Turies! Mans draugs visu laiku cenšas man iestāstīt, ka visi ir tādi. Nevaru saprast, vai tādējādi viņš cenšas mani sagatavot nākotnei un plāno krāpt, vai viņš tiešām tā domā, vai tikai ļauni jokojas. Tādas lietas ir tik ļoti smagi dzirdēt no sev vistuvākā cilvēka. Tāpat arī viņš saka, ka visi vīrieši pērkot maukas. Droši zinu, ka viņam nav taisnība nedz pirmajā, nedz otrajā jautājumā. Ir godīgi un uzticīgi vīrieši, nezinu, cik daudz pasaulē tādu ir, bet ir gadījies sastapt :)
Man robeža, droši vien, būtu reāla darbība. Protams, kategorisms ir jaunībai raksturīga lieta, bet šobrīd es nevarētu atrast sevī spēku dzīvot pāri apziņai, ka esmu krāpta. Ja Tu gribi un spēj to piedot, man patiess prieks, ka esi tik stipra. Tikai apdomā, vai tas ir vajadzīgs!
Pagātnē citās attiecībās pati esmu bijusi krāpējas lomā, esmu to atklāti pateikusi un tieši šī fakta pieņemšana un piedošana mani satracināja vēl vairāk un tikai nostiprināja pārliecību par to, ka attiecībām nav nākotnes. Manuprāt, ja aiziet līdz tam, ka krāpj, tas jau ir beigu sākums. Tas, protams, neattiecas uz visāda veida brīvajām attiecībām, kur abas puses par to ir vienojušās un visiem tas ir pieņemami.