Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

???

Reitings 103
Reģ: 29.06.2010
Dzeru Midiānu otro mēnesi hormonu sakārtošanai. Kļūdas pēc vienā dienā izdzēru divas tabletes, jo nesakrita diena uz plāksnītes ar reālo un padomāju ,ka esmu aizmirsusi iepriekšējo izdzert.Rīkojos pēc instrukcijas. Tagad atskārtu, ka tomēr tajā dienā biju izdzērusi, bet paņēmusi no otra plāksnītes gala. Varbūt kādai tas ir gadījies? Kādas sekas? instrukcijā tāda info nav.:-/
10.02.2015 20:43 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
man ir gadījies izdzert divas, nav liela muiža. Vienkārši turpini dzert kā dzēri un šomēness tev sāksies pauze par 1 dienu ātrāk.
10.02.2015 20:46 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Tā vienreiz arī sanāca, ka izdzēru vienā dienā divas, jo kkā sajuka dienas. Tā ka dzeru kontracepcijas nolūkos un sanāk, ka man viena tablete trūka tajā cikla, nopirku papildus paciņu un pēdejā dienā izdzēru tableti no papildus paciņas. Tāpēc sanāca, ka vnk vienā dienā izdzēru 2 tabletes, bet pauzi sāku kā parasti, jo jādzer jau tās 21 diena, nevis mazāk. No tā, ka vienā dienā tiek izdzertas 2 tabletes, nekas jau nenotika, galvenais, lai pēc tam nav tā ka trūkst šī nepareizi izdzertā tablete.
12.02.2015 10:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits