Stokholma ir 3. vietā pasaulē pēc izvarošanu skaita.Zviedrijā, pieļauju, ka izvarošanas gadījumi tiek vairāk reģistrēti oficiāli, jo valsts nežēlo līdzekļus rūpējoties par izvarošanas upuriem un noziedznieks saņem sodu.
Diez vai jūs novēlat saviem bērniem vai mazbērniem dzīvot pēc musulmaņu noteikumiem.Es saviem novēlu :D
ā, es tieši brīnos kāpēc sievietes cīnās par vienlīdzībuEsmu sieviete un necīnos, jo, manuprāt, vienlīdzība nav un nebūs :)
es tieši brīnos kāpēc sievietes cīnās par vienlīdzību
Zviedriem dēļ šo ekonomisko bēgļu pieplūduma arī pietrūkst mājokļi, pašu Zviedrus izmet, jo mājas īpašniekam valsts piedāvā daudz lielāku naudu, lai šo ēku padarītu par imigrantu uzturēšanās vietu. Līdzīgi ir arī citās valstīs, noziedzība kāpj debesīs dēļ šiem "nabadziņiem".
Es saviem novēlu
Priecaises, ka tavu delu un meitu apgraiziis?Kāpēc, lai apgraizītu meitu? :D :D :D
Kāpēc, lai apgraizītu meitu?
In Madeenah there was a woman who circumcised women and the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) said to her: “Do not go to the extreme in cutting; that is better for the woman and more liked by the husband.” Narrated by Abu Dawood (5271), classed as saheeh by Shaykh al-Albaani in Saheeh Abi Dawood.
The secretions of the labia minora accumulate in uncircumcised women and turn rancid, so they develop an unpleasant odour which may lead to infections of the vagina or urethra. I have seen many cases of sickness caused by the lack of circumcision.
Circumcision reduces excessive sensitivity of the clitoris which may cause it to increase in size to 3 centimeters when aroused, which is very annoying to the husband, especially at the time of intercourse.
Another benefit of circumcision is that it prevents stimulation of the clitoris which makes it grow large in such a manner that it causes pain.
Circumcision prevents spasms of the clitoris which are a kind of inflammation.
Circumcision reduces excessive sexual desire.
kā feministi mani kaitina tas, ka kāds piesauc cīņu par vienlīdzību (ko pats izrādās neatbalsta)
Arī Islāma valstīs sievietes.. ja tiek apgraizītas, tad dziļajos laukos, kur mīt neizglītoti mežoņi.
Bet ja šeit ir satraukums par to, kā izmainīsies Eiropa musulmaņu ieplūdes dēļ... varbūt der paskatīties apkārt, kādi un kā musulmaņi Eiropā dzīvo, kas tik ļoti atmosfēru ietekmē.
kādi un kā musulmaņi Eiropā dzīvo, kas tik ļoti atmosfēru ietekmē.
Bet ja šeit ir satraukums par to, kā izmainīsies Eiropa musulmaņu ieplūdes dēļ... varbūt der paskatīties apkārt, kādi un kā musulmaņi Eiropā dzīvo, kas tik ļoti atmosfēru ietekmē.
Vispār Sunnahs nozīmē tradīcija, tas nav likums Turklāt minēju Tev piemēru ar valsti, kas nebūt nav sekulāra
Zviedrijā ir 55 zonas, kurās baltais cilvēks savu kāju nevar spert (nejūtoties droši)? Savā zemē!šis bija tiešām smieklīgi :D :D :D :D :D :D :D :D :D Putniņ, Tu Zviedrijā esi bijis?