Bēgļu kvotas

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Brīnos ,ka nav šādas tēmas.
Droši vien esat ziņas lasījušas vai klausijušās un nav jāstāsta visas detaļas.
Jūsuprāt Latvijai ir jāuzņem bēgļi?
Ja ir- cik?
Ja nav-kāpēc?
14.05.2015 23:30 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Man ir dažreiz kauns par to, kā tiek vadīta šī valsts, bet biežāk man ir kauns par skopajiem latviešiem, kuri atteiks palīdzību bēglim, kad viņam draud nāves briesmas, tikai tāpēc, ka pašam tad būs mazāks maizes klaips uz gadu.

Ja ir iespēja sniegt palīdzību, kādēļ to atteikt? Karma strādā lieliski; skatieties, ka pašas netiekat atstātas bēdās nelaimes mirklī un visi uzgriež muguru.

nuuuu, ir bišķin atšķirība palīdzēt kādam ar kaut ko, ja pašam no tā gabals nenokrīt, vai tomēr samierināties ar to, ka tava dzīve nekad īsti vairs nebūs tāda pati, jo tu labprātīgi pieņem iespēju, ka kādreiz tas viss var pavērsties pavisam neglīti... tāpati UK spēlēja labo un kas tur tagad notiek? Viņi paši nesaprot kā tikt galā ar to musulmaņu situāciju.

Ja palīdzība izpaustos brīvprātīgo braukšanā uz turieni, palīdzot viņiem visādos jautājumos - būvniecībā,medicīnā, izglītībā utml (kas vispārībā jau daudz kur tiek darīts), tad skaidrs - gribi dari, negribi nedari. Bet reāli bariem ievest viņus savā valstī, tādejādi piekrītot tam, ka ar to brīdi, kultūra un sabiedrība vairs nekad nebūs tāda pati, vai tas nav bik solis par tālu? ;)
16.05.2015 18:07 |

Reitings 180
Reģ: 16.05.2015
Quince:

Tapec pareizais risinajums ir velvairak beeglju un palielinat mums pashiem draudu limeni? Uzskati, ka uz mums neatiecas shodienas statitika, kuraa R-Eiropas valstiim ir rekordi augsts terrorisma limenis un rekorda daudzums anti-terorisma reidi? Gribaas riskeet? Giribi beegljus...uznjem Ukrainjus vai Nepalieshus, kur tagad bija katastrofiska zemestrice...shaubos vai vinji palielinaas terorisma limeni...

Fakts, ka Tuvajos austrumus vinji karo tiklidz nav diktators nav mana darishana, shiti ar sunnitiem karoja jau ilgi pirms Nato Irakas kara. ISIS tik veiksmigi izveidojaas, jo Sunniti un Shiiti piemeram nespeeja vieni ar otru sadzivot, tiklidz Huseina vietaa ienaca "mierigaks" lideris kaa al-Maliki taa religiskie konflikti izvertaas plashumaa.

Kas attiecas uz skolu edienkarti, tad pilnigi tev piekritu, tapec nesaprotu, kapeec Anglijaa musulmanji uzspiezh ne-musulmanju(vairakumam) berniem eest halal galju? Lielakais vairums Anglju ir pret to un citas religijas kaa piemeram Sikhi nemaz nevar eest halal galju. Rekur piemers no Londonas: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1300589/Parents-fury-town-hall-plans-halal-menus-schools.html
16.05.2015 18:08 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
Ha ha stulbas zosis :-D

Domajat, ka tie bēgļi mācīsies latviešu valodu viņus būs vēl grūtak integrēt, ka krievus, jo visam blakus spēcīga reliģija :-D

Quince un ko tu meģini pārliecināt :-D nu nevienam viņi nepatīk un pat itka tolarentā Rietumeiropa no viņiem grib atkratīties un uzgrūst viņus austrumeiropai. :-D

Nja un visām kosmopolītēm atgadinasu, ka šie migranti nerunā angļu valodā :-D Viņi runa arābu valodā :-D kāda no jums vēlās no jauna mācīties arābu valodu un viņu alfabētu, jo viņi nemacīsies ne angļu ne latviesu valodu :-D
16.05.2015 18:09 |

Reitings 3925
Viņi paši nesaprot kā tikt galā ar to musulmaņu situāciju.

Kaa ar austrumeiropieshiem tikt galaa arii vinji nezina. Aizbrac tur un uzreiz pienaakas benefiti, bezmaksas medicina, bezmaksas stundas b/d un skolas protams bez maksas. Kameruns apsolija referendumu par izstashanos no ES ja vinu iieveelees un vinu ieveeleeja. Vislielaakaa probleema UK ir ES migranti.
16.05.2015 18:13 |

Reitings 180
Quince:
meooooww, es biju sameeraa tradicionaalaa valstii, Rietumu muuziku vini tur klausaas uz nebeedu un galvas neviens par to negriezh. Nav jaatic visam ko zinjaas staasta. Internetaa vinji neko taadu nemaz nevar skatiities, jo neveelamie saiti vispaar ir blokeeti, pat youtube ir blokeets.

Tas, ka vinji to dara, nenozimee, ka viena dalja velak nepieversisies Islamam pilniba un nesaaks pieprasit ieverot vinju likumus. Tak palasi pati Koranu, tu runaa no kautkadam personigam pieredzeem, bet reali taviem tekstiem nav nekada pamatojuma:

http://www.islammuslim.lv/Islams/Dazadi_temati/Muzika_maksla_un_atteli/Pieradijumi_no_kurana_un_sunnas_par_muzikas_aizliegumu.htm

Izlasi, ko pat dalja no musu musulmanju kopienas domaa par muziku un kapeec taa ir nevelama. 21.gadsimta Eiropai tadas lietas tavupraat der?
16.05.2015 18:14 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
meow, man personīgi nešķiet, ka 200-300 cilvēki ir daudz. Tāpat lv izmirs, tas ir tikai laika jautājums. Tāpat es neuzskati, ka ir pareizi atteikt palīdzību tikai tāpēc, ka šis svešais cilvēks tic kam citam un runā citā valodā. Tāpat neviens nevar uzspiest mācīties citu valodu.

Neieslīgšu lielākā diskusijā par šo. Bet, re, kā es uzminēju - atkal krievi pie visa vainīgi 13. lapaspuses beigās :D
16.05.2015 18:14 |

Reitings 2425
pirmo reizi pa saviem cosmo laikiem, šķiet piekritīšu valdniekam :D brīnumi notiek!

Par halal gaļu - kad dzīvoju UK, tesco pirku halal vistu, jo tā maksāja krietni lētāk nekā "parastā" vista. Pa lielam, man vienalga kā to vistu nogalina, galvenais, ka tik gaļa normāla un ja maksā lētāk, tad vispār ideāli :D Bet nu tas nemaina faktu, ka reāli viss tas musulmaņu pasākums ir izgājis ārpus visām iespējamajām robežām. Nu nav tas viss normāli. Es negribu to šeit, Latvijā! Kā reiz vienmēr prātoju - cik forši te... lai arī cik ļoti dažreiz besī, bet vismaz nav pārbāzts ar melnajiem un čurkām.
16.05.2015 18:16 |

Reitings 19
Reģ: 15.05.2015
Vispār nebūtu slikti, ja aizliegtu video klipus ar kratošiem dibeniem un dziesmas par "sexy bitch". Rietumu kultūra šajā aspektā ir diezgan degradējoša.
16.05.2015 18:17 |

Reitings 180
Quince: Tas links nedaudz par gadu izradijaas, rekur ir saisinaataa versija:

"PIERĀDĪJUMI NO KURĀNA UN SUNNAS PAR MŪZIKAS AIZLIEGUMU"

http://goo.gl/4tCSm5

Winterra: Par krieviem vispar 13 lapaas nekas netika runaats, ienaca purity piesauca rasismu un tad vainojas krievus. Pilnigi prieks par tavu patriotismu un velmi saglabaat Latvijas tradicijas, par kuru musu senchi ciinijaas...Mums ir daudz ko macities no valstiim kaa Japana, vinjiem ari demografija nav spidosha, bet vinji ir lepni par savam tradicijam, identitati un kulturu.
16.05.2015 18:19 |

Reitings 19
Vai tada lieta kaa piemeram Hindufobija, Budistfobija, Bahaifobija... eksistee rietumos vai pasaulee ir aktuala? Ne. Visas citas religijas muusdienas speej sadzivot, varbut vainja ir Islamaa nevis prejos cilvekos?

Šeit esošām meitenēm ir lieli iebildumi arī pret indiešiem, kas ir hindu reliģijā. Tas bija kaut kur diskusijas sākumā teikts.
Latviešiem ir iebildumi pret visu, ko viņi neredz un nezina, un zina tikai no "interneta stāstiem par šausminošām slepkavībām un mūzikas aizliegšanu", nevis konkrēti pret musulmaņiem, kā tu to pasniedz.
16.05.2015 18:20 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Vispār tuvākos 10-20 gados LV nevajadzētu iesprigt par bēgļu jautājumu.
Viņi tāpat pie pirmās izdevības aizbēgs uz Skandināviju vai Vāciju
16.05.2015 18:21 |

Reitings 3925
Kingston, dailymail biezhi vien sabiezina kraasas teemas, kas skar imigrantus un benefitu sanemejus, par austrumeiropieshiem vini arii glaimojosi neizsakaas.
UK pusdienas skolaa maksaa ap 45-65£ meenesi, taas nav par briivu, veelreiz atkaartoju. Kas maksaa tas pasuuta muuziku. Un nevajag melot, neviens hala galu nespiezh eest.
Koraanu esmu lasiijusi, hadiisus arii. Atkal jau tu melo.
16.05.2015 18:22 |

Reitings 332
man personīgi nešķiet, ka 200-300 cilvēki ir daudz.

Ar to jau nekas neaprobežosies straujā kundze jau paziņojusi ka varētu uzņemt 500 tūkstosus bēgļu

http://www.la.lv/straujuma-latvijai-iespejams-naksies-uznemt-beglus/

Ka arī pie Latvijas zemās veselības aprūpes līmeņa var uzplaiksnīt dažādu slimību epidēmijas.

http://apollo.tvnet.lv/zinas/belevics-begli-var-nest-lidzi-dazadas-saslimsanas/691691

P.S dažas Āfrikas valstīs ir 30% slimi ar aids
16.05.2015 18:23 |

Reitings 19
Es nevainoju krievus pie visa. :D Krievus es minēju tādā aspektā, ka viena meitene tik šausmīgi baidās par to, ka bēgļi ieviesīs savas tradīcijas nosaucot visu to, ko krievi jau tagad šeit dara... Nav mums nekādas baigās identitātes vai tradīcijas, krievi to izposta ar savām prasībām, latvieši to izposta ar anglicismiem, savas vēstures nezināšanu utt. Galu galā puse no šīm diskusijas dalībniecēm nedzīvo LV. Tā nav LV izpostīšana? Ar to es saku, ka nejau bēgļi būs tie, kuru dēļ LV ies bojā. :D

Reitings 2425
Kaa ar austrumeiropieshiem tikt galaa arii vinji nezina. Aizbrac tur un uzreiz pienaakas benefiti, bezmaksas medicina, bezmaksas stundas b/d un skolas protams bez maksas. Kameruns apsolija referendumu par izstashanos no ES ja vinu iieveelees un vinu ieveeleeja. Vislielaakaa probleema UK ir ES migranti.

ok, bet cik daudz no AE-iešiem uzspiež to, ka tagad skolās vajadzetu būt galertam un borščam? Cik daudzi uzspiež, ka jānēsā kaut kādus konkrētus apģērbus utt? Cik daudzi AE agresīvi uzspiež savu reliģiju un visu tai piederošo? Neesmu dzirdējusi tādus gadījumus īsti....

winterra - nu iedomājies 200-300 muslīšus, kuri sāks vairoties kā prusaki šeit, kas tad notiks? :D neeeeeeeeeeee, paldies!

Reitings 3925
meooooww, vismaz tu nesaac melot, neesi tachu trollis. Neuzspiezh nevienam neko. Jeb tu nesaproti atskiriibu starp pasha veelmi eest pelmenus un liksanu to darit citam.
16.05.2015 18:27 |

Reitings 332
winterra - nu iedomājies 200-300 muslīšus, kuri sāks vairoties kā prusaki šeit, kas tad notiks? neeeeeeeeeeee, paldies!

Nu nebūs te tik maz :-D vismaz skaits tūkstošos līdz pat 500 000
16.05.2015 18:27 |

Reitings 2425
quince, par melošanu šo laikam nevarētu saukt, bet nu ok...

un es kaut kur lasīju, ka tā kvota esot ap 1000 bēgļu gadā? Fūūūūū, šausmas... man vienkārši šermuļi skrien, kā iedomājos, ka te pēc 5 gadiem jau būs veselas musulmaņu/āfrikāņu pilsētas.

p.s. par indusiem... es arī neesmu starā par viņiem, bet nu nekad neesmu dzirdējusi vai lasījusi kaut ko par to, ka viņi kādam kaut ko uzspiestu, ka vini būtu agresīvi (savā starpā, varbūt) un baigi lektu acīs. Arī UK, cik nu man bija saskarsme ar indusiem - dzīvo viņi mierīgi un nesprēgā. Bet tie musulmaņi... beh
16.05.2015 18:30 |

Reitings 180
Quince:

Koraanu esmu lasiijusi, hadiisus arii. Atkal jau tu melo.

Tad tu piekriti vai ne, ka Islama muzika nav velama? Es tev dodu linku pa taisno LV kopienas majas lapas: http://goo.gl/4tCSm5 Tu vinjiem nepiekriti un uzskati sevi par gudraku un saki, ka muzika ir atljauta un nav haram(aizliegta/nevelama)?

Halal galja tiek "uzspiesta", jo nav citas alternativas...vai nu eed halal galju vai eed darzenjus. Taa nav uzspieshana? Nepatik Dailymail? Labi...rekur Express links.

Rekaa pamatoja Halal alternativu pashi Musulmanji...tiem, kuriem nepatik halal var eest darzenjus...interesanti, kapeec musulmanji nevar eest darzenjus un zivis, ja vinjiem nepatik ne-halal galja?

"A council spokeswoman said: “All Harrow’s high schools are to serve halal meat from September.” She said halal meat was clearly marked adding: “There are always alternative fish and vegetarian choices.”

http://www.express.co.uk/news/uk/191473/Halal-only-meat-for-school-children
16.05.2015 18:30 |

Reitings 3925
Kingston, kaada tev starpiba vai klausaas muuziku vai nee? Pat ja neklausaas, galvas par to negriezh un no citiem vinji prasit nedriikst neklausiities.

kapeec musulmanji nevar eest darzenjus un zivis, ja vinjiem nepatik ne-halal galja?

Taapeec, ka vini maksaa par pusdenaam skolaa. Taas piedaavaa firma, ja firmai ir izdeviigi, vini liks eedienkartee to ko vecaaki prasa. Pusdienas UK maksaa ~2.20-3.50 £ dienaa.
16.05.2015 18:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits