Piekrītu tam, ka liela daļa nemaz nezin kas tas feminisms ir, kādēļ tas ir un ar ko tas barojas mūsdienās.
Vai es pati esmu feministe? Ļoti interesants jautājums pašai sev.
Es pastāvu par sieviešu solidaritāti - es varu būt melns un varu būt balts. Es uzskatu, ka attiecībās ir jābūt līdztiesībai. Uzskatu, ka vīrietis nav tiesīgs likt man justies slikti par to, ka esmu sieviete. Uzskatu, ka neesmu tiesīga vīrietim likt justies slikti tādēļ, ka viņš ir vīrietis. Uzskatu, ka jādara ir tas, kas patīk - uzskatu, ka nepatīkamie darbi jādala uz pusēm. Uzskatu, ka brīvi izvēloties neviens nevienam nav parādā. Uzskatu sev par necienīgu ieguldīt mazak kā saņemt. Bet neuzskatu par pienākumu ieguldīt vairāk kā spēju, kā jūtos labi.
Uzskatu, ka daudzām sievietēm vajadzētu mainīt savu attieksmi pret sievietēm. Uzskatu, ka nevis vīrieši mūsdienās ir lielākais bieds sieviešu tiesībām būt līdzvērtīgām, bet sievietes.
Esmu sieviete ar feministes iezīmēm, bet nevaru sevi saukt par feministi. Tiesa, es lepojos, ka mums tādas aktīvistes ir - ja obligāti sevi jāieliek kādā kategorijā - būšu, no sērijas, pelēkais kardināls.