Patiesībā - cik skumji.
Man arī pat divi tādi draugi - bez auto, dzīvo pie mammām (tēvi nav pie horizonta), nopelna pat mazāk nekā 700 eiro, nu ok, kaut kāda intīmā dzīve ir bijusi, bet nekas nopietns. Šobrīd draudzeņu nav.
Turklāt uz to pašu pusi velk kolēģis - ļoti inteliģents cilvēks, bet sāku pat domāt, vai nav gejs kaut kāds. Pirms gada vismaz ievācās savā dzīvoklī, otrā istabiņā draugs dzīvo. Nu mmkey. Skatos, katru dienu tāpat viņu mājās mammīte un tētis ar savu auto aizved. wtf :D Pat pēc soc bildēm neesmu redzējusi, ka meitenes kādas dzīvē būtu.
Patiesībā - cik skumji.
Man arī pat divi tādi draugi - bez auto, dzīvo pie mammām (tēvi nav pie horizonta), nopelna pat mazāk nekā 700 eiro, nu ok, kaut kāda intīmā dzīve ir bijusi, bet nekas nopietns. Šobrīd draudzeņu nav.
Mans pazīstamais pat nestrādā. Un draudzene nekad nav bijusi. (t)
Karma, jesus :-/ Lūk, meiteni tomēr nevienu tādu nepazīstu.
Visa vaina ģimenēs. Tēvi vispār p*, jo aizlaidušies, mātes tiek galā, kā var, bet dēli procesā acīmredzot kļuvuši par memmīšiem :-/
Btw, māsa, kad dzīvoja Portugālē, teica, ka tur tā ir norma - 30 gadīgam vecim dzīvot pie vecākiem, bez meičas, bez nekā. Nu ne visi, protams, bet ļoti izteikti tas bijis novērojams.
Tā jau LV, ja palasās cosmo forumu, brīvu, labu veču trūkst :D
ES ZINU vienu taadu 37 gadu vecumaa. Vins pat nestraada isti, mammite mazga velu. Nav bijusas draudzenes, nevainigs. CIes no nenormaalam panikas lekmem, nevar majas atstat uzreiz trauksmes sajuta.