pirmkārt, jautājums vispārējs - kādu(-s) vaigu sārtumu(-s) lietojat? Kuri no izmēģinātajiem jūsuprāt liekami "melnajā sarakstā"?
Otrkārt, kur Rīgā var nopirkt Manhattan kosmētiku? īpaši jau interesē šis te vaigu sārtums. Reiz pirku, izlietoju, patika, vairs nav. Gribu atkal.
Nessmu vēl saskārusies ar sliktu vaigu sārtumu. Visbiežāk lietoju vai nu lētuci no MUA (smuka krāsa), vai arī NYX Taupe. Man labāk patīk šādi toņi, jo liekas, ka rozīgie izceļ sarkanumu sejas tonī.
Lietoju katru dienu, jo āda gandrīz vai balta :) Bez tā izskatos pēc spoka :) No budžetam draudzīgiem ļoti patīk Burjois sārtumi. Jaba cena un kvalitāte daudz dabiski toņi.
paldies! :)
Sugar, Elizabet, ikdienai izvēlaties pilnībā matētus vai ar viegli (at)starojošu mirdzumu (ne perlamutra spīdumu)?
Tam, ko es meklēju, bija smalki, maigi mirdzumi. Izskatījās labi. bet varbūt vajag pievērsties matētajiem? :D
Es skatos pēc garastāvokļa, bet lielākoties lietoju sārtumus ar nelielu izgaismojušu efektu. Bet, starp citu, baigi forši sārtumi ir arī Inglot. Ir ļoti, ļoti, ļoti daudz toņi, gan matēti, gan ar vieglu spīdumu. Es pamanīju, ka uz manis visdabiskāk izskatās tieši spilgti "izrauj aci" neona toņi. Protams, pavisam nelielā daudzumā, ar klauna vaigiem nestaigāju :)
Man ir gan tādi, gan tādi krājumos. Nepatīk tikai tad, ja spīdumu ir nu tiešām, tiešām daudz. Man vaigu sārtumi šķiet visnecimperlīgākie kosmētikas produkti, tā kā lietojami ar vieglu roku, tad neko daudz nevar nošaut greizi.
Ja lietoju, tad šo, bet jāsaka godīgi - es neprotu lietot. (s) Jā, es saprotu bronzeri, pilnīgi seja izmainās un efekts redzams, bet uzliekot vaigu sārtumu izskatos pēc klauna mazliet.
Man ir viens no Catrice. Nošāvu garām ar toni, jo paņēmu rozā (ļoti rozīgs) un uz manas bālas ādas izskatās kā klauna vaigi. Ilgi meklēju un tāpat netrāpīju :D Meklēju bez jeblādiem spīdumiem un perlamutra, jo spīdumi kosmētikā vienā brīdī pieriebās..
Gribu nopirkt tiešām smuku vaigu sārtumu (gan toņa, gan noturīgas, gan uz manis izskata ziņā).. Tie Chanel izskatās skaisti, bet nekur tādus nemānīju.. Ai, mini bēda mana :D
Ja sārtums ir pa spilgtu, tad pēc tam, kad paņemat uz otas vajag "pazīmēt" uz delnas nedaudz. T.i. noņemt lieko krāsu. Un arī nevajag klāt pa taisno uz tonālā krēma, jālieto nedaudz pūderis apakšā, savādāk sārtums "pielīp" pie mitrā produkta (vai nu krēma, vai nu tonālā krēma) un ir acīmredzams un grūti iztušēt.
Es gan lieku apakšā translucent pūderi, gan tieši izmantoju RT blusher otu, bet vienalga man liekas, ka vaigu sārtumi man nepiestāv vai arī vispār nav vajadzīgi, jo īsti nekādas pārmaiņas sejā neredzu, kā tas būtu no bronzera.
Jūs lietojat bronzeri un blusheri vienlaicīgi? Vai arī izmantojat tikai blusheri?
Es bronzeri nelitoju, jo nevaru atrast īsto toni. Vienu brīdi dikti gribējās, sapirku slaveno Benefit Hoola un Burberry Warm Glow, bet redzu, ka man pa tumšu, tā ne vienam no viņiem arī nepieskaros :D Laikam būs jātaisa izpārdošana.
Kad man vēl bija blonda galva, bez vaigu sārtuma nevarēju no mājas ārārādīties, jo izskatījos pelēka un slima. Tagad, kad mati tumši gandrīz nemaz neprasās. Bet man patīk, viens no maniem mīļākajiem smukuma produktiem. Man ir diezgan daudz sārtumu, bet tādu riktīgi sliktu nav bijis. Izvairos pirkt ar izteiktiem, lieliem spīdumiem un pārāk gaišus.
Produkti pēc kuriem roka stiepjas visbiežāk:
1)
2)
3) art deco matēts sārtums, kuram bildi neatradu, bet kurš ir pannā ir perfekti tādā pašā krāsā kā mans dabiskais lūpu tonis.
Es bronzeri nelitoju, jo nevaru atrast īsto toni. Vienu brīdi dikti gribējās, sapirku slaveno Benefit Hoola un Burberry Warm Glow, bet redzu, ka man pa tumšu, tā ne vienam no viņiem arī nepieskaros Laikam būs jātaisa izpārdošana.
Lai cik dīvaini arī nebūtu, mans favorīts vairākus gadus ir nemainīgs - MUA ražojums par vienu mārciņu (gaišākais tonis) http://www.muastore.co.uk/bronzer
Citus tik gaišus un neitrālus (ne-sarkanīgus) bronzerus neesmu redzējusi, nevaru gan teikt, ka būtu ļoti rūpīgi meklējusi.
Mans nepārspētais favorīts arī ir galīgs lētucis - e.l.f. Baked bronzer st.Lucia. The Balm "bahama mama" ir foršs, lai arī tumšs, vasarā smuki izskatās labi iztušēts, bet to īpaši bieži nelieku.
Reti lieku gan bronzeri, gan sārtumu, parasti vai nu vai nu. Citādi šķiet, ka bišķi tāda "putra" uz sejas :-D