Īsti neatbalstu ne pirmo, ne otro variantu.
Pirmajā variantā, kāda vaina Ķengaragam un kāda vaina 1999. gada Audi? Lielai daļai cilvēku auto ir kā pārvietošanās līdzeklis. Ja cilvēki nespēj atļauties savu dzīvokli, tad nebūtu taču prātīgi pirkt 2014. gada sērijveida auto. Auto vērtība krīt ļoti strauji un tas pilnīgi noteikti nav tas labākais veids kur ieguldīt savus līdzekļus. Protams, papildus komforts ir labs auto, taču pirkt pavisam jaunu no salona ņemot vērā, ka ir pieticīgi ienākumi būtu ļoti neapdomīgi. Un šajā variantā tomēr plusiņš par to, ka ir vismaz šāds auto un neatkarīgs pārvietošanās līdzeklis, nevis rullē ar sabiedrisko ;-)
Par to ceļošanu, protams ir forši aizbraukt kaut kur tālāk, taču vai tas ir pašmērķis? Te pat Latvijā, Lietuvā un Igaunijā ir pietiekami ko redzēt.
Turpinot, chilli pica noteikti nav tā lētākā vieta, kur paēst, cenas pat augstākas nekā citās picērijās un paēst ārpus mājas ir forši un garšīgi, bet ja ir pieticīgi ienākumi vai tiešām tas ir nepieciešams? Un ja abiem ienākumi ir līdzvērtīgi tad uzskatu, ka vismaz dažreiz arī vīrietis varētu vakariņu gatavošanu uzņemties uz sevis. Un naudas nepietiekamība sporta klubam ir dumjš attaisnojums, kas liedz ēst prātīgi un doties ārā skriet?
Par to ģērbšanos vēl vairāk nepiekritīšu. Bieži vien meitenes, kas iepērkas second hand tipa veikalos izskatās daudz gaumīgāk nekā tās, kas pērk negaumīgas zīmolu drēbes.
Ja reiz vīrietim ir šādas problēmas kā salīdzināt savu sievieti ar citām un uzskatīt, ka viņas ir 'stilīgākas', tad varbūt šādām attiecībām nemaz nevajadzētu būt un šeit ir jautājums ko vīrietis spēj dot pretī, ka pieprasa šādus kritērijus no sievietes? Un ja mīl patiesi, tad nekad nebūs vajadzības salīdzināt ar citām un sava vienmēr liksies visskaistākā un mīļākā ;)
Otrais variants vispār ir galīgi garām, kāpēc uzreiz jādzīvo pierīgā vai jaunajā projektā? Ir cilvēki, kam vienkārši nepatīk pierīga un daudz labprātāk izvēlas dzīvi skaistākā un sakoptākā teritorijā. Arī par tiem jaunajiem projektiem, lielākajā daļā gadījumu, ņemot vērā šo jauno projektu kvalitāti tas ir neapdomīgs solis. Pat skaisti izremontēts dzīvoklītis 40 gadus vecā ķieģeļu mājā var būt labs sākums ;) Šajā variantā vīrietis sedz visus izdevumus, bet ko dara sieviete? To vien dara kā uzturas skaistumkopšanas salonos? Tāds variants vispār ir galīgi garām. Vai šī sieviete kaut reizi nedēļā ir spējīga vakariņas uztaisīt? Un vēl, lielākajā daļā gadījumu normāls strādājošs, labi situēts cilvēks laika ziņā nevar atļauties ceļot 3reiz gadā.
Es, protams, uzskatu, ka vīrietim ir jābūt ģimenes apgādniekam un jāpelna lielā vai ne tik lielā naudiņa ģimenes uzturēšanai, taču tādā gadījumā ir jautājums ko sieviete spēj dot pretī? Sakarīgs, inteliģents vīrietis sev blakus vēlas ko līdzvērtīgu nevis meiteni, kas strādā pusslodzi veikalā, uzdzīvo par vīrieša naudu kamēr viņš strādā un prātā ir ļoti neattīstīta.
Man, piemēram, daudz labāk patiktos ja mana meitene būtu izglītota, inteliģenta, prastu sevi sakopt pati, lieliski prastu darīt mājas darbus un varbūt arī mazlietiņ strādātu intelektuāli attīstošu darbu, pārlieku sevi nepārslogojot ;)
Man arī nekas nav pretī ja meitene vienreiz nedēļā aiziet uz salonu mazlietiņ sapucēties, taču ja tā sāk kļūt par prioritāti nr.1, tad tas jau ir nepareizi.
Ak, jā, ko es vēl varu pateikt, tāds attiecību modelis kā #2 ilgi nepastāv. Inteliģents, labi situēts un sakarīgs vīrietis ar ģimenes vērtībām šādā sievietē vairuma gadījumu nebūtu ieinteresēts, ar laiku šīs sievietes izskats, jeb vienīgais ko viņa spēj piedāvāt apniktu un viņš sāktu sev meklēt jaunāku un skaistāku muļķīti. Tad šī "skaistule" varētu sevi pucēt cik vien vēlas pati par saviem līdzekļiem :-D