Bēgļu kvotas

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Brīnos ,ka nav šādas tēmas.
Droši vien esat ziņas lasījušas vai klausijušās un nav jāstāsta visas detaļas.
Jūsuprāt Latvijai ir jāuzņem bēgļi?
Ja ir- cik?
Ja nav-kāpēc?
14.05.2015 23:30 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
No kurienes Tu ņēmi, ka bēgļu bērniem kaut kas vairak pienāksies ?

Latviešu bērniem - 11 eur, bēgļa bērnam - 76 eur.
http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/559546-ar_ko_beglu_berns_labaks_par_latviesu_begli_latvija_sanem_7_reizes_lielaku_summu
15.05.2015 12:28 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Latviešu bērniem - 11 eur, bēgļa bērnam - 76 eur.

Kopēju no tā paša raksta:
atbalsts bēgļiem ir terminēts laikā, proti, to var saņemt tikai 9 vai 12 mēnešus, atkarībā no gadījuma.«Mēs runājam par cilvēkiem, kuru rīcībā nav vispār nekā - ne uzkrājumu, ne faktiski kādu privātu mantu. Pēc atbalsta saņemšanas viņiem jāsāk pašiem sevi nodrošināt

Vai tiešām tik grūti izlasīt vairāk kā virsrakstu?
15.05.2015 12:32 |

Reitings 3925
Selīna, tev liekas ka tos ir korekti salīdzināt?
15.05.2015 12:34 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Ja bezpajumtniekiem tiešām ir tik daudz iespēju un viņiem visi ir gatavi palīdzēt, tad gan esmu pārsteigta, ka viņi to neizmanto. Lai gan ticu, ka daudzi par šīm iespējām nav informēti - manos laukos pavisam noteikti, jo ne visi bomžuki ir alkoholiķi.
15.05.2015 12:34 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es nesalīdzinu, es vienkārši ieliku info no kurienes kačeits ņēma to info. Man vispār nofig :D
15.05.2015 12:36 |

Reitings 3925
Šaura gan tā pierite ksenofobiem. Ņem vērā ka 11€ ir pabalsts ko saņem vecāki kuri atradā, saņem lidz bērna 18 dzimšanas dienai. Ir vel ari citi pabalsti un palīdzība ko bērns var saņemt. 11€ nav vienīgais valsts piedāvātais pavalsts. Neaizmirsti ka valstij nav jāuztur visi Latvijas bet gan sabiedē palīdzība tiem kuriem tā ir nepieciešama.
UK latviesu berni saņem ap 22£ nedeļā un vini neatvēra no kara zonas.

Bēgļu pabalsts bērniem ir kuru vecākiem vispār darba nav.

Ja neesi lose un prasta cittautiešu nīdēja, atšķirību var ieraudzīt.
15.05.2015 12:39 |

Reitings 205
Reģ: 02.05.2014
Varbut kaut ko ne taa sapratu, bet, ja sapratu pareizi, tad ir vnk vaaks, kas jums daraas galvaas! Beegljiem ar citu aadas kraasu teiksim nee, bet, piemeram, ukrainjiem - jaa?!
No vienas puses nevar arii juus nosodiit, ja nav pierasts pie multikulturaalas vides.
UK, Spanija, Francijaa ir pilns ar melnaadainajiem/pakistaanjiem, bet kaut kaa tas nav drauds vinju naacijai! Es saprotu, ka Latvija ir daudz mazaaka par shiim nosauktajam valstim, bet es uzskatu, ka ir jaasaak ar sevi, buusim stipri, vienoti, nekas traks nenotiks, ja muusu valstii dziivos arii citu valstu parstavji.
15.05.2015 13:06 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
Vai vai redz kā saradušas melno aizstāves :-D

Nu nebūs tie imigranti ārsti un skolotaji, seit sabrauks sabiedrības zemākie slāņi un tad urlas liksies, kā mazi bērni un katru nakti varēsiet domāt vai nepalikāt bez auto, jo redz kādam imigrantam likās, ka viņš ir diskriminēts un aizdedzināja jūsu auto. :-D

Nevajag domāt ka latviesu ekonomiskos bēgļus visi ir starā redzēt savā valstī.

Nez kurš tā domā :-D Sen saku, ka vietējie lielako daļu autrumeiropas imigrantu grib redzēt ejot nevis nākot :-D Tikai viņi ir pārāk toleranti vai likuma iebiedēti un neuzdrošinās to pateikt acīs. :-D

bēgļus pamatā sastāda jauni vīrieši kuri kā zināms stāvokli palikt nevar un parandžu ari nenēsā.

Redz kāpēc tu viņus tā aizstāvi ceri, ka te atbrauks lielie locekļi :-D

parandžu viņi nenēsā bet savām sievietēm šeit liks nēsāt :-D Gan jau latviju meitenes stāvēs rindā jo latviešu veči mīkstie tak esot :-D
15.05.2015 13:08 |

Reitings 3925
Baidies ka tavam mazajam, bālajam krāniņam vairs nebūs izredžu? Nesatraucies, vinam izredžu tāpat nav.
15.05.2015 13:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Turpiniet vien pielīdzināt imigrantus kontracepcijas tabletēm un citādi apvainot... galvenais vēlāk neaizmirst pabrīnīties par to, ka viņi nav gana integrējušies :D :D
15.05.2015 13:20 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
Turpiniet vien pielīdzināt imigrantus kontracepcijas tabletēm un citādi apvainot... galvenais vēlāk neaizmirst pabrīnīties par to, ka viņi nav gana integrējušies

Kādas kontracepcijas tabletes :-D Tak dzims bērni, ka griežas vien būs demogrāfiskais sprādziens :-D un 2 tik vairāk vientuļo mammu :-D
15.05.2015 13:23 |

Reitings 16391
Tās tika pieminētas citā kontekstā :D
15.05.2015 13:32 |

Reitings 7408
Lai gan ticu, ka daudzi par šīm iespējām nav informēti - manos laukos pavisam noteikti, jo ne visi bomžuki ir alkoholiķi.

Par iespējām tiešām daudzi nav informēti un daudziem, kas prasa, pat visu nestāsta - laukos tā ir liela problēma. Rīgā viņi zin, kas viņiem pienākas, vēl brauc virsū sociālajiem darbiniekiem, ka nav šis vai tas.
15.05.2015 13:48 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Ja tā padomā, tad pat liekas loģiski, ka neizmanto dotās iespējas. Jo kā gan citādi viņi jau no sākuma būtu nonākuši uz ielas, ja būtu aktīvi cilvēki, kas meklē risinājumus... Man tas vienkārši nav saprotams, kā var neizmantot palīdzību, ja dzīvo uz ielas, tāpēc burtiski pieņēmu, ka tādas vispār nav.
15.05.2015 13:59 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Nelasiju visu diskusiju , bet konkreti pateiksu- pret, launakaja gadijuma lidz 200 var pieciest. Konkreti domajot tiesi Afrikas un Tuvo Austrumu beglus. Ja tie butu ukraini vai kada cita Rietumiem daudz tuvaka kultura- nekadu problemu.
Esmu dzivojusi vairakas Eiropas valstis un visas cies no savas liberalas imigrantu politikas, jo 85% no siem begliem nekad neintegrejas, neciena Rietumus un tos nicina. Vienigas intereses ir izbaudit Rietumu labklajibu. Ka jus domajat, no kurienes rodas teroristi Vacija, Belgija un Francija? No tiem pasiem imigrantiem , kuru vecaki atmuka uz Eiropu, izmantojot bijuso koloniju pilsonisko stausu. Tie nav kaut kadi nesenie iebrauceji, bet gan cilveki, kas dzimusi Rietumos. Luk, pie ka noved Eiropas imigracijas politika. Un ta ir jaaptur.
Nesen noslika viens no beglu kugiem ar 800 pasazieriem, kas bega uz Eiropu. Un man nebija zel- lai cik nehumani tas neizklausitos. Jo gluzi vienkarsi nav zinams , cik no pasazieriem bija potencialie teroristi ( un tadi tur noteikti bija).
Butiba velos uzsvert to, ka ar sim kulturam masveida NAV iespejams sadzivot. Sos beglus nevar pielidzinat latviesiem , kas kara un peckara laika aizbega kur nu kurais. Mes esam eiropiesi, rietumu civilazija, tapat ka iri, itali, angli u.c. Sie begli ir ar pilnigi citadu domasanu un kamer nepiedzivo tiesu saskari ar siem cilvekiem, to ir gruti saprast. Un es nerunaju individuali , bet masveida, kopienam.
15.05.2015 14:33 |

Reitings 874
ārprāc, kas notiek meiteņu galvās!
Viena no retajām reizēm, kad izlasīju visu no a-z, un mani secinājumi ir šādi:
1. Par tēmu - pieņemt vai nepieņemt, tad es saku - pieņemt, pasargāt, jo viņiem pa lielam jau tā dzīvē nav paveicies. Negrasās jau uzņemt tūkstošus, šeit runa ir par pāris simtiem. Kā jau te meitenes pareizi teica, paskatieties, cikjūsu radi 1944-1945 gadā bēga no lv,kā nu kurš mācēja un varēja. Saku no pieredzes, jo arī manā ģimenē radi bēga, un tā nebija medusmaize, bet viņus pieņēma un paldies Dievam viņi palika dzīvi, turpināja savu dzimtu, kaut arī LV nekad neatgriezās, bet valodu un tradīcijas pat svešumā dzīvojot neaizmirsa, kā tas nereti tagad notiek ar 16-25 gadīgiem jauniešiem.
2. Netiek jau tā nauda pabalstiem ņemta tikai no jūsu (kā jūs sakāt) nodokļu maksātāju naudas. LV ir ļoti daudz dažādu starptautisku organizāciju dalībvalsts, kur šadus projektus un pasākumus atbalsta, tātad arī piešķir finansējumu!
3. Arī piekrītu meiteņu viedoklim, ka valsti, nāciju, valodu, tradīcijas neviens svešzemnieks nespēj iznīcināt, to darām mēs paši!
4. Jā, arī piekrītu viedoklim, ka lai arī cik civilizētā valstī un pasaulē dzīvojam, nekad, tiešām nekad un neviens nav pasargāts, ka var sākties kars, un skaidrs, ja karos, tad viena no dalībniecēm būs mūsu robežvalsts un ko tad? Tad jūs būsiet ļoti priecīgas, ka aizairēsiet ar savu mazo laiviņu (tieši tā cilvēki 1945 gadā muka no LV, un tā mūk vēl joprojām) aizairēsiet līdz francijas robežai un jūs tur vnk apšaudīs kā slimus suņus? Ko tad jūs bļausiet!
Tak palasiet mazliet vēsturi, paskatieties kas notiek pasaulē! Un rodiet sevī mazliet patriotisma un cilvēciskuma!

Visa šajā sakarā man prātā nāk tikai viens - Pie Dieviņa gari galdi... Tās kuras te tik traki bļauj nē, noklausieties un padomājiet mazliet tālāk par savu slieksni!!!
15.05.2015 14:38 |

Reitings 16391
3. Arī piekrītu meiteņu viedoklim, ka valsti, nāciju, valodu, tradīcijas neviens svešzemnieks nespēj iznīcināt, to darām mēs paši!

Un rodiet sevī mazliet patriotisma un cilvēciskuma!

+++

Nesen noslika viens no beglu kugiem ar 800 pasazieriem, kas bega uz Eiropu. Un man nebija zel- lai cik nehumani tas neizklausitos. Jo gluzi vienkarsi nav zinams , cik no pasazieriem bija potencialie teroristi ( un tadi tur noteikti bija).
njā.... :-/
15.05.2015 14:41 |

Reitings 1761
Labi, nemsim par piemeru Franciju. Pirms gadiem 15-20 francu inteligence bija loti atverta un toleranta visam bijusajam kolonijam, jo ir tiri cilvecigi palidzet un meginat integret tos , kam dzive mazak veicies.
Parunajiet ar siem cilvekiem sodien( un neaizmirsisim, ka visa francu kultura ir balstita uz brivibas un vienlidzibas principu), vini ne acu gala necies imigrantus, jo ir vairak neka skaidrs, ka , ja valsti uz 66miljoniem iedzivotaju, 5 miljoni ir afrikani un alziriesi , ar viniem nav iespejams sadzivot!
Es loti labi saprotu seit esoso meitenu liberalos uzskatus un humanismu. Bet es ari skaidri zinu,ka lielaka dala no sim meitene runa teoretiski un prakse nekad nav saskarusa ar alziriesu kvartalu sava pilseta.
15.05.2015 14:50 |

Reitings 7408

Ja Tu šo pateiktu acīs to nabaga noslīkušo cilvēku ģimenēm, kā minimums pļauku dabūtu. Tu nepazini nevienu no viņiem. Kā Tu vari apgalvot, ka kāds bija vai nebija terorists? Un kāpēc? Tāpēc, ka nebija baltie? Baltie skolās bērnus apšauj, tepat mums ir Breivīks, kas nebija imigrants un momentā neatceros citus, bet tas nav atkarīgs no ādas krāsas un tautības. Tev ir sekla domāšana.
15.05.2015 14:52 |

Reitings 874
Personīgi pazīstu albāņu ģimeni, kas patreiz dzīvo itālijā un tur nokļuva arī pārbraucot ar gumijas laivu! Cilvēcīgākus, strādīgākus un jauk;akus cilvēkus neesmu satikusi. Satieku viņus ļoooti reti, bet ikreiz satiekot, viņi pret mani attiecas kā mana ģimene, esmu viņiem svarīga. Viņi ir iemācījušies valsts valodu, izveidojuši savu biznesu, mazu, bet savu, dzīvo pēc tās valsts tradīcijām utt.
Tā kā tiešām, būsim cilvēki!
Karojošu psihopātu mums pasaulē ir jau pietiekami!
15.05.2015 14:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits