Ko saņēmāt?

Reitings 351
Reģ: 22.10.2014
Labrīt!!

Dalāmies ko jūs saņēmāt Valentīndienā no saviem mīļotajiem!! (l)

Jauku šo skaisto pēcsvētku dienu!!
15.02.2015 09:41 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
Man ir jautājums tām, kas sūdzas par pušķu un dāvanu licējām - jūs viņām arī acīs pasakiet, cik tas, jūsuprāt, stulbi ir? Ja jau tik ļoti nepatīk, tak dzēsiet tos cilvēkus..
Katrā ziņā, es noteikti negribētu, ka manā draugu lokā ir tādi cilvēki ar tik ļaunām domām, kas ierauga to manu pušķi un tad iet un bezd, cik dumji tas viss..
Taisni žēl, ka neko nelieku, mož ar varētu draugu atsijāt :D
15.02.2015 10:54 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
KristīnA, paldies! (l)
15.02.2015 10:54 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Man ir jautājums tām, kuras publicē dāvaniņas, utt. Kāda ir jūsu motivācija, meitenes?
15.02.2015 10:55 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Dienas, kad esmu bijusi patiesi laimīga un mīlēta nav publicētas, tās ir tikai manas, jo mana laime ir mana laime.

(l)(l)(l)(l)

Man ir jautājums tām, kuras publicē dāvaniņas, utt. Kāda ir jūsu motivācija, meitenes?

Re, šeit par šo ļoti labi uzrakstīts:

15.02.2015 10:58 |

Reitings 7079
Ak, jā, ko es saņēmu? Skaistus vārdus par to, ka "man nav tieši šodien tev jāsaka, cik ļoti tevi mīlu, jo es to saku arī citās dienās. Vai tas, ka es tevi apsveikšu tieši šodien parādīs, ka mīlu tevi šodien vairāk un rīt mīlēšu mazāk? Es labāk savus pārsteigumus atstāšu citām dienām. Dienām, kad tu tos negaidīsi, un tad tu varēsi justies daudz īpašāka". :)
15.02.2015 11:01 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Man ir jautājums tām, kas sūdzas par pušķu un dāvanu licējām - jūs viņām arī acīs pasakiet, cik tas, jūsuprāt, stulbi ir?

Man ir viena draudene, kura ir tiešām burtiski atkarīga no sociālajiem tīkliem. Kad dodamies kaut kur kopā pavadīt vakaru, tad vienmēr jau laicīgi viņai palūdzu, lai izslēdz telefonu un bauda vakaru - reizēm arī izdodas. Savu nostāju esmu paudusi, viņa to zina un, pavadot laiku ar mani, cenšas neiečekoties katrā bārā un nepublicēt kokteiļu bildes no katra bāra. Savukārt kopā ar citiem draugiem, kuriem arī ir ārkārtīgi svarīgi soc.portālos publicēt to, ko viņi katru dienu dara un kā pavada laiku, un ko ēd - viņa labprāt publicē visu iespējamo, zinot, ka draugi neiebildīs, bet gluži otrādi - priecāsies, ka tiek ietagoti kokteiļu bildēs. Līdz ar to, atbildot uz jautājumu - jā, draugiem saku arī acīs, un lūdzu mūsu kopīgajos vakaros piebremzēt ar soc.portālu lietošanu.
15.02.2015 11:05 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
Man ir viena draudene, kura ir tiešām burtiski atkarīga no sociālajiem tīkliem. Kad dodamies kaut kur kopā pavadīt vakaru, tad vienmēr jau laicīgi viņai palūdzu, lai izslēdz telefonu un bauda vakaru - reizēm arī izdodas. Savu nostāju esmu paudusi, viņa to zina un, pavadot laiku ar mani, cenšas neiečekoties katrā bārā un nepublicēt kokteiļu bildes no katra bāra. Savukārt kopā ar citiem draugiem, kuriem arī ir ārkārtīgi svarīgi soc.portālos publicēt to, ko viņi katru dienu dara un kā pavada laiku, un ko ēd - viņa labprāt publicē visu iespējamo, zinot, ka draugi neiebildīs, bet gluži otrādi - priecāsies, ka tiek ietagoti kokteiļu bildēs. Līdz ar to, atbildot uz jautājumu - jā, draugiem saku arī acīs, un lūdzu mūsu kopīgajos vakaros piebremzēt ar soc.portālu lietošanu.

Nu te šķiet, ka Tu centies tieši palīdzēt, nevis sēdi un purpini. Tas ir savādāk - Tu vēli labu :)
15.02.2015 11:14 |

Reitings 281
Es nesaprotu šitos tekstus - mīlēt var katru dienu, dāvanas var dāvināt katru dienu bla bla bla. Bet tad ko, jūs vispār nesvinat nekādus svētkus? Jo to tak var darīt visās dienās. Tad atmetat Lieldienas, jo olas tak ar var sakrāsot jebkurā dienā. Tāpat kad bija tēma par Ziemassvētkiem, daudzas rakstīja - galvenais jau nav dāvanas utkjinputji.
Nesaprotu šitās galējības. Ja dāvina zsvētkos dāvanas tas nozīmē, ka nekas nav svarīgāks par dāvanām. Ja svin Val.dienu tas nozīmē, tie kas svin nemāk izrādīt mīļumu ikdienā utt..
Kas jums ir?
Manā uztverē svētki padara ikdienu krāsaināku. Jo vairāk īpašu dienu, jo labāk.(l)
15.02.2015 11:16 |

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Es nesaprotu šitos tekstus - mīlēt var katru dienu, dāvanas var dāvināt katru dienu bla bla bla. Bet tad ko, jūs vispār nesvinat nekādus svētkus? Jo to tak var darīt visās dienās. Tad atmetat Lieldienas, jo olas tak ar var sakrāsot jebkurā dienā. Tāpat kad bija tēma par Ziemassvētkiem, daudzas rakstīja - galvenais jau nav dāvanas utkjinputji.
Nesaprotu šitās galējības. Ja dāvina zsvētkos dāvanas tas nozīmē, ka nekas nav svarīgāks par dāvanām. Ja svin Val.dienu tas nozīmē, tie kas svin nemāk izrādīt mīļumu ikdienā utt..
Kas jums ir?
Manā uztverē svētki padara ikdienu krāsaināku. Jo vairāk īpašu dienu, jo labāk.

++ kaut kādas ar dzīvi neapmierinātās te nolasījušās un ar lielo sāpi iekšā. Man katru dienu saka , ka mīl, ikdienā dāvina arī puķes un uz restorāniem ved, bet tas neliedz svinēt šos svētkus. Jo vairāk svētki, jo jaukāk.
15.02.2015 11:20 |

Reitings 7079
Lai taču cilvēki dara, ko grib, un svin, kad grib. Cik cilvēku, tik viedokļu.
Man ir prieks par tiem, kas atrod laiku saspringtajā ikdienā, lai šajā dienā varētu dalīties mīlestībā, un arī prieks par tiem, kas saņem bildinājumus šajā (it kā banālajā) dienā. Viss ir kārtībā!
Un nevar Lieldienas, Ziemassvētkus salīdzināt ar V-dienu, jo tās pirmās ir senākas tradīcijas, ko tomēr lielākā daļa ievēro, un tās ir svētku dienas, taču V-diena ir vienkārši diena, kad cilvēkiem ir lielāks stimuls izrādīt mīļumu. Ne visiem, bet, redz, ka daudziem ir. Un tā ir brīva izvēle, darīt to vai, nē. :)
15.02.2015 11:21 |

Reitings 7079
kaut kādas ar dzīvi neapmierinātās te nolasījušās un ar lielo sāpi iekšā

Nē, vienkārši cilvēki ar atšķirīgiem uzskatiem. Tas, ka mēs izsakām savas domas, padara tās par nepareizām un tikai jūsu ir pareizās?
15.02.2015 11:22 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Hm..bet kādēļ tām pašpietiekamajām dāmām, kuras nav tik seklas, lai uzskaitītu dāvinātos lakstus un, vēl jo vairāk, tos publicētu soc.tīklos, jātērē tik ļoti sava enerģija šādā saasinātā sašutumā? Goda vārds, man pat slinkums domāt par to, kas mani neinteresē.
Un vēl-nu patīk meitenei atspoguļot instagramā savu dolce vitu, viņa, iespējams, ķer kaifu no tā-nu lai!! Cilvēkam labi!! Kāda mums, pašpietiekamajām, daļa gar to?!:-DVai arī kaut kas bišķi pakremt...mm?
Just sayin'!
15.02.2015 11:24 |

10 gadi
Reitings 10290
Man šķiet, ka man FB nebija neviena posta no meitenēm, ko šīs saņēmušas, bet esmu pārliecināta, ka ir saņēmušas.

Pati saņēmu puķītes un gardumu, savukārt es noorganizēju restorānu.

Mani interesē, kāpēc šajā dienā meitenes gaida no vīriešiem kaut ko, bet pašas tik naskas uz došanu nav? tad jau sanāk, ka nemīl.
15.02.2015 11:29 |

Reitings 394
+ Jackie, es gan arī neesmu no tām, kas sociālajos publicē tādas lietas, nedaudz reizēm pasmaidu par to, kad redzu ka katrs solis un dāvana tiek publicēta, bet tāpat priecājos par cilvēkiem, kas jutas laimīgi. Bet nu būt baigi sašutušai par to un cepties par to, ka citas to dara? (t) Ja tas tik ļoti kaitina, tad acīmredzot tam ir iemesls.
15.02.2015 11:29 |

Reitings 7079
Es arī pirms pāris gadiem soc.tīklos liku ļoti daudz info par sevi. Tad bija tas bums - twitter, foursquare, tikko instagram... Bet tad vienu dienu bija kaut kāds klikšķis, un es visu izdzēsu. Tagad gandrīz vispār neko nelieku, jo negribu, lai cilvēki redz un zina par maniem jaukajiem brīžiem ar draugiem vai mīļoto. Man tas nav vajadzīgs.
15.02.2015 11:30 |

Reitings 394
moon lady, pro tams, ka tā ir katra papa izvēle likt vai nē, un, ja pret to ir neitrāla attieksme, tad viss ok, bet ja nu ir tā jācepjās, ka citas to dara, tad acīmredzot kaut kāda sāpe apakšā ir tam visam.
15.02.2015 11:31 |

Reitings 394
papa tb paša
15.02.2015 11:32 |

Reitings 7079
kristel, tā jau ir. Ja jau jācepjas, tad jau ir iemesls.
15.02.2015 11:34 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es gan nekur šeit sašutumu neredzu, vienīgi atšķirīgus viedokļus :)
15.02.2015 11:35 |

Reitings 394
Veeru valjaa sho portaalu un zinaaju, ka buus tieshi taada diskusija. Vai tieshaam peec katriem sveetkiem kaadai jaaizveido kaut kas tik infantiils.

te jau ir kaut kas tuvu sašutumam, plus dažas piekrita un bija līdzīgi teksti, tagad nav laiks visu kopēt, jāiet dušā un jādodas uz kino ar mīļoto (l)
Vajag priecāties par cilvēkiem,kam iet labi un kas jūtas laimīgi.
15.02.2015 11:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits