Ooo, sveiki! :-D
Kādreiz nēsāju bikses, bet tagad man liekas, ka tas ir tik neērti!! Šķiet, ka bikses visur spiež. Un man konkrēti riebjas augšiņu piemeklēšana. Daudz vieglāk šķiet uzvilkt kleitu, kur viss komplekts jau ir gatavs.
Ziemā valkāju termo zeķubikses vai termo legingus. Vai 100-200 DEN zeķubikses. Ikdienā pārsvarā valkāju necaurspīdīgus, pieguļošus legingus, man arī ne sevišķi patīk zeķubikses :D Vējainā laikā vienkārši nevajag vilkt kuplas kleitas, ir gan gadījušies pāris incidenti, bet galvenais jau smukas biksītes :D Lietainā laikā neredzu problēmu - garie zābaki un čau! Pie tam zeķubikšveidīgus legingus ir vieglāk notīrīt no dubļiem kā bikses.
Kā līdz tam nonācu? Hmm.. kādreiz mani varēja klapēt ar bomi - nekādīgi nevarēju uzvilkt kleitu :D Bet kaut kā pamazām, vasarās, sāku ieviest garderobē kleitas un sapratu, ka tas ir daudz ērtāk. Nu, un tagad man ir tikai dažas bikses, kuras vispār neatceros kad esmu vilkusi. Vienīgās valkājamās bikses manā garderobē ir snova bikses un pidžambikses :D