drēbju daudzums

Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
zinaams, ka sievieteem parasti neesot ko vilkt( vismaz zurnaalos taa raksta),bet praktiski vienmeer pieejot pie skapja liekaas ka nav ko vilkt;) man skapii ir zakete, 1 paaris biksu, pasris dzemperu un maiku...

taapeec gribeeju pajautaat, cik jums dzaudz drebju? dazzreiz liekaas ka ir taa kaa par maz, bet kad ieeju veikalaa, tad nekas neipatiikaas...

no otras puses jau arii ar mazu dreebju daudzumu var iztikt, ja labi kombineejamas dreebes...

kaadi ir juusupraat must have lietas skapii?
19.03.2015 14:51 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
man parsvara ir entie topi, t krekli, jakas....dzinsi mazaak...it ka pilns skapis a vilkt nav ko..

daudz identisko topu seviski.
19.03.2015 15:52 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Drēbju man ir daudz. Ļoooooti daudz, liela daļa arī ikdienā velkamas, maz tādu 'ai, gan kādreiz uzvilkšu'. Bet neskatoties uz to, tāpat dažādos laika periodos ir sevišķi iecienītas drēbes un arī mazāk mīļas, kuras velku retāk (lai neteiktu, ka esmu uzvilkusi vien reizi :D) Bet kad jārevidē - gandrīz viss mīļš un neceļas roka izmest :)
19.03.2015 16:03 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Man ir tā, ka ik pa laikam patīk iet pašopingot, bet vienmēr nopērku kko, kas teiksim ātri sāks nepatikt, vai izdomāšu , k aman vairs nepatīk. Drēbju ir diezgan daudz, daudzas pārtapušas par mājas lupatām.

Bet tā no visa pa maziņam - 2 džinsu pāri, 2 klasiskākas tumšas bikses, pāris svārku, maiciņas, darbam blūzītes, jaciņas, džemperīši ut.t. Lielāka slimība man ir ar veļu, ko es varu pirkt un pirkt ir jau 2 RIMI maisi pilni (jo pašlaik gaidu, kad man uztasīs skapi lielo) nu kkā tā :)
19.03.2015 16:16 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
man ir par maz ziemas drébju - dzemperu, jaku un arí vnk bikshu. toties par daudz noteikti ir dzinsu un vasaras kleitu, arí apakshveljas...
19.03.2015 16:20 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Man skapis ir 2.50x3.10 m, viss ir pārbāzts ar drēbēm. Tur nestāv neviens āra apģērbs un apavi. Un jā, man arī šķiet, ka nav, ko vilkt (t) Katru reizi ir pamatīgas mokas. Visvairāk man sagādā problēmas "brīvdienu drēbes", jo es nevalkāju bikses, tādēļ pieskaņot kleitu pie sportiskas vējjakas ir pasaules līmeņa problēma. Un es vienmēr izskatos sapucējusies kā uz dzimšanas dienu. Pašai jau apnicis, bet nav ne jausmas ar ko sākt. Bikses es velku tikai laukos, man nepatīk un vilkt ikdienā netaisos.
19.03.2015 16:21 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Maz drēbju. Kleitas, svārkus, žaketes un speciāli kopjamus apģērbus nenēsāju. Tomēr tās drēbītes, kas man ir, ir gaumīgas un ar kādu akcentiņu.
19.03.2015 17:07 |

Reitings 28
Reģ: 01.09.2012
Man ziemā ir daudz vasaras drēbju un vasarā ir daudz ziemas drēbju.. Kā tas notiek, nav ne jausmas. :-D:-D:-D
Latvijā dzīvojot man bija uz pusi mazāk drēbju. Bet tagad ir tik daudz, ka nežēlojot, tīrot skapjus, daudz ko atdodu labdarībā.
19.03.2015 17:39 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Man ir maz drēbju - daudz par maz. Draugam drēbju apmēram 4x vairāk. Saprotu, ka man maz, bet man nereāli riebjas staigāt pa veikaliem, tāpēc tā sanāk. Pienāk brīvdienas, jāiziet pabraukt ar riteni mazliet, un bamc, nav nevienu bikšu, tikai kostīmbikses un skriešanas bikses - nevienas nav "brīvā laika".
Jāsaņemas būs, kaut kad aprīlī ceru savākties un kādu vienu sestdienu veltīt šim jautājumam.
19.03.2015 17:54 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kāda jēga skapī glabāt nonēsātas vai apnikušas drēbes? Viss, kas nepatīk, jāmet ārā vai kādam jāuzdāvina. Jo mazāk drēbju, jo vieglāk izvēlēties un atrast tās, kas patīk.
19.03.2015 17:58 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Kaadu pusgadu pirms man veel pat sapnos raadiijaas, ka vareetu sakravaat koferi un doties pasaulee, man periodiski un diezgan regulaari uznaaca lielaa skapja revideeshanas iedvesma. Man, kurai viss vienmeer noderees, pat ar argumentu, ka, ja ikdienaa muguraa nevilkshu, varbuut kaadreiz kaadaa karnevaalaa vai tematiskajaa vakaraa derees. :D Maisiem bez zheelastiibas devu prom. Intuiicija laikam.

Nu jaa, Ziemassveetkos aizbraucu maajaas un tikai pa iistam aptveeru notikushaa apmeerus - domaaju, ka kaads skapi aplaupiijis, jo nu skats tieshaam saliidzinoshi tukss. Kas ir labi. BET. Tagad man ir veel vienas maajas un jauns skapis(t). Un atkal ir padaudz dreebju, pat ar bircinjaam skapii staav. Zinu gan, ka taas vienkaarshigaida savu sezonu un zvaigznhu stundu, tomeer jaatziist, ka man ir probleemas ar racionaalas un fukcionaalas garderobes sakomplekteeshanu. Loti biezhi impulsiivi iemiilos kleitaa, trencii vai kurpees un nekas cits, kaa nopirkt, neatliek.

Mans must have - mazaa melnaa un augstpapeezhu kurpes. :D
19.03.2015 18:17 |

Reitings 208
taatad man vajadzeetu vienkaarshi iepirkties, bet kad aizeju, pat ja ko atrodu, tad aatri apniik un atkal nav ko vilkt....

ja kaadai taa ir, tad kaa tiekat no shii apburtaa loka aaraa?:-D
19.03.2015 19:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tagad ,kad naudas ir pietiekosi,skapii ir pavisam maz dreebju.Vareetu sodien visu salikt vienaa koferii un braukt dziivot citur!:-)
19.03.2015 19:48 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man šķiet, ka vissvarīgākais ir saprast, kas tev piestāv. Toņi, piegriezumi, stils. Tad arī ir vieglāk uzreiz veikalā pamanīt piemērotu apģērbu un attiecīgi mest līkumu visādām tendencēm-viendienītēm, kas ir liels skapja piesārņotājs.

Ja ir kaut mazākās šaubas par apģērbu, tad nevajag uzreiz pirkt, bet gan aiziet mājās un padomāt. Ja nākamajā dienā joprojām gribas to apģērba gabalu, tad iet un nopirkt. Un pirms katra pirkuma mēģināt iedomāties vismaz trīs (piecas, septiņas...) kombinācijas, kādās tas būtu savienojums ar lietām, kas tev jau ir, NEVIS domāt "tagad es nopirkšu blūzīti, pēc tam piepirkšu atbilstošus svārkus un augstpapēžu kurpes, sen jau gribēju pievērsties lietšķajam stilam".

Ko vēl nevajag - domāt par apģērbu "par šādu cenu ir labs", it īpaši tas attiecas uz izpārdošanu. Pērc tikai tādā gadījumā, ja būtu gatava to iegādāties arī par pilnu cenu vai pat divreiz lielāku. Jo, kad pāriet prieks par labo cenu, tad saproti, ka esi vienkārši palikusi ar šaubīgas kvalitātes drēbes gabalu. Apģērba pirkšanu nevajadzētu uztvert kā medības un tīksmināties par procesu, bet gan domāt tikai un vienīgi par rezultātu - vai tu tiešām no sirds gribēsi to drēbes gabalu valkāt, nevis tikai "nomedīt" labu cenu?

Un vēl nevajag darīt šitā:
Man ir pilns skapis ar tievajām drēbēm Nometīšu svaru un būs ko vilkt daudz, daudz...

Par šo fenomenu reiz lasīju rakstu, un tur galvenā doma bija, ka šāda rīcība nav motivējoša. Respektīvi, tu esi nopirkusi skaistu kleitu, papriecājusies par viņu, papriecājusies par sevi, bet pēc tam ieliec skapī un aizmirsti par to. Un tā krājas, krājas... Tur bija teikts, ka daudz motivējošāk ir noteikt, ka lielā šopingā varēsi doties tikai tad, kad būsi tikusi līdz vēlamajiem apkārtmēriem, bet līdz tam pirksi tikai ļoti nepieciešamas lietas.
19.03.2015 19:56 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
man patīk atbrīvot vietu jaunajam, vienmēr atstāju skapī vairākus brīvus pakaramos, lai ir vieta jaunām drēbēm. iepērkoties domāju līdzi, ko ar ko kombinēšu.

protams ir bieži tā sajūta, ka nav ko vilkt, es nezinu tas laikam vienkārši uz pasaules tā ir iekārtots.
19.03.2015 19:59 |

Reitings 208
elizabete
paldies, par padomiem, bet so pashu domaashanu piekopjot peec nedeellaam 3 apgeerbs liekas apnicis....kaut vai taa ir looti labi saskannojama lieta kaa piemeeram balta bluuze, kas saakumaa man loti ir patikusi,bet taa pat apniik...
19.03.2015 20:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
No savas puses es ieteiktu saakt pirkt varbuut mazliet vetigaakas,daargaakas dreebes,bet mazaak.Noteikti taadas ,kuras saskan viena ar otru.Skapii buutu mazaak dreebju,bet taadas,kuras labi izskataas,neesaajaas labi.Varbuut tad zustu taa veeleesanaas peec daudz un leeti.
19.03.2015 20:24 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
jā, man skapī arī ir drēbes, bet viņas taču nonēsājas utt. krāsas izbalē, tāpēc viņas tur stāv un stāv un gribās kaut ko citu.
19.03.2015 21:07 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ziemas drēbju man ir diezgan maz, taču vasarā gan gribas daudz!

Kopumā nevarētu teikt, ka man ir daudz drēbju. Patiesībā, pat ļoti maz. Bet normāli dzīvoju un panikā nekrītu. Man drīzāk patīk pārcilāt visu un paskatīties, no kā var tikt vaļā, lai drēbju skaits sarūk vēl, un tad man ir iemesls vietā nopirkt kaut ko jaunu. Bet lieki bieži neko nepērku, parasti aizvietoju kaut ko.
19.03.2015 21:12 |

10 gadi
Reitings 841
Reģ: 17.06.2011
Man drēbju ir daudz, dažreiz pat liekas, ka par daudz. Taču zinu, ka nespētu izturēt ar diviem pāriem bikšu, 4 maiciņām , vienu kleitu un divām jakām. Vienkārši jūtos nepatīkami, ja man ilgstošu laika periodu jānēsā tikai daži apģērba gabali. 'Tomēr kā jau lielākajai daļai sieviešu tāpat nav ko vilkt :D
Arī man veikalos nekas īsti nepatīk, vai arī uzskatu, ka cena ir neadekvāti liela salīdzinot ar paša apģērba kvalitāti, tāpēc bieži vien iepērkos internetā vai second hand veikalos.
Nu katrai sezonai protams must have atšķiras, bet kopumā mans skapis nebūtu iedomājams bez :
Melniem džinsiem
Žaketes
Blūzītes
Ādas jakas
Adīta džemperīša
Ballīšu kleitas
Kādas elegantas kleitas
un protams ērtā mājas apģērba.
Ja runā par apaviem noteikti jābūt kādiem ērtiem, bet augsta papēža apaviem, kedām , un alternatīvā stiliņa zābakiem.
19.03.2015 21:27 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Nav daudz drēbju. Kas vairs neizskatās labi, to metu ārā bez žēlastības un nekrāju kaudzi, ko nēsāt pa mājām, braukt kartupeļu talkā vai sēņot. Neskaitot virsdrēbes un apavus, visu varētu lielā ceļojuma koferī salikt.
19.03.2015 21:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits