Bēgļu kvotas

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Brīnos ,ka nav šādas tēmas.
Droši vien esat ziņas lasījušas vai klausijušās un nav jāstāsta visas detaļas.
Jūsuprāt Latvijai ir jāuzņem bēgļi?
Ja ir- cik?
Ja nav-kāpēc?
14.05.2015 23:30 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Latvieshiem jau patiik ja citi tiek represeeti un preseeti, laikam kaads pagaatnes paari dariijumu komplekss. Kas bernibaa ir tikushis seksuaali izmantoti, pieaugot pashi kljust ar seksualam varmakaam.

Dlja osobo tupih (ko varētu, vismaz šajā diskusijā, attiecināt uz tevi), es parasti esmu latviešu krievu aizstāvis visās diskusijās, par ko esmu dabūjusi "pa kaklu" ne mazums reižu, bet nu nevar salīdzināt krievus Latvijā ar musulmaņiem, jeb pareizāk sakot - ar to, kas varētu notikt, ja musulmaņi bariem ieplūdīs šeit.
16.05.2015 20:05 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nu, Kingston, kad es saku cilvēkiem, ka viņiem nav mugurkaula vai citu lietu, ko pati uzskatu par svarīgām (tavā gadījumā patriotismu), tad tas, ko es domāju to sakot ir "tu smirdi!"
16.05.2015 20:08 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Quince

Nezinu, kā pārējas valstīs, bet man Vācijā pēc 5 mēnešiem kopš reģistrācijas atsūtīja vēstuli, kur paprasīja, lai es viņiem parādītu vai nu savu darba līgumu, vai nu to, ka man ir nauda sevi uzturēt. Ja es to nepierādīsu - tad viņi uzskatīs, ka es Vācija atrodos nelegāli (es, Latvijas pilsone!) un viņi "pieņēmšot mēras". tas runa vai nu par to, ka Vācijas apgabalu iestādes cilvēki vai nu nezin, ka Latvijā ir ES (cik nu nožēlojami) vai nu tas, ka viņi jau izstrādāja plānu, ka cīņities ar visiem tiem "pabalstu sūcējiem":-)
16.05.2015 20:10 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Es te tikai iespraukšos par Indijas virtuvi - tur kā reize gaļa nav cieņā, liellopi viņiem ir svēti, cūkas neēd, zivis nav īpaši populāras. Viens politiķis bija ierosinājis vispār gaļu aizliegt, to gan neatbalstīja. Nu tā, offtopic :D
16.05.2015 20:11 |

Reitings 2425
julenok, nu bet pareizi, tā arī vajag! Arī UK vajadzētu piekopt šādu pieeju. Vienalga, ES, 3. valsts vai amerikānis utt... ja nestrādā tur, bet sēdi uz pabalstiem, tad uz redzēšanos! Priekš kam kādai valstij jāuzņem un jāuztur strādātspējīgi cilvēki, kuri nagla izmanto dāsnumu? Viss ļoti pareizi!
16.05.2015 20:16 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
meooooww

Es nesāku, ka tas nav pareizi. Tas bija vnk piemērs par to, ka Vācijas "domes" (fuck, aizmirsu vārdu samoupravlenije latviski!) jau āk rūpēties par savu budžētu :)
16.05.2015 20:19 |

Reitings 180
Reģ: 16.05.2015
NordicBelle, labi atvaino.

Es to runaju vispareji, viss ko es ar to gribeju teikt...diezvai atradisi vel kadas valstis arpus rietumu sabiedribas, kuras ir tik uznjemoshas un gatavas visadi izlocities, lai tikai iebraucejiem butu labi. Panjem piemeram atistitaas valstis Azijaa par piemeru... Japanaa ir lidziga demografiska situacija ar Latviju, gan novecoshanas, gan sabiedribas kulturas zinjaa....

Vai kads vinjus sauc par ksenafobiem, rasistiem...kuru sabiedriba ar 127 miljonu iedzivotaju, kuraa 98.5% ir etniskie japanji butu "japaskidrina" lai butu jautraak? Netak. Uz turieni pat uztureshanas atljauju ir gruti dabut un pilsonibi praktiski ir neiespejami dabuut. Bet mums Latvijaa ir ~60% latvieshu(knapi miljons) un tie, kuri negrib, lai latvieshi paliek mazakuma pashi savaa valstii ir rasisti un ksenafobija....White Guilt logika.
16.05.2015 20:21 |

Reitings 3925
julenko, man pazinjaam UK arii ir naakushas veestules ar dazhaadaam prasiibaam pieraadiit to vai sho. Man ir gadiijies ka uz robezhas jaapieraada tiesiibas iebraukt UK. Nav iipashi patiikami, bet saprotami, jo gana daudzi izmanto atveerto durvju politiku ne tajos labaakajos veidos.

meooooww, Tu pa priekshu iemaacies atskirt musulmanju virtuvi no hinduistu virtuves un tad kaut ko aizraadi man. ;) Diez cik veraa nemams ir tavs viedoklis, ja muslmani no hindusita neatskir? 8-)
16.05.2015 20:25 |

Reitings 2425
viss pareizi, tā tik ir jāturpina un tādā veidā arī pamazāk izrevidēsies tie, kuri aizbraukuši uz pabalstiem sēdēt, vai tie, kas reāli strādā un maksā nodokļus un principā ir pelnījuši atrasties tur, kur viņi ir. Neatceros tieši kur (vai nebij Kanāda? bet varbū arī nē...), bet kaut kur lasīju, ka vispār lai iebrauktu valstī ar 1 virziena biļeti, tev ir jāpierāda, ka tev ir pietiekoši līdzekļu, lai sevi uzturētu vismaz 3 mēnešus, tad šo 3 mēnešu laikā tev ir jāatrod oficiāls darbs. Ja nē, tad tevi vienkārši deportē un punkts. Tā vajadzetu būt visur..
16.05.2015 20:27 |

Reitings 2425
meooooww, Tu pa priekshu iemaacies atskirt musulmanju virtuvi no hinduistu virtuves un tad kaut ko aizraadi man. Diez cik veraa nemams ir tavs viedoklis, ja muslmani no hindusita neatskir?

man patiešām ir pilnīgi vienalga ar ko atšķiras VIRTUVES. Tas kaut kā diži nemaina to situāciju - vai galdā liek cūkgaļu karija mērcē. Man ļoti garšo indiešu virtuve, par tādu "musulmaņu" virtuvi pirmo reizi dzirdu, bet nu ok... :D Wow, diez cik vērā ņemams ir mans viedoklis.... cik vērā ņemams ir TAVS? ;)
16.05.2015 20:33 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Veelrez atkaartoshu dlja asoba tupih, cilveeks, kas maksaa par eedienu ir tiesiigs prasiit kaadu to veelas.

Nu pagaidi, ja ieej kafūzī, kur ēdiens jau gatavs, nevis restorānā, kur gatavo tieši Tev, Tu arī kačā pravas, ka kaut kas nepatīk, lai gatavo pa jaunam vai nokauj lopu citā veidā? :D
16.05.2015 20:35 |

Reitings 3925
Diversija, restoranos (KFC utml) arii ir hala gala, lielveikalos. Kas maksaa tas kachaa pravas, kapitaalisma likums. :)
16.05.2015 20:42 |

Reitings 2152
Ja ir pieejama alternatīva, tad kačā pravas, cik uziet, bet, ja nav, tad varēsi kačāt pravas līdz vēmienam, bet savu tāpat nedabūsi. Kapitālisma ēnas puse. :D
16.05.2015 20:46 |

Reitings 2425
gribētu redzēt kā Latvijā kāds pravu kačātājam sāk halal gaļu piedāvāt (jo īpaši skolā), jo redz viņš ir gatavs maksāt.... varbūt kāda firma arī būs, kas piekritīs, bet nu nedod Dievs kāds musulmanis pacels šo jautājumu cilvēktiesību līmenī (a la - mans bērns iet uz skolu, viņam ir tiesības ēst), negribu iedomāties kas darīsies valstī...
16.05.2015 20:48 |

Reitings 3925
Par kataalismu runajot, labaak paskaties kas vienai Katarai pieder UK. http://www.londonlovesbusiness.com/property/commercial-property/harrods-canary-wharf-now-british-airways-heres-what-qatar-owns-in-the-uk/9678.article
Katarai UK pieder vairaak NI UK nekaa Crown Estates, 20% Hiitrovas lidostas.
Luuk kaapec musulmani var kachaat pravas ko beerniem skolaa eest.
16.05.2015 20:55 |

Reitings 3925
Cornwall Terrace, Regent’s Park, bijushaa Katars emiira sievas iipashums (viena no trim sevaam)
16.05.2015 20:59 |

Reitings 180
Reģ: 16.05.2015
Quince: Pastasti, kada ir tava pieredze/saistiba ar Islamu, kapec tik citigi aizstavi "sveshu" kulturu, bet noliki iepriekshejos postos latvieshu kulturu? Esi precejusies ar Musulmani, pati esi Musulmane?

Pats varu pateikt par savu pieredzi:

1) Macijos vienaa no Oksfordas koledzam, dzivoju internacionala studentu majaa, starp Headingtonu un Cowley road(loti daudz Musulmanju tur).

2) Macijos divaas London universitates, viena no taam bija Middlesex(kuraa ir ljoti daudz Musulmanji), ir daudzaas filiales un 3shaja gada ir ljoti daudzi studenti, kuri brauca pabeigt uz Angliju, lai butu Anglijas diploms.

3) Esmu bijis ari Musulmanju valstiis un man ir bijushas darba darishanas ar Maleiziju, Turciju un Indoneziju.

---

Runajot par to tavu Kataras bildi, protams, ja ir naftas nauda tad vinji to var darit. Bet paskaties uz top 100, cik Musulmanju valstis, kuras nerazo naftu tur atradisi?

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)

Kapec vinji beeg tada gadijumaa uz Eiropu, nevis uz Kataru, Saudi Arabiju, Omanu vai Kuveitu?
16.05.2015 21:05 |

Reitings 2152
Quince, tā tīri teorētiski - UK ir daudz latviešu imigrantu, par kuriem tomēr arī angļi nav sajūsmā, kas nu ir skaidrs. Vai viņi varētu pieprasīt kaut ko? (valodas statusu, svētkus u.c.) Vai tomēr nē - jo nepieder lielas mājas, zemes gabali utt.? Kur ir tā robeža - kuri drīkst kačāt pravas un kuri nē? Arī latvieši maksā un pasūta mūziku.
16.05.2015 21:09 |

Reitings 2425
vispār jau katāras investīcijas UK nekustamajā īpašumā ir tīrākais bizness, nejau tādēļ, lai arābu/musulmaņu/indusu utt bērni varētu ēst halal gaļu skolās ;) UK pašlaik ir viens no labākajiem NĪ tirgiem, kur katrs, kam ir nauda iepērk īpašumus. Paskaties, cik krieviem pieder īpašumi UK...protams, ka nebūs tik daudz kā arābu valstīm, bet tomēr... vai esi dzirdējusi par siļķi kažokā UK skolās? Domāju, ka ne...
16.05.2015 21:11 |

Reitings 3925
Kingston, principiali apstriidu jebkaadas virsnaacijas/virscivilizaacijas idejas. Vai tad holokausts mums neko nav iemaaciijis?
Par savu pieredzi jau esmu teikusi. Nedomaju, ka man ir jaadod preciizas adreses.

Kapec vinji beeg tada gadijumaa uz Eiropu, nevis uz Kataru, Saudi Arabiju, Omanu vai Kuveitu?

Brauc arii tur, turklaat daudz. Kataraa ir vairaak migrantu nekaa vieteejo.
16.05.2015 21:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!