Labrīt :) Jādodas uz darbiņu. Laiks skrien tik ātri, puse nedēļas jau cauri!!!
Ehh.. visu laiku iezogas domas par došanos prom no LV strādāt uz ārzemēm, jo šeit kaut kā perspektīvas neredzu:-/
Labrīt :-)
Jāceļas, sataisīšu brokastis, dosimies uz pilsētu. Šodien skola,
mācīšos franču valodu. Pēc tam saplānota kafija ar vienu meiteni no Venecuēlas.
Bet vēl šņākulojam :-P
Es esmu izmisumā. .
Raudu, uztraucos un kreņķējos, darbi uz priekšu neiet un man vairs nav spēka, pat ir kauns ka darbi nav, ka nesaprotu kāpēc kas neiet/neiznāk. Man pašlaik ir ļoti liels stress. . .
Mācība nākotnei - nesaslimt ar gripu. :'-(
Šodien piecēlos jau 5.30, paspēju paskriet pusstundiņu un tad vēl pavingroju pusstundu, sataisīju vīram brokastis un aizvedu, jo viņa mašīna remontā :) Šodien plānoju izbraukāt uz veikalu, izberzt abas vannasistabas un varbūt parušināties savā dārzā un siltumnīcā (l)
Sveiki,
Vakardiena bija drausmīga. Nomocījos ar savu slikto dūšu. Diena bija gandrīz bezjēdzīga. Šodien jau jūtos labāk. Pabrokastošu un tad šodien pārsvarā darbošos pa mājām-jāmācās kursiem, jāuztaisa divi projekti un jāatrod arī laiks piekārtot māju un pastaigāt ar suni.;-)
Pēc vakardienas beztēmas ierakstiem, skatos tagad Ekskursanti un ēdu draudziņa pirktos popkornus, jo brokastu biezpiena plācenīšus veiksmīgi sadedzināju. Vēl tagad visa virtuve duumo :-D