumjus cilvēciņus, kas būtu pārspīlēti nacionālisti. Un viņi identiski saka to pašu, ko Cataleya jau rakstīja - ja neesi redzējis afrikāņu kvartālus, tad neaptver, par ko ir runa. Kā viens francūzis izteicās - ja pie jums bomzītis uz ielas labdabīgi sēdēs, smirdēs, bet nevienam apzināti neuzbruks, bet, ja Francijā kāds alžīriešu bezpajumtnieks uzrunās, paprasot naudu un tu nedosi, tad mazākais, kas var notikt, viņš kļūs dusmīgs, bet esot vairākkārtēji gadījumi, kad skrien pakaļ pa ielu, plēš aiz drēbēm - jo KĀ TU VARI MAN NEDOT.

mISSS, no Albānijas bēgļi???Albānija taču Eiropā. Nabadzīga, Eiropā ekonomiski visatpalikušākā valsts, jā, bet vai tad tāpēc viņiem dotu bēgļa statusu?Kaut kā neticās...Es ticu, ka jauki cilvēki, bet jocīgi, ka bēgļi. Bēgļi no kā? Tad jau Latvijas ekonomiskie migranti arī ir bēgļi:-D
15.05.2015 15:18 |

Reitings 1761
*civilizaciju

Meitenes, dieva del, pastudejiet vesturi! Austrumu islamu kulturas ir karojas no laika gala, tas vienmer gribejusas paplasinat savas teritorijas! Ta ir vinu mentalitate, no kuras ari dzimst radikalais islams. Es noteikti neatbalstu visu ASV politiku un ta ir veikusi neskaistamas kludas, BET kamer austrumiem nedod prettriecienu , tas zemes meginas paplasinaties , parpludinot Eiropu un razojot bernus. Cik Eiropa ir moseju? Simtiem tukstosu! Un cik katolu baznicu ir Saudu Arabija? -NEVIENAS.
Nevar nemt par piemeru vienu forsu alziriesu / afrikanu / pakistanu gimeni! Jo diemzel tie cilveki parstav 10% savas populacijas. Un labak , lai vini dzivo un karo savas valstis, nevis parpludina Eiropu.
15.05.2015 15:18 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Sie begli ir ar pilnigi citadu domasanu un kamer nepiedzivo tiesu saskari ar siem cilvekiem, to ir gruti saprast. Un es nerunaju individuali , bet masveida, kopienam.

Es šoreiz piekrītu Cataleya. Un tieši tā iemesla dēļ, ka pati padzīvoju starp tādiem, parunāju ar viņiem, paskatījos kā viņi dzīvo, kāda ir viņu domāšana... Mja... Tolerance un iecietība ir jauka lieta, bet tomēr nevajag būt akliem!

Neviena valsts (!!!) gadiem ejot nav sajūsmā par bēgļiem!!! Nu kā var ignorēt šo faktu?
15.05.2015 15:19 |

Reitings 3925
un kas eiropietim liedz apmeklēt baznīcu tik pat čakli kā musulmanim mošeju? Kas jums liedz Bībeli studet tik pat loti kā to dara musulmani? Kas jums liedz ievērot 10 baušļus un dzīvot pec kristīgajām tradīcijām?
15.05.2015 15:24 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
meitenes, kas te saka, ka tie pabalsti tikai uz laiku un ja viņi nebūs integrējušies mūsu sabiedrībā, tāpat dabūs braukt atpakaļ uz savu dzimteni- jums tiešām šķiet, ka āfrikānis, kurš būs ticis padzīvot Eiropā, dikti gribēs, lai viņu aizsūta uz turieni, no kurienes viņš cēlies un no kurienes mucis gumijas laivā??? nopietni???
un arī tas, ka tie bēgļi lielākoties ir jauni vīrieši, tiešām tie ir tie cilvēki, kam tai valstī tā sliktākā dzīvošana? vai varbūt tomēr tām būtu jābūt sievietēm un bērniem??
15.05.2015 15:33 |

Reitings 3925
Pamēģini pati ar vairākiem bērniem veču pārpildīta laivā pārpeldēt Vidusjūru.
15.05.2015 15:35 |

10 gadi
Reitings 4446
mierīgi, ja vien to nabaga laivu nebūtu pārpildījuši vieglas laimes meklējoši 30gadīgi kabani :)
15.05.2015 15:43 |

Reitings 3925
Tu kaut uz jahtas esi pavadījusi dažas dienas nenokāpjot krastā?
15.05.2015 15:46 |

Reitings 1761
Mani nebeidz parsteigt, ka meitenem nav nekadas velmes aizsargat savu ta jau mazo zemi un kulturu no imigrantiem, kuru klatbutne ir radijusi milzu problemas pat lielvalstis.:-O
Es silti ieteiktu vispirms tiesam realitate padzivot blakus siem cilvekiem Francija, Belgija kaut taja pasa UK. Ja dzivojot vinu komuna ka humanisma un tolerances vestneses, jus nebusiet vairakkart izvarotas un sagraizitas, varesiet pilntiesigi braukt atpakal un sludinat savu taisnibu.
15.05.2015 15:53 |

Reitings 874
To Začeits-

mierīgi, ja vien to nabaga laivu nebūtu pārpildījuši vieglas laimes meklējoši 30gadīgi kabani

Meitenīt, tu diez vai izturētu trīs dienu plezīra braucienu pa upi bez telefona, labierīcībām, krāna ūdens, tā kā nelec augstāk par savu pakaļu! Vidussjūra ar laivu, tas tev nav nagus lakot, un tās nav 3 dienas!

Tiešām brīžiem kauns par mūsu jaunatni!
15.05.2015 16:03 |

10 gadi
Reitings 4446
ak Dievs, dāmas, meitenītes utt.(t)
tas laivas piemērs ir minēts tāpēc, lai uzsvērtu to, kas tieši ir tie nabadziņi, kam vajag/gribas padzīvoties Eiropā. Jauni vīrieši spēka gados tiešām ir tie lielākie nabadziņi, kuriem jādod palīdzība/pabalstiņi utt.
15.05.2015 16:09 |

Reitings 874
Začeits - tu laikam maz dzīvē esi lasījusi!

Un pat šo diskusiju līdz visu neizlasīji! Bēgļu laivās nereti ir ģimene - vīrs, sieva un bērni, daži pat zīdaiņu vecumā!

Dievs dod tev laimi to nekad nepiedzīvot!

Es godīgi atzīstu, ka pati neesmu gatava viņiem maksāt, uzturēt viņus, ja tā ir mana nodokļu nauda - lai ir, jo man jau neko nost nenoņems, un te tiešām nav runa, ka pēkši katrā rīgas mikrorajonā uztaisīt pa sādzai, kurā ir 1000 bēgļi!!! Tak ieslēdziet mazliet domāšanu un ja diskutējat par tēmu, tad mazliet arī painteresējaties, nevis tikai izlasa mūsu superīgas žurnālistikas paraugdemonstrējumu (tas ir izlasa virsrakstu, kur ir nu vnk woooow, un tad tik maļ), palasiet arī raksta tekstu, vai ideālā variantā presi, kas nav izdota LV!
15.05.2015 16:13 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
Quince kādas tev problemas, vai troļļot patīk?

Pati uzsāki šo diskusiju, nu esi neapmierinata, ka tavas domas nesakrīt ar tavām domām :-D

Nu nevienam nepatīk tie tavi mīļie migranti, tāpēc jau tiek spriests pa kvotām, jo pat lielās dienvidu valstis šos migrantus pie sevis nevēlās redzēt.

Par kādu integrāciju tu runa viņi tak neintegrējas lielās valstīs, kur nu vēl Latvijā, kur jau ir viena etniskā grupa, kas vairākās paaudzēs nav izrādījusi vēlmi integrēties un sapņo par būšanu Krievijas sastāvā.
15.05.2015 16:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits