njaaa..... Tas liekas tik aplami. Es neietu nemaz uz taadu interviju, kur nebuutu noraadiita alga! Starp citu esmu maniijusi, ka aarzemju uznjeemumi/veestnieciibas noraada algas. Pirms paaris meeneshiem redzeeju amerikas veestnieciibaa bija amats maarketinga asistentam-1200eur alga. Viena draudzene arii bija pieteikusies darbaa kaut kaadaa sveices firmaa, alga 7eur stundaa. Nu un tad uzreiz arii saproti, cik loti gribi vai negribi to darbu dabuut. Bet iet uz kaut kaadiem "super forsajiem un modernajiem" uznjeemumiem, kuros maksaa suudiigas algas, bet toties hei - sanjem fantastisku pieredzi ar lieliskiem koleegiem, jaunaa modernaa uzneemumaa :D zeel, ka ar koleegiem un uzneemuma modernumu gimeni pabarot nevar :D
Es domaaju, ka taadeel pa lielam arii algu liimenis Latvijaa celas LOTI leeni. Ja visi darba deveeji noraadiitu algas sludinaajumos, uz tiem pieteiktos arii reaali tie cilveeki, kuri ir gatavi par taadaam straadaat. Neviens normaals, pieredzeejis cilveeks ar gaisu galvu neies uz interviju par 500eur meenesii. Un darba deveejs, savukaart, apjeegtu, ka par taam kapeikaam neviens straadaat negrib. Buutu spiesti pacelt soliito summu. Pa mazinjam, pa mazinjam, bet kaut kaa mazliet taa sisteema sakaartotos.